Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Canim ben 80e dustum alan yok...dahada inemiycem artik yenisi 360dan satiliyo...cok begendim ayakkabiyida tommy cantayida.tommy ozelden bana son bir fiyat yazarmisin.yada sayfama bak takas yapalim ikimizde zarar etmemis oluruz.
Ne yazık ki burda pazarlık yaparken de alırken de almayı düşünürken de ipin ucunu kaçıranlar var Sen istediğin kadar Kalite marka orjinal ambalaj fiyat etiketi üstünde alış fiyatı belli sıfır gibi yepyeni desen, hatta dörtte bir fiyatına da versen alıcı çıkmadığı gibi dip fiyat teklif edip almak isteyen alıcıya cevaben zaten cok ucuza sattıgını düşündüğü şeye tekrar indirim yaparak ortada bir rakamda buluşmayı teklif eden satıcıya olumlu veya olumsuz cevap verme tenezzülünde bile bulunmayan birçok düşüncesiz insan var! Karşı tarafa yanlış yaptıklarını da ancak satıcı konumuna geçip birşeyler satmak için uğraştıklarında anlıyorlar...
QUOTE="Castefella, post: 37781196, member: 86443"]Ne yazık ki burda pazarlık yaparken de alırken de almayı düşünürken de ipin ucunu kaçıranlar var Sen istediğin kadar Kalite marka orjinal ambalaj fiyat etiketi üstünde alış fiyatı belli sıfır gibi yepyeni desen, hatta dörtte bir fiyatına da versen alıcı çıkmadığı gibi dip fiyat teklif edip almak isteyen alıcıya cevaben zaten cok ucuza sattıgını düşündüğü şeye tekrar indirim yaparak ortada bir rakamda buluşmayı teklif eden satıcıya olumlu veya olumsuz cevap verme tenezzülünde bile bulunmayan birçok düşüncesiz insan var! Karşı tarafa yanlış yaptıklarını da ancak satıcı konumuna geçip birşeyler satmak için uğraştıklarında anlıyorlar...[/QQUOTE
aynen öyle maalesef ama çok bonkor olanlarida var arada sitede devamli gezip yorumlarda görüyorum bana öyle bi alici cikmadi hic zaten fiyatlarimi cok indirimli vermisken asagiya cektiler geçen 250 tlye bir arkadaşı n cantasina müşteri alicisi cikti inanamiyorum halen daha ne diyeyim......
Arkadaşım burdan zor satarsınız bedava istiyorlar sanırım. Ben sahibinden.com da burda satamadığım 3 ürünü bir hafta içinde sattım ordan deneyin bence birde.
Arkadaşım burdan zor satarsınız bedava istiyorlar sanırım. Ben sahibinden.com da burda satamadığım 3 ürünü bir hafta içinde sattım ordan deneyin bence birde.