- 2 Temmuz 2023
- 8.544
- 23.538
-
- Konu Sahibi Hayatiminanlami3
Yani gece yarilarina kadar ben de (vakit bulamadigimdan) temizlik yaparim ama sessiz isleri geceye birakirim, dolap silme toz alma gibi...Alt katın boş kimse oturmuyor şükür,zaten makinamdan hiç ses çıkmıyor yeni aldım ama kurutma makinası daha fazla ses çıkarıyor onu zaten sabahları açıyorum yinede çünkü biz bile rahatsız oluyoruz,gerçi usttekine ses gitmez sanırım onun makina bir çalışıyor sanki bizim eve gelecek gürültüsü çok fazla gerçi ben sorun etmiyorum bizdeki herkes uyumuş oluyor ben zaten ayaktayım
Katiliyorum, benim ust kat komsumdan yana böyle bir cildirmisligim var, o yuzden aklima ilk bu gelmisti.Tek sorun bu değil ki? Gereksiz yere kullanılan tonlarca su, enerji, kimyasal atık...Evdeki çocukların psikolojisi... Komşuların rahatsızlığı en küçük problem bu konuda...
aynen sadece yasamaya yetecek kadar temizlik yapan biri olarak , gözlerimBenim gibi rahat bir insan için anlattiklariniz tuhaf üstüne tuhaf ağzım açık okudum hatta..bence şimdi işi gücü bırakıp doktora koşun..kendinize işkence ediyorsunuz normal değilsiniz tedavi olun..
Gece 4'e kadar camasir makinasi calistirmiyorsunuzdur umarim? Bu, mustakil evde oturmuyorsaniz komsulariniza karsi cok saygisiz bir hareket.
2 bebegim var, haftanin en az 3 gunu camasir makinam calisiyor, gun asiri supurge tutarim, hergun bulasik makinam calisir, kurutma makinami her camasirdan sonra kullanirim ama asla gece 22'den sonra camasir & kurutma makinami calistirmam, aksam 20'den sonra supurge tutmam, saat sabah 10 demeden hicbir makinami çalıştırmam.
Umarim siz de boyle yapiyorsunuzdur.
Tek sorun bu değil ki? Gereksiz yere kullanılan tonlarca su, enerji, kimyasal atık...Evdeki çocukların psikolojisi... Komşuların rahatsızlığı en küçük problem bu konuda...
Evet çocukları bunaltmak istemiyorum artık ve esimide kendimede eziyet ediyorum yapamadığım zaman saclarimi yolasim geliyor,ve dediğiniz gibi boşuna harcanan su,elektrik ve zamanım şuan bile ağlamak istiyorum nasıl yapsamda bu gece sessizce mutfağın duvarlarını silsem diye düşünüyorum ve kolumun ağrısından duramıyorum artikYani gece yarilarina kadar ben de (vakit bulamadigimdan) temizlik yaparim ama sessiz isleri geceye birakirim, dolap silme toz alma gibi...
Katiliyorum, benim ust kat komsumdan yana böyle bir cildirmisligim var, o yuzden aklima ilk bu gelmisti.
Kadin sabah 6'da supurge aciyor, gece 4'de makinasi en son sıkmayı yapiyor vs...
İnan herkes hastasın diyor zaten hatta bir arkadaşım 4 yıldır git git diye diye bir hal oldu rabdevu alınca ilk ona söyledim nasıl mutlu oldu şimdiSize normal olduğunuzu söyleyen biri olursa onunla kol kola girip doğru psikiyatriye
Çok teşekkür ederimaynen sadece yasamaya yetecek kadar temizlik yapan biri olarak , gözlerimsöyle okudum , konu sahibi durumunuz icin tedaviye acik olmaniza cok sevindim , lütfen verilen ilaclari düzenli alirken ekstra terapi alin . zindan ediyorsunuz kendinize ve cocuklariniza hayati. Sifalar dilerim simdiden
üzmeyin kendinizi , düzelecek eminim , bunu degistirmek icin bile birseyler yapiyor olmaniz yolun yarisi demek .Çok teşekkür ederimevet hemde ne zindan daha neler var anlatsam deli dersiniz inanin
o zaman benim eve gelsen kafayi siyirirsinBayanlar merhaba kendimle ilgili bir sorum var size,ben çok aşırı takinti yapiyorum bazı şeyleri ornek vermek gerekirse mesela daha yeni olan birşeyi söyleyeceğim,geçen gün kapıları sıliyordum tam silme bitti son bir kez bezi kapının yanına doğru sürerken altından küçük minik bir böcek çıktı hemen ilaçlama şirketi falan çağırdım ama böceğin bir tane olduğuna eminim çünkü başka asla görmedik hiç ve ara ara kendimde ilaçların huylandigim için neyse kapıları tekrar sildim sildigim kovayı çöpe attım çünkü böcek kapıya degmistir belki! Diye düşündüm ardından yerleri sildim o kovayida çöpe attım halıları yıkamaya verdim ayrıca sermeden önce tekrar kapıları ve yerleri sileceğim,sonra mesela 5 yıl önce falan alt komşum evini ilaclatmisti onlardan kaçan bir iki böceği kapının önünde öldürdüm sonra bir tane mutfakta gördüm gördüğüm yeri elli kere silmem şöyle dursun oraya yakın olan dolabı öğün bugündür kullanmıyorum o dolaba birşey değse direk çöpe çünkü böceğin pisliği var gibi geliyor asamiyorum aynı dolabı her silmemde 15 bez harcıyorum en az ve her bez çöpe direk hatta az önce yine sildik 1 saatlik işi 3 saate bitiriyorum takintilarim yüzünden,artık bıktım herşeyde bir tiksinti bir korku eskiden uysturmadan dolgu yyaptiran ben şimdi iğne vursalar ağlamaktan öluyorum ,arabanın ön tarafına oturamiyorum anksiyetemi dersiniz ne bilmem ama kalbim duracak gibi oluyorum bu durumla artarak devam ediyorum her gün bir yenisi ekleniyor,ruh hastalıklarından randevu aldım gideceğim ama bilen varmı bu bendeki nedir yada tedavi edilebilir mi ? Bazen yaptıklarım normal diğer insanlar acayip gibi geliyor,bazen bende çok yoruluyorum ve yapmak istemesemde devam ediyorum.
Allah hidayet versin ne diyeyim haklısınızYaptığınız müsrifige takıldım ben de
Ayyy aklıma ben küçükken TV izliyordum elime bişey değdiğini hissettim bı bakarim kafam kadar kara böcek ayy Allahım sen koru bacağıma çıkmış elime tırmanıyor aklım çıkmıştı...derken şimdi dank etti acaba omu beni böyle yaptı tramva mi bıraktı bendeo zaman benim eve gelsen kafayi siyirirsingecen hafta kendi yatagimin uzerinde cocugumu sallayip uyuttum, besigine koydum. yorulmustum, uzanayim dedim. telefona bakiyordum ki yanimda bi kipirti hissettim. tam yanimdaki yastikta abartmiyorum serce parmagim buyuklugunde hamam bicegi vardi. hayatimda o kadar buyuk bi bocek gormedim hemen esimi cagrdim, atti bi sekilde. cok nemli bi yerde yasiyoruz. surekli bortu bocek. cok kimyasal olmayan ilac sıktık. evi de ben cocugum kucuk oldugu icin ilaclarltamiyorum
Evet Diyorum ya ayyy bu kadın ne temizdir şimdi der insan ama alakası yok ama işte böyle saçma biseyin icindeyimTemizliği seven biriyim ama sizinkinin temizlikle alakası yok tamamen psikoljik
Yeni aldım ve etrafındakiler hep git derdi yani ama ara ara atakmi yapıyor ne ozman eklenerek büyüyor ve ben kabul etmiyordum diğer insanlar pis tiksinme duyguları yok ama ben normalim saniyordum geç aydım yani durumaArkadaşım ruh hastalıklarından randevuyu gerçekten daha yeni mi aldın?
Aklım almıyor böyle şeyleri, insan kendinde garip giden şeyi fark etmez mi? Hangi aşamada olduğunun farkında değil misin? Hadi sen fark etmedin(!) hiç mi etrafında gel seni bir doktora götüreyim bu böyle olmaz diyen çıkmadı? Hastasın sen, hem de ciddi ciddi hastasın.
olabilir tabiki, bendeki kedi travmasi gibjAyyy aklıma ben küçükken TV izliyordum elime bişey değdiğini hissettim bı bakarim kafam kadar kara böcek ayy Allahım sen koru bacağıma çıkmış elime tırmanıyor aklım çıkmıştı...derken şimdi dank etti acaba omu beni böyle yaptı tramva mi bıraktı bende
Oda ayrı konu beni bayiltacak şekilde peşimden koşmuştu kedidende korkuyorum yaniolabilir tabiki, bendeki kedi travmasi gibj
Bayanlar merhaba kendimle ilgili bir sorum var size,ben çok aşırı takinti yapiyorum bazı şeyleri ornek vermek gerekirse mesela daha yeni olan birşeyi söyleyeceğim,geçen gün kapıları sıliyordum tam silme bitti son bir kez bezi kapının yanına doğru sürerken altından küçük minik bir böcek çıktı hemen ilaçlama şirketi falan çağırdım ama böceğin bir tane olduğuna eminim çünkü başka asla görmedik hiç ve ara ara kendimde ilaçların huylandigim için neyse kapıları tekrar sildim sildigim kovayı çöpe attım çünkü böcek kapıya degmistir belki! Diye düşündüm ardından yerleri sildim o kovayida çöpe attım halıları yıkamaya verdim ayrıca sermeden önce tekrar kapıları ve yerleri sileceğim,sonra mesela 5 yıl önce falan alt komşum evini ilaclatmisti onlardan kaçan bir iki böceği kapının önünde öldürdüm sonra bir tane mutfakta gördüm gördüğüm yeri elli kere silmem şöyle dursun oraya yakın olan dolabı öğün bugündür kullanmıyorum o dolaba birşey değse direk çöpe çünkü böceğin pisliği var gibi geliyor asamiyorum aynı dolabı her silmemde 15 bez harcıyorum en az ve her bez çöpe direk hatta az önce yine sildik 1 saatlik işi 3 saate bitiriyorum takintilarim yüzünden,artık bıktım herşeyde bir tiksinti bir korku eskiden uysturmadan dolgu yyaptiran ben şimdi iğne vursalar ağlamaktan öluyorum ,arabanın ön tarafına oturamiyorum anksiyetemi dersiniz ne bilmem ama kalbim duracak gibi oluyorum bu durumla artarak devam ediyorum her gün bir yenisi ekleniyor,ruh hastalıklarından randevu aldım gideceğim ama bilen varmı bu bendeki nedir yada tedavi edilebilir mi ? Bazen yaptıklarım normal diğer insanlar acayip gibi geliyor,bazen bende çok yoruluyorum ve yapmak istemesemde devam ediyorum.