koydum bi foto sizde bi bakın
canım arkadaslık istediği gönderdim..kabul edersen albümüne bakabileceğim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
koydum bi foto sizde bi bakın
kabul ettim,bi bakarsan sevinirim ama dürüst ol lütfen:))
canım sayfanda albüm yok yani ben göremiyorum
şimdi burnumun olduğu kısım ileri doğru şişti benim:)biraz değişik şişti:)inicek biliyorum ama ben estetik yaptıranların burnuna baktım ilk günlerde hiçbirininki böyle değil,inş düzelir ama seninki hakketen güzel olmş yanımda bir iki arkadaşım daha vardı erkek ,onlarda beğendi senin burnunu:))şişlik inince daha iyi olucaktır
önden benimkide üst kısım kare gibi duruyor ,inicek inş.,bandajlar çıkınca da bi foto koyarım
ya işte şişlik gibi olsa tamamda iki gözümün arasındaki yer kemik gibi oldukça sert,kemikde erimezki orası çukurlaşıp kavis yapsın,moralim çok bozuk,ucuda bi tuhaf,hiç beğenmedim 15 günlük fotolara baktım ben başka ameliyat olnalrın benimki kadar tuhaf değil çok üzgünüm,bandajlıyken güzel görünüyordu
valla çok çirkin görünüyor va uç kısmı aşağı inişe geçti,bari çok inmese,senin şişlikler de kemik gibi sert miydi yoksa yumuşakmıydı????,valla ağlıyanlara şaşırıyordum ama bugün ben ağladım aynaya bakıp bakıp,allah başka dert vermesin tabii ama 30 sene sonra başka bir burun ve güzel görünmeyen bir burunla karşılaşınca üzülüyor insan
ya işte şişlik gibi olsa tamamda iki gözümün arasındaki yer kemik gibi oldukça sert,kemikde erimezki orası çukurlaşıp kavis yapsın,moralim çok bozuk,ucuda bi tuhaf,hiç beğenmedim 15 günlük fotolara baktım ben başka ameliyat olnalrın benimki kadar tuhaf değil çok üzgünüm,bandajlıyken güzel görünüyordu
valla çok çirkin görünüyor va uç kısmı aşağı inişe geçti,bari çok inmese,senin şişlikler de kemik gibi sert miydi yoksa yumuşakmıydı????,valla ağlıyanlara şaşırıyordum ama bugün ben ağladım aynaya bakıp bakıp,allah başka dert vermesin tabii ama 30 sene sonra başka bir burun ve güzel görünmeyen bir burunla karşılaşınca üzülüyor insan
canım ameliyattan sonra erken dönemde ödemden dolayı o bölgede yalancı bir kemer görünümü olabiliyor. zamanla geçiyor hemen panik yapma.arkadaşlar şu an 20. günüm ve çok üzgünüm,iki gözümün ortasında kemik vardı ve hala var,sanırım yontmamış hiç ve ben dar alınlı ve küçük çeneli biriyim,niye azda olsa kavis vermemiş anlamadım,şu an estetiğe ihtiyacım var gbi duruyor,kemik de erimeyeceğine göre kemikli bir burnum oldu aynen eskiden olduğu gibi(((