rudii Burun Estetiği ameliyatı

bende istediğim zaman gidemiyorum,kontrol var 10 gün sonra o sebeple gidebilecem,sen fotoğraf koyacak mısın?

15 gün beklicem,kemik değil kıkırdakmış,15 güne geçmezse 5 dk lık bir operasyonla alıcam dedi,allahtan ilgili dürüst bir adam,şişliktir deyip oyalamadı

rudi ve lavanta resmlerinze bakmak için sizi ekledim kabul edersinz sevinirm.
öncelikle şunu sölemek istiyorum ki doktoruma karar vermişken tam görüşmeye gidicekken bu sayfaya rastladm ve tam bi hayal kırıklıgı yasıyorum su an. serkan sayılıkana çok güveniyodum. günlerdr burdn arastrma yapmama ragmen kötü bi yoruma denk gelmemiştm. ben burun konusunda inanılmaz komplekslyim aynaya bakamadgm zamanları biliorm. burnum kusurlu olrsa kafayı yerim kendim kırarm o burnu bu sefer valla. sayenizde doktora güvenim kalmadı:S rudi cnm bi gelişme yokmu veya lavanta senden? ben kavisli yüzüme göre dogal bi burun istiyorm zatn uzun ve kemikli asla ama asla uzun kalmasnı istemyrm. senelerdr bekledgm amleyttn istemedgm bi sonuçla çıkarsam çıldırırımmm

ameliyat öncesi profilden durmamaya çlışıyordu,,,şimdide önden durmamaya....:))))))yanii önden şiş gibi duruyo...garip ki tek ben fark ediyorum sanırım..kimsecikler bişey demiyor...ne kadar çok incelersek o kadar kusur buluruz sanırım..o yüzden ben çok incelememeye çalışıyorum....kiii artık yamacımda bi ayna durmuyooooo:))

iyide cnm düzden güzel bi burun olsa ndn gözüne şiş gelsn ki:S ya of kafayı ycm. burun yapın nasıldı eski ve yeni hallerni görmem mümknmü beni eklermsn cnm

seda sabır sabır sabır kıme olursan ol sıslık olacak 6 aya kadar....

ya cnm iyi güzel sölüysn da ben sabır kelimesi kullanlcak dünyadaki en son insanım. inanlmaz sabırsızm ve bse anında olcak yoksa baya strese gryrm uyuyamyrm. dikkatmi çeken kmse begenmems burnunu serkan beye yaptrnlar ya :S burda yüzlerce yorum okudum sonuçta herkes braz şiş ama incek şekli çok güzl fln yazıo ama serkan beye olanlar kanadı geniş, pinokyo gbi, uzun kaldı fln diolar iyce alm karstııııııı

canım burun ameliyatı olaların senden hiç bi farkı yok yanii bu durumu o kadar kfamıza taktık ki ameliyat olduk:)))bizde sabırsız vede çok çabuk sonuç almak istiyoruzzz..ama iş öyle olmuyo birazcık olumlu düşün bu kadar sorun yapma ,,,kiiii diyelim ki en iyi doktora yaptırdın ameliyatını garantisi var mı yok...mesela ameliyat önce bişeyler imzalıyorsun orada belirtiyor bilgisiyarda oldugu gibi olmayabilir bazı sorunlar çıkabilir vs vs gibibi yanii sen herşeyi göze alarak giriyorsun bu ameliyatı....ben de çok takıntı sorun yapan biriyimmm ama gün geçtikten sonra daha iyi oluyor....mesela bugün iki hafta önce beni gören arkadaşım şimdi daha iyi olmuşşş daha hoş olmuşsun dedi...hergünnn daha güzellşiyor....ve internette doktorların yazılarını okursan orada belirtiyolrlar ameliyattan sonra ki gelişmeleri....sabır işi canımmm.........çirkin ördek yavrusu hemen kuguya dönüşmüyorrr:))))))benim burnum öle aman aman koca bi burun degildi çok işlem görmedii ve ben şöyle olsun böyle olsunn çok ısrarlı bi şekilde serkan beyle konuşmadım....bana güven dedi çok güzel sonuç alıcaz dedi...ben okey dedim ve 1 hafta sonra ameliyat oldum......sabır çok önemli....ne desek senin kafan karışıyor güvenemiyorsunn ....hiç bi doktorun garantisi yok vede ben bu ameliyata girerken olumsuzluklarıda göze aldımm....ama bu kadar daraltma kendini bak gör rrr çok güzelll olacaksınnn:)))ve lütfennn canını sıkma.......en kısa zamanda git ve doktorla ameliyat gününe karar ver......özel msj atabilsem sana msn mi verim cam açacam :))))))

iyide cnm düzden güzel bi burun olsa ndn gözüne şiş gelsn ki:S ya of kafayı ycm. burun yapın nasıldı eski ve yeni hallerni görmem mümknmü beni eklermsn cnm

ameliyatım çok yeni ondan olabilirmii canımmm:))))bide sana ameliyat sonrası maydonoz suyu öneriyorum ödem atmada çok faydalı ...ben sabah akşam içiyorum...alıştımda atadına artık o kadar igrenç gelmiyo artık:)bak ne diycemm maddi durumun iyiyse osman met yavuzu düşün ama o da çok tuzluya yapıyo yahuu.....

şişlikler konusunda garanti verebilirim,benim bayaaaa küçüldü asla küçülmez diye düşünüyordum,hatta ilk başlarda çokta uzun gelmişti şu an oda kısaldı çünkü ödemler burun ucunda toplanmış olduğundan orda bi uzunluk var gibi duruyor benim şikayetim burun ucu kalkık olsun demiştim o olmadı ama herkes çok beğeniyor sen çok incelediğin için kusur buluyorsun diyorlar,bende birde kıkırdak kayması oldu ki ben çok eğildim ondanda olabilir,doktor arkadaşım var ona sordum büyük ihtimal doktorun hatası değil dedi:)))siz isteklerinizi iyi anlatırsanız bir sorun çıkmaz ama ısrarla anlatın:)))

iyi cnm çok sevndm senin adına ya benim içime dert oluyo istedigi sonuca ulasamaynlar... sn hc merk etme bende öle b konusma kabiliyeti varki doktoru aglatana kdar susmam

merhaba rudii burnundan baslarda memnun degildin simdi epey zamaqn gecti nasil degistimi memnun kaldinmi benim burnum onden cok sis yukaridan asagiya kadar dumduz hic birseye benzemiyor oyukluk falanda yok boyle sis kalacak gibi avatara benziyorum 1,5 ay oldu ne onerirsin bana

biraz geç olacak cevap için ama hiiiç memnun değilim,ben 4. ameliyatıma hazırlanıyorum,çok hatalı bir burun olduğunu söyledi görüştüğüm tüm doktorlar(iyi bir doktor arayışı içindeyim)

berbat oldu şişler inince ne yazıkki,o yüzden başka bir doktora revizyon ameliyatı oldum,deri ve kıkırdaklar çok harap olduğu için ellerim titreye titreye yaptım dedi,şişler inince foto koyucam,ilk doktoru iyi araştırın ,burnunuza ne gibi işlemler yapacağını her doktordan ayrı ayrı öğrenip karşılaştırma yapın bence:))

ya arkadaşlar bakıyorum hep aynı doktor isimleri adı duyulmamış bir doktora ameliyat olmak delilik mi olur acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…