18 yıl önce sevgilim olacak adamla yaşamış olduğum olayın etkisinden kurtulamıyorum.bu bende yıllardır süren ruhsal bir çöküntü yarattı..o günden sonra stres dolu yıllar geçirdim...ailemide kendimide memleketime rezil ettim.beni haketmeyen cahil,eğitimsiz biri yüzünden yaşam şeklim ters düz oldu.bu senin gibi bir kıza yakışmıyor diyenleri umursamadım...keşke onu hayatıma hiç sokmasaydım..yıllardır karşıma çıktığı güne lanet ediyorum...
11 ayet dedin dedin hangisi canım anlamadım ben bi acıkla,bende ruhsal sıkıntıdayım prolaktinim bu sebebten cıktı.kızlar ruhi bunalımlara iç sıkıntılarına duha suresinin çok faydası duha suresini devamlı okuyanlar allahın izni ile ruhi bunalım vesıkıntıdan kurtulur unutmayın böyle durumlarda çok dua etmek lazım inşallah şifa bulcaz ben dünden beri okuyorum ferahladığımı düşünüyorum ama inanrak okumak lazım duha suresi kısa bir sure 11 ayet unutmayın kızlar her sıkıntının sonu ferahlıktır sabredeni bilene sabırlı olun kızlar allah her şeye kadirdir
hata işte sen evlenerek hata yapmışsın..beni yoldan çıkardı.. yanında kalarak karakollara düşerek hata yaptım..biz o kişinin yüzünden memleketimizden ayrılmak zorunda kaldık.yakınlarımızdan ayrıldık.çevremiz yok oldu..stres olmucaktım..annemi üzmücektim..ailemi yaktım..o kişi karşıma çıkmasaydı hayatım farklı olurdu..yanlız olmazdım evlenebilirdim...bebeğim olabilirdi...bunca hayattan soğumazdım..ne yaptım ben deyip her saniye kendimi suçlamazdım..kendimi tanıyamaz oldum..ne hallere düştüm onun yüzünden..benimde prolaktin yüksek çıktı drum beyin tomografisi istedi..sonuç temiz çıktı..stresten işte..bende 4 yıl önce yaptım bi hata..eşimin hayatıma girmesiyle beraber psikolojik sorunlarımda başladı..çok dedim,keşke hiç karşıma çıkmasaysdı diye...sen 18 yıl öncenin acısını çekiyosun...benim acım 4 yılı buldu ve korktuğumda böle yıllarca bi pişmanlıkla hep geriye bakarak geçirmek
11 ayet dedin dedin hangisi canım anlamadım ben bi acıkla,bende ruhsal sıkıntıdayım prolaktinim bu sebebten cıktı.
hata işte sen evlenerek hata yapmışsın..beni yoldan çıkardı.. yanında kalarak karakollara düşerek hata yaptım..biz o kişinin yüzünden memleketimizden ayrılmak zorunda kaldık.yakınlarımızdan ayrıldık.çevremiz yok oldu..stres olmucaktım..annemi üzmücektim..ailemi yaktım..o kişi karşıma çıkmasaydı hayatım farklı olurdu..yanlız olmazdım evlenebilirdim...bebeğim olabilirdi...bunca hayattan soğumazdım..ne yaptım ben deyip her saniye kendimi suçlamazdım..kendimi tanıyamaz oldum..ne hallere düştüm onun yüzünden..uğursuz benden sonrada evlenmiş karısının ölümüne neden olmuş..Allah böyle uğursuzlardan korusun...tanıdığım zamana lanet olsun..benimde prolaktin yüksek çıktı drum beyin tomografisi istedi..sonuç temiz çıktı..stresten işte..
canımcım sure 11 ayet kısa yani kolay okunur onun için dedim valla tavsiye ederim birde sekine duası var onuda oku valla ben kaç gündür ikisinide okuyorum çok şükür iyiyim araştır istersen nette hak verceksin bana allah şifa versin canım cümlemize
18 yıl önce sevgilim olacak adamla yaşamış olduğum olayın etkisinden kurtulamıyorum.bu bende yıllardır süren ruhsal bir çöküntü yarattı..o günden sonra stres dolu yıllar geçirdim...ailemide kendimide memleketime rezil ettim.beni haketmeyen cahil,eğitimsiz biri yüzünden yaşam şeklim ters düz oldu.bu senin gibi bir kıza yakışmıyor diyenleri umursamadım...keşke onu hayatıma hiç sokmasaydım..yıllardır karşıma çıktığı güne lanet ediyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?