• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

rudii Burun Estetiği ameliyatı

canım sayfanda albüm yok yani ben göremiyorum

şimdi gördüm canım, alttan çekmişsin ama burnunun şekli güzel görünüyor kavisi falan var. burun delikleri çok büyük gelmedi açıkcası bana yani benimkide çok küçük değil zaten..ama doktorunla konus için rahatlasın..mesela ben burnum yamuldu zannetmiştim doktora gittim hemen açıklama yapınca içim rahatlamıştı..

şimdi burnumun olduğu kısım ileri doğru şişti benim:)biraz değişik şişti:)inicek biliyorum ama ben estetik yaptıranların burnuna baktım ilk günlerde hiçbirininki böyle değil,inş düzelir ama seninki hakketen güzel olmş yanımda bir iki arkadaşım daha vardı erkek ,onlarda beğendi senin burnunu:))şişlik inince daha iyi olucaktır

şimdi burnumun olduğu kısım ileri doğru şişti benim:)biraz değişik şişti:)inicek biliyorum ama ben estetik yaptıranların burnuna baktım ilk günlerde hiçbirininki böyle değil,inş düzelir ama seninki hakketen güzel olmş yanımda bir iki arkadaşım daha vardı erkek ,onlarda beğendi senin burnunu:))şişlik inince daha iyi olucaktır

sağol canım, benimde önden oyle kalıp gibi değil, şiş baya o yuzden yamuk yumuk duruyor. bazılarının fotosuna bakıyorum alçıdan çıkar çıkmaz dümdüz oluyo..bünye meselesi heralde

önden benimkide üst kısım kare gibi duruyor ,inicek inş.,bandajlar çıkınca da bi foto koyarım

önden benimkide üst kısım kare gibi duruyor ,inicek inş.,bandajlar çıkınca da bi foto koyarım

tamam canım foto koyarsan bakarım, inşallah şişlerimiz biran önce geçer :) ödemlerin geçmesi için dün maydonoz suyu içmeye başladım ben bakalımm işe yarayacak mı

arkadaşlar tekrar merhaba,
bugün bandajlarımı çıkardım,15 gün oldu ancak iki gözümün arasında elleyince kemik geliyor sertlik var,ödem olsa içine çökmesi gerekmez miydi?şimdi doktora sorsam iner diyecek o yüzden hiç sormayım dedim,sanki kemiği ellememiş, ben zatem kemik gitsin diye ameliyat olmak istedim ama sert kemik gibi bişey geliyor kavis de yok elleyince,böyle bir durumla karşılaşan varmı,??

rudi geçmiş olsun canım...doktorun kimdi acaba?

şişlikler burunda yapılan işleme görede değişiyodur canım.

ya işte şişlik gibi olsa tamamda iki gözümün arasındaki yer kemik gibi oldukça sert,kemikde erimezki orası çukurlaşıp kavis yapsın,moralim çok bozuk,ucuda bi tuhaf,hiç beğenmedim 15 günlük fotolara baktım ben başka ameliyat olnalrın benimki kadar tuhaf değil çok üzgünüm,bandajlıyken güzel görünüyordu

ya işte şişlik gibi olsa tamamda iki gözümün arasındaki yer kemik gibi oldukça sert,kemikde erimezki orası çukurlaşıp kavis yapsın,moralim çok bozuk,ucuda bi tuhaf,hiç beğenmedim 15 günlük fotolara baktım ben başka ameliyat olnalrın benimki kadar tuhaf değil çok üzgünüm,bandajlıyken güzel görünüyordu

canım benim bence panik yapma ben ilk açtığımda yamuk yummuktu bugün 28. günüm baya değişti. hala şiş , şişler indikçe güzelleşiyor..senin henüz 15 gün olmuş, çok değişeceğinden eminim

valla çok çirkin görünüyor va uç kısmı aşağı inişe geçti,bari çok inmese,senin şişlikler de kemik gibi sert miydi yoksa yumuşakmıydı????,valla ağlıyanlara şaşırıyordum ama bugün ben ağladım aynaya bakıp bakıp,allah başka dert vermesin tabii ama 30 sene sonra başka bir burun ve güzel görünmeyen bir burunla karşılaşınca üzülüyor insan

valla çok çirkin görünüyor va uç kısmı aşağı inişe geçti,bari çok inmese,senin şişlikler de kemik gibi sert miydi yoksa yumuşakmıydı????,valla ağlıyanlara şaşırıyordum ama bugün ben ağladım aynaya bakıp bakıp,allah başka dert vermesin tabii ama 30 sene sonra başka bir burun ve güzel görünmeyen bir burunla karşılaşınca üzülüyor insan

canım bence boşuna canını sıkıyosun. benim burnum bi haftada acayip değişti hala şiş olmasına ragmen. yavaş yavaş indikçe burun değişiyor. benim de burnumun yan tarafları çok sert doktorum ödem olduğunu soylemişti. şuan oyle kemik gibi bişey hissetmiyorum. ama forumda senin tarif ettiğin gibi seyler yasayan görmüştüm masaj yaparak yok ettiklerini soylemişlerdi. sen yinede doktoruna danış. ve bence henüz çok yeni senin burnun. benimki 15 günlükken daha bantlıydı. 20. günde bandaj cıktı. ve bi haftada baya düzeldi

merhaba arkadaşım senin ameliyatın çok yeni daha ne panikliyorsun öyle benim burnumda ilk zamanlar yayvandı sertti yanlarında kemik gibi bir şey vardı sanki sol tarafı gitmişti şişliğin sağ tarafı kalmıştı bende üzülüyordum bu gitmeyecek mi diye ama şimdi incecik oldu yanlarda o şişliklerden eser kalmadı kimi erken kimi geç iyileşiyor ben de burnumun aşırı kalkıklığından şikayetçiyim mesela düşük olması inan kalkık olmasından çok daha iyi :40:

Seni çok çok iyi anlıyorum o kadar eziyetten sonra insan istiyor ki değsin ama inan o zamanla çok güzel oluyor bak ben 2.ameliyatı oldum ve az çok tecrübeliyim burnum 1.ameliyatımda daha ilk ayda yamuktu ve ben 2.ameliyata o zaman karar verdim benim psikolojiyi düşün bunların hepsi endoskopi yüzünden oldu ama inan o haliyle bile zamanla güzelleşti ben bile inanamıyordum bu değişime çünkü o burun çok çekti hiçbir şey beklemiyordum her şeye rağmen burnumu seviyordum eskisine nazaran daha iyiydi daha kibar bir burnum vardı ama çok ciddi nefes problemim vardı . şimdi 41 gün oldu ameliyat olalı ve çok şiş ama biliyorum ki zamanla güzel olacak ve üzüldüğüm hallerime gülücem sende böyle düşün inşallah çok çok güzel ve sağlıklı bir burnun olur canım iyi düşün iyi olsun (:

arkadaşlar şu an 20. günüm ve çok üzgünüm,iki gözümün ortasında kemik vardı ve hala var,sanırım yontmamış hiç ve ben dar alınlı ve küçük çeneli biriyim,niye azda olsa kavis vermemiş anlamadım,şu an estetiğe ihtiyacım var gbi duruyor,kemik de erimeyeceğine göre kemikli bir burnum oldu aynen eskiden olduğu gibi:((((

arkadaşlar şu an 20. günüm ve çok üzgünüm,iki gözümün ortasında kemik vardı ve hala var,sanırım yontmamış hiç ve ben dar alınlı ve küçük çeneli biriyim,niye azda olsa kavis vermemiş anlamadım,şu an estetiğe ihtiyacım var gbi duruyor,kemik de erimeyeceğine göre kemikli bir burnum oldu aynen eskiden olduğu gibi:((((
canım ameliyattan sonra erken dönemde ödemden dolayı o bölgede yalancı bir kemer görünümü olabiliyor. zamanla geçiyor hemen panik yapma.

inşallah dediğin gibidir,herkes niye kemer gitmemiş kavis yok diyor,elliyoruz kemik gibi sert dümdüz,beklemekten başka yapıcak bişeyim yok ama hiç umudum da yok açıkçası

Back