Ruhsal sıkıntısı olanlar, muhakkak bakın

üfff ya çıldırıcam...ne günah işledim yarabbi o karşıma çıktı...uğursuz adammm...klava:

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba;
Bende sizlere bir dua yazmak istiyorum.Ruhsal bunalımda şifa içindir.Sıkıntı ve bunalım yaşadığınızda okursanız cok faydasını görürsünüz ama inanın mutlaka.Yürekten olsun.Arapçasının latin harfleriyle yazilmişi var bende.İnceltme işaretlerini koyamiyorum ama o kadar mühim değil.

"BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM

KULHU İLLA Bİ KERİME VE İZZETİ İKRAM VE CEMA HÜKMÜ VE KÜNEBİ VE ALEMİ SIRRİ VE LEFU KİRAME VE ELLİ KEMALİ VE İKRAMI NEBUFİ YA ŞAFİ, YA ŞİFA, YA RAHMAN" dedikten sonra 10 kere;
""YA ŞAFİ, YA ŞİFA, YA RAHMAN ALLAH"" diyerek bitirilmesi gerekir.Umarım faydasını görürsünüz.Ben dualarla atlattım,şükürler olsun Rabbime...

teşekkürler hayatım iyi oldu bide bunun arapcasınıda yazarmısın yoksa böyle acıklamsını okusak olurmufisfisfis

Canım arapçasını bende biilmiyorum.Bana b şekilde vermişlerdi.Hatta bir süre,cok kötü oldugum dönemlerde suya okuyup içiyordum sürekli.Çok faydasını ördüm.Allahtan şifa istiyorsun ve en önemliside rahman kelimesinin geçiyor olması:)

canım sende ne gibi sıkıntılar vardı bende zannedersem anksiyete var bende okucam inşallah baya atlattım allaha şükür ama yinede okuyim allah razı olsun

canım benim sana çok katılıyorum...bende dualar olmadan yaşayamam...bende bu duayı okuyacağım paylaşımın için teşekkür ederim

Bende ankisiyete vardı.Bazı donemler nefesim kesiliyordu ve bogulacak gibi oluyordum.Aşırı iç sıkıntısından kaynaklanıyormus.ıçim daralıyordu.Cok kotuydu ve surekli dua okuyordum.Dualar olmasa atlatamazdım.Tabi tedavide gördüm ama tedavi sureci sabir ve guc isteyen bir dönemdi.Dualarla alla sabrını,şifasını verdi.Umarım sizde kurtulursunuz.Yine ara ara oluyor da ben kendi yontemimi buldum.Farkedince onlemini alıyorum.Yalnız dua okumayı bırakmamak lazım.Cunku inanıyorum ki aynı seylerin yasanmasına engel oluyor.Ben hep türkçesini okuyorum.Anladıgım için de daha cok guc buluyorum.Rabbimi içimde daha cok hissediyorum ve rahatlıyorum:))

cikocum ben doktora gitmedimbendede büyük ihtimalle anksiyete var bunun sebebide bendeki reflü boğazda yumru hissi kalbe baskı çarpıntı bir gece panik yaptım doğru acile tabi osıra reflü olduğumuda bilmiyorum ne oldu bana diye yedim bitirdim kendimi tahlillerde kalpte temiz çıktı haliyle insan düşünüyo herşey temiz ben niye kötüyüm sonra internette araştırdım panik atakla bağlaştı ama panik atak birden bire aniden oluyomuş ben ise panikleyince oldu reflü atağı yaşamışım şimdi alıştım ama ilk günlerde kafayı sıyırıyodum sıkıntı ağlama nöbeti çok şükür atlattım o günleri benden sana tavsiye tabi başta dua sabır sonra melissa çayı iç ben öyle sakinleştim rahatladım çok şükür canım

kızlar şu aşırı siniri geçirecek bir dua var mı?
insanların kalbini kırmaktan bıktım..
sinirlerime hakim olamıyorum kendimi yiyip bitiriyorum böyle oluncada
böyle bir dua varmı acaba
antidepresanlara sarılmak istemiyorum ben ya

canım sinirlenince aklına pişman olacağını getir istersen gece yatarken bir su bardağı sarı kantoron çayı iç sukünet verir sana acizane fikrim

canım sinirlenince aklına pişman olacağını getir istersen gece yatarken bir su bardağı sarı kantoron çayı iç sukünet verir sana acizane fikrim

canım o an aklıma sanki içimdekileri söylemessem pişman olucakmışım gibi geliyo
bambaşka biri oluyorum resmen
sırf bu huyumdan kaç kişinin kalbini kırdım
çok asabi bir insan oldum ya çok..
sağol canım tavsiyen için muhakkak denicem
inşallah faydasını görürüm mafoldumben

geçmiş olsun beyzacım.Gercekten cok zor bir durum atlatmışsın.Ustelik doktora gitmeden bunu basarmadan harika.Cunku beyin bunu kendiliğinden yapiyor(artık öğrendim doktora gide gele)ıstem dısı oluyor yani.Ben kontrol edemiyordum.Dusunsene refleks gibi bir sey oluyor Beynine hukmedebildiğin için seni tebrik ederim.Cok buyuk bir sey basarmişsin.Kendinle gurur duymalısın bence:)opcuk canım:)

bende iki ay öldüm canım şimdi şimdi kendime geliyorum bazen zaptedemiyorum kendimi valla beynim esir aldı beni sanki ama allah yardım ediyo kurban olduğum rabbim valla doktora gitmeyi düşünmedim değil ilk zaman ama kendim yenmeye kararverdim üstesinden gelicem inşallah dua edin bana

mehaba arkadaslar bende cok dunaliyorum icimde hep korku var bir yerim sizlasin hemen ölecem diye hayallere giriyorum bir tane oglum var ne olduysa onun dogmundan sonra oldu cok üzülüyorum onuda sucluyormusum saniyorum.

kızlar birde inşirah suresini bol bol okuyun gerçekten çok faydası var ben kendimden biliyorum birde şöyle düşünün kızlar bu allahtan geldi allah vercek şifasını sınav olarak düşünün imtihan günaha kefaret sabır gösterirsek tabi ama gerçekten geçiyo birde kafanı hep başka yetlere verin zor ama başarabilirsiniz ben bir ara resmen kafayı yicem demiştim ama yılmadan rabbime dua ettim hiç ümit kesmeden sonunda dualarım kabul oldu ilaçsız üstesinden geldim allah dilerse olur bu sıkıntıyı bir yaşayan bilir birde kiseye anlatmayın halinizi başına gelmeyen bilemez ben anlatıyodum deli gözüyle baktılar hep yüzüme iyi değilsende iyiyim deyin ve bu zor günler geçicek umudunuzu kesmeyin allaha tevekkül edin sabredin allah şifa versin cümlemize

mehaba arkadaslar bende cok dunaliyorum icimde hep korku var bir yerim sizlasin hemen ölecem diye hayallere giriyorum bir tane oglum var ne olduysa onun dogmundan sonra oldu cok üzülüyorum onuda sucluyormusum saniyorum.
Üstünden seneler geçti ama şuan aynı durumdayim atlatabildiniz mi ben ilaç almak istemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…