rudii Burun Estetiği ameliyatı

Rudii çok geçmiş olsun öncelikle. Umarım zamanla istediğin gibi olur burnun ve 2. ameliyata gerek kalmaz. Bütün sayfaları tek tek okuyamadım belki tekrar olmuş olacak ama ameliyattan önce tasarım yapmış mıydınız doktorunla? Yaptıysanız tasarım gibi olmadı mı sonuç?

yaptık ve ona alnım çenem dar yüzümde minicik benim ,o yüzden lütfen en azından göz aramda biraz oyukluk olsun ve burnum düşük olmasın diye özellikle belirttim,umarım boşuna üzülüyorumdur,şu an dışarı çıkamam mesela,fena görünüyor ve fazla aynaya bakmıyorum artık

Zamanla inecek şişliklerdir diye umuyorum ben de. Bu forumda çok kişiyi okudum, ameliyattan sonra "kavissiz oldu, dümdüz oldu" diye üzülüp sonra şişlikler inince burnu kavislenen. Benim gördüğüm kadarıyla küçük yüzlü, bebek suratlı insanlara daha küçük daha kalkık burunlar yapıyorlar, ama zaten kemikli olan bir yüze minicik burun uygun olmuyor. Senin yüzün küçükse bunu da doktor görüyosa, sen de isteklerini bu şekilde sıraladıysan buna uygun bir şey yapmış olması lazım. Sonuçta yüzlerce ameliyat yapıyor bu insanlar. Bence şimdi üzme kendini boşu boşuna, biraz zaman geçsin düzeleceğini umuyorum ben.

selam canım nasıl oldu burnun??

Valla nasıl anlatsam güzel görünmemesi bir yana,ucu enine çizgi şeklinde geniş,burun deliklerim görünmüyor,şişince daha bi aşağı düştü ve kaşımın ortasında kavis yokkkk ve kemik elime geliyor,çok üzgünüm kontrolede 15 gün var nasıl beklicem bilemiyorum

rudi senın burnun su anda nasıl hala degısım yok mu? bende serkan bey'e amelıyat oldum...bakalım salı gunu alcı cıkacak, altından ne cıkacak:S

rudi senın burnun su anda nasıl hala degısım yok mu? bende serkan bey'e amelıyat oldum...bakalım salı gunu alcı cıkacak, altından ne cıkacak:S

merhabalar,
benim 1,5 ay kadar oldu ancak memnun değilim gittikçe güzelleşmesi lazım ama yok güzelleşmedi çirkinleşiyor,burun deliklerinin arasındaki direk geride oyüzden kanatlar ilerde duruyor,burun ucum alt kısmı aşağı doğru,sol tarafımda kemik duruyor,hiç bir resimde güzel çıkmıyor,çok iğrenç bir duygu,doktora dedim ucu kalkık olsun diye bari bi tarafı düzgün olsaydı,ayrıca sağ taraf daha aşağıda,ben hiç beğenmiyorum ne yazıkki,seninki nasıl görünüyor şu an??

benımde 2 hafta oldu kalkıklıgı falan gayet ıyı kavısıde guzel ama cok cok buyuk burnum dun doktoru aradım burnum kocaman dıye..şişlıkten ınecek dedı sabır lutfen dedı...merak ettım canım senın burnun fotosu var mı?

galiba 6 ay geçmeden bi şekle girmeyecek. benimki de aynından.

valla foto koymaya çekiniyorum:))2 ayda şekli az çok belli olurmuş,benim birde şöyle bir problemim var şimdi sağ kemik aşağıda sol kemik yukarıda sanki sağ tarafı çok yontmuş solu ellememiş gibi ve hiç bir yumuşama yok ödeme benzemiyor,biraz düzelse koyucam foto,berbat değil ama güzel de değil ya

konustun mu canım doktorla bu konuyu? ne dedı sana...ben aradım 2 guun oncee...bana sabır dedı...

şimdi arasam şişliğe bağlıdır diyecek ne diyecek:))valla arkadaşlarımada kemiği ellettim resmen bir tarafın kemiği daha aşağıda bi taraf yukarda sanki bi tarafı çok oymuş bi tarafı az,ucu için bişey diyemeiyorum bile,valla pişmanım şu an,senin şu an nasıl aynıysa geçicek demektir sende çıkıntı var mı?ucu aşağıda duruyor mu?delikler asimetrik mi?bende hepsi var:))))

bende kemık cıkıntısı yok,ama benım daha 15 gun oldu yapılalı senın 2 ay benım su anda burnum cok sıs..belkı benımdee sıslıkler ınıncee bozukluk varsa cıkar..burnum benım normal ne cok kalkık ne cok dusuk..ama yuzume gore cok buyuk gorundu burunn yanı sıslıkler ınse bılee ne kadar ıner bılmıyorum..bende aradıgımdaa şişlıkten dıyor doktor.inşallah oyledır..bakalım 6 ay sonra ne olacak...

Arkadaşlar sanırım şişliklerin çabuk inip burunun şeklini alması derinin kalınlık ve incelikle ilgisi olduğudur bence biraz sabır..

yok benim şişlikler çok çabuk iniyor,ana hatlarıyla belli ,doktorda çabuk iniyor demişti,bana böyle bir burun yaptıki,acelesi vardı heralde yada eli kaydı bişlmiyorum artık,10 gün sonra gidicem sorucam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…