yaptık ve ona alnım çenem dar yüzümde minicik benim ,o yüzden lütfen en azından göz aramda biraz oyukluk olsun ve burnum düşük olmasın diye özellikle belirttim,umarım boşuna üzülüyorumdur,şu an dışarı çıkamam mesela,fena görünüyor ve fazla aynaya bakmıyorum artık
Lavanta senin nasıl oldu,şişlikler indi mi?[/QUOT
canım henüz benim de şişlikler inmedi ama bandaj çıktıktan sonra %30 azaldı diyeblirim fakat henüz şişliklerden dolayı burun ucumda yamukluk var ve burun sırtımın yan tarafları şiş. bekliyorum artık çok takmıyorum.. çökme fln olmasın da şişlerin inmesini beklerim..seninkide mutlaka ödemdendir. mutlaka oturacaktır merak etme
rudi senın burnun su anda nasıl hala degısım yok mu? bende serkan bey'e amelıyat oldum...bakalım salı gunu alcı cıkacak, altından ne cıkacak:S
merhabalar,
benim 1,5 ay kadar oldu ancak memnun değilim gittikçe güzelleşmesi lazım ama yok güzelleşmedi çirkinleşiyor,burun deliklerinin arasındaki direk geride oyüzden kanatlar ilerde duruyor,burun ucum alt kısmı aşağı doğru,sol tarafımda kemik duruyor,hiç bir resimde güzel çıkmıyor,çok iğrenç bir duygu,doktora dedim ucu kalkık olsun diye bari bi tarafı düzgün olsaydı,ayrıca sağ taraf daha aşağıda,ben hiç beğenmiyorum ne yazıkki,seninki nasıl görünüyor şu an??
merhabalar,
benim 1,5 ay kadar oldu ancak memnun değilim gittikçe güzelleşmesi lazım ama yok güzelleşmedi çirkinleşiyor,burun deliklerinin arasındaki direk geride oyüzden kanatlar ilerde duruyor,burun ucum alt kısmı aşağı doğru,sol tarafımda kemik duruyor,hiç bir resimde güzel çıkmıyor,çok iğrenç bir duygu,doktora dedim ucu kalkık olsun diye bari bi tarafı düzgün olsaydı,ayrıca sağ taraf daha aşağıda,ben hiç beğenmiyorum ne yazıkki,seninki nasıl görünüyor şu an??
valla foto koymaya çekiniyorum:))2 ayda şekli az çok belli olurmuş,benim birde şöyle bir problemim var şimdi sağ kemik aşağıda sol kemik yukarıda sanki sağ tarafı çok yontmuş solu ellememiş gibi ve hiç bir yumuşama yok ödeme benzemiyor,biraz düzelse koyucam foto,berbat değil ama güzel de değil ya
yok benim şişlikler çok çabuk iniyor,ana hatlarıyla belli ,doktorda çabuk iniyor demişti,bana böyle bir burun yaptıki,acelesi vardı heralde yada eli kaydı bişlmiyorum artık,10 gün sonra gidicem sorucam[/
senın gıdıp soru sorma ,burnunu gosterme gıbı bır sansın var..ben istanbul'a döndümmmmoff of..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?