bende istediğim zaman gidemiyorum,kontrol var 10 gün sonra o sebeple gidebilecem,sen fotoğraf koyacak mısın?
15 gün beklicem,kemik değil kıkırdakmış,15 güne geçmezse 5 dk lık bir operasyonla alıcam dedi,allahtan ilgili dürüst bir adam,şişliktir deyip oyalamadı
ameliyat öncesi profilden durmamaya çlışıyordu,,,şimdide önden durmamaya....:))))))yanii önden şiş gibi duruyo...garip ki tek ben fark ediyorum sanırım..kimsecikler bişey demiyor...ne kadar çok incelersek o kadar kusur buluruz sanırım..o yüzden ben çok incelememeye çalışıyorum....kiii artık yamacımda bi ayna durmuyooooo:))
iyide cnm düzden güzel bi burun olsa ndn gözüne şiş gelsn ki:S ya of kafayı ycm. burun yapın nasıldı eski ve yeni hallerni görmem mümknmü beni eklermsn cnm
seda sabır sabır sabır kıme olursan ol sıslık olacak 6 aya kadar....
ya cnm iyi güzel sölüysn da ben sabır kelimesi kullanlcak dünyadaki en son insanım. inanlmaz sabırsızm ve bse anında olcak yoksa baya strese gryrm uyuyamyrm. dikkatmi çeken kmse begenmems burnunu serkan beye yaptrnlar ya :S burda yüzlerce yorum okudum sonuçta herkes braz şiş ama incek şekli çok güzl fln yazıo ama serkan beye olanlar kanadı geniş, pinokyo gbi, uzun kaldı fln diolar iyce alm karstııııııı
iyide cnm düzden güzel bi burun olsa ndn gözüne şiş gelsn ki:S ya of kafayı ycm. burun yapın nasıldı eski ve yeni hallerni görmem mümknmü beni eklermsn cnm
şişlikler konusunda garanti verebilirim,benim bayaaaa küçüldü asla küçülmez diye düşünüyordum,hatta ilk başlarda çokta uzun gelmişti şu an oda kısaldı çünkü ödemler burun ucunda toplanmış olduğundan orda bi uzunluk var gibi duruyor benim şikayetim burun ucu kalkık olsun demiştim o olmadı ama herkes çok beğeniyor sen çok incelediğin için kusur buluyorsun diyorlar,bende birde kıkırdak kayması oldu ki ben çok eğildim ondanda olabilir,doktor arkadaşım var ona sordum büyük ihtimal doktorun hatası değil dedi:)))siz isteklerinizi iyi anlatırsanız bir sorun çıkmaz ama ısrarla anlatın:)))
serkan sayılıkana oldum, ben fındık gibi bir burun istemediğimi burun delikleriminde yuvarlak olmamasını söylemiştim kendisine, inşallah düzelir ya,valla burnum semaya bakıyordeliklerde çok geniş ve yuvarlak duruyor
berbat oldu şişler inince ne yazıkki,o yüzden başka bir doktora revizyon ameliyatı oldum,deri ve kıkırdaklar çok harap olduğu için ellerim titreye titreye yaptım dedi,şişler inince foto koyucam,ilk doktoru iyi araştırın ,burnunuza ne gibi işlemler yapacağını her doktordan ayrı ayrı öğrenip karşılaştırma yapın bence:))
ben adı duyulmamış bir doktora revizyon oldum:))[/QUOTE
öncelikle çok çok geçmiş olsun..1 yıl önceki yorumlarınızı okudum gerçekten çok üzüldüm inşallah şu an istediğiniz bir burna kavuşursunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?