Ruh hastası miyim yoksa normalmiyim?

Yani gece yarilarina kadar ben de (vakit bulamadigimdan) temizlik yaparim ama sessiz isleri geceye birakirim, dolap silme toz alma gibi...
Tek sorun bu değil ki? Gereksiz yere kullanılan tonlarca su, enerji, kimyasal atık...Evdeki çocukların psikolojisi... Komşuların rahatsızlığı en küçük problem bu konuda...
Katiliyorum, benim ust kat komsumdan yana böyle bir cildirmisligim var, o yuzden aklima ilk bu gelmisti.

Kadin sabah 6'da supurge aciyor, gece 4'de makinasi en son sıkmayı yapiyor vs...

Benim gibi rahat bir insan için anlattiklariniz tuhaf üstüne tuhaf ağzım açık okudum hatta..bence şimdi işi gücü bırakıp doktora koşun..kendinize işkence ediyorsunuz normal değilsiniz tedavi olun..
aynen sadece yasamaya yetecek kadar temizlik yapan biri olarak , gözlerim söyle okudum , konu sahibi durumunuz icin tedaviye acik olmaniza cok sevindim , lütfen verilen ilaclari düzenli alirken ekstra terapi alin . zindan ediyorsunuz kendinize ve cocuklariniza hayati. Sifalar dilerim simdiden

Tek sorun bu değil ki? Gereksiz yere kullanılan tonlarca su, enerji, kimyasal atık...Evdeki çocukların psikolojisi... Komşuların rahatsızlığı en küçük problem bu konuda...
Evet çocukları bunaltmak istemiyorum artık ve esimide kendimede eziyet ediyorum yapamadığım zaman saclarimi yolasim geliyor,ve dediğiniz gibi boşuna harcanan su,elektrik ve zamanım şuan bile ağlamak istiyorum nasıl yapsamda bu gece sessizce mutfağın duvarlarını silsem diye düşünüyorum ve kolumun ağrısından duramıyorum artik

Size normal olduğunuzu söyleyen biri olursa onunla kol kola girip doğru psikiyatriye
İnan herkes hastasın diyor zaten hatta bir arkadaşım 4 yıldır git git diye diye bir hal oldu rabdevu alınca ilk ona söyledim nasıl mutlu oldu şimdi gerçi bende artık yildim kendimden,beni tanıyan herkes git diyor,bı arkadaşımda keşke beynini açıp neler var gorebilsek der sizorfenmisin,psikopatmisin belli değil diyor

Çok teşekkür ederim evet hemde ne zindan daha neler var anlatsam deli dersiniz inanin

Arkadaşım ruh hastalıklarından randevuyu gerçekten daha yeni mi aldın?
Aklım almıyor böyle şeyleri, insan kendinde garip giden şeyi fark etmez mi? Hangi aşamada olduğunun farkında değil misin? Hadi sen fark etmedin(!) hiç mi etrafında gel seni bir doktora götüreyim bu böyle olmaz diyen çıkmadı? Hastasın sen, hem de ciddi ciddi hastasın.

o zaman benim eve gelsen kafayi siyirirsin gecen hafta kendi yatagimin uzerinde cocugumu sallayip uyuttum, besigine koydum. yorulmustum, uzanayim dedim. telefona bakiyordum ki yanimda bi kipirti hissettim. tam yanimdaki yastikta abartmiyorum serce parmagim buyuklugunde hamam bicegi vardi. hayatimda o kadar buyuk bi bocek gormedim hemen esimi cagrdim, atti bi sekilde. cok nemli bi yerde yasiyoruz. surekli bortu bocek. cok kimyasal olmayan ilac sıktık. evi de ben cocugum kucuk oldugu icin ilaclarltamiyorum

Ayyy aklıma ben küçükken TV izliyordum elime bişey değdiğini hissettim bı bakarim kafam kadar kara böcek ayy Allahım sen koru bacağıma çıkmış elime tırmanıyor aklım çıkmıştı...derken şimdi dank etti acaba omu beni böyle yaptı tramva mi bıraktı bende

Yeni aldım ve etrafındakiler hep git derdi yani ama ara ara atakmi yapıyor ne ozman eklenerek büyüyor ve ben kabul etmiyordum diğer insanlar pis tiksinme duyguları yok ama ben normalim saniyordum geç aydım yani duruma

olabilir tabiki, bendeki kedi travmasi gibj

Doktor daha iyi bilir tabii ama okb gibi durumunuz. Mutlaka doktora gidin.
Bakın ben sizin yüzde biriniz değildim, kendimden yoruldum artık, gittim tedavi gördüm. Hayatımda aldığım en iyi kararlardan biriydi.
Okb ilerleyen bir hastalık. Şu an gülerek anlattığınız şeyler yarın eşinizi, çocuklarınızı hayatlarından bezdirecek.
İlaç işe yaramıyor falan demeyin, devam edin tedaviye. Çünkü genelde insanlar psikiyatrik ilaçlara önyargılı ve tedaviyi bırakmaya meyilli oluyorlar. Size uygun ilacı bulana kadar ilaç değişir gerekirse ama illa ki bulunur size göre olanı.
Biraz sabır gösterin ve tedavi olun. Böyle hayat geçmez.

Acilen uzman desteği alın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…