Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
estetikli burunların çoğu öyle canım önden çok fena bak dikkat et çoğu yandan çok kibardır ama gel gör ki önden ): açıkçası benimkide bana öyle geliyor burnumu önden pek beğenmiyorum 1 ay oldu daha ama bakalım güzel olur inşallah [/Q
evet bandajlı olduğu halde yandan çok hoş ama önden nasıl olduğunu kestiremiyorum :) inşallah hayal kırıklığına uğramam. inşallah güzel olur :)
dimdik derken nasıl??anlamadım sivri falan mı kastettin yoksa kalkıklığından mı?
estetikli burunların çoğu öyle canım önden çok fena bak dikkat et çoğu yandan çok kibardır ama gel gör ki önden ): açıkçası benimkide bana öyle geliyor burnumu önden pek beğenmiyorum 1 ay oldu daha ama bakalım güzel olur inşallah [/Q
evet bandajlı olduğu halde yandan çok hoş ama önden nasıl olduğunu kestiremiyorum :) inşallah hayal kırıklığına uğramam. inşallah güzel olur :)
önce ki burnuna çok bağlı önden de güzel olur inşallah canım evet burnun bandajlı haliyle bile güzel görünüyor
önce ki burnuna çok bağlı önden de güzel olur inşallah canım evet burnun bandajlı haliyle bile güzel görünüyor
çok sağol canım :)
ben beğendim senin burnunu gayet düzgün ve güzel görünüyor,benim ki uzun ve sivri duruyor bugün 7. gün tabii beklicem biraz istesem de istemesem de:)))
merhaba,
ben dün oldum ameliyatı ancak sargı bezini kaldırıp bir baktım burnum aşırı kalkık duruyor acaba tamponlardan ve bantlardan mı öyle duruyor,burun deliklerim de biraz büyük gibi,normal mi anlıyamadım,düzelir mi,moralim bozuldu sabah sabah...
şeyden korkuyorum,10. gün bugün aynaya bakıyorum mesela burun deliklerim geniş değil uzunlamasına büyük,benim kanatlar kesilip ameliyat yapıldı başka dikişim yok sadece kanatlarda ,sanki uzunluğu ve delikler aynı kalmış , perşembe doktora gidicem ama şu an moralim bozuk açıkçası biliyorum daha 10. gün ama mesela geniş olsa küçülür dicem delikler uzuuunlamasına büyük ve ucu da uzun yaa
benim de yamuk biri mersine diğeri tersine bakıyor ama ödemlerden o geçicek korkma
lavanta senin burnun çok güzel olmuş valla benim delikler seninkinin 2 katı valla ve uzunnn