rudii Burun Estetiği ameliyatı

inşallah,ağzından bal damlıyor:))çoook zor karar verdim ameliyat olmaya,mükemmel bir burun olmasına gerek yok ama sırıtmasın yeter

slm canım geçmiş olsun benimde ilk açıldığında aşırı kalkıktı şok oldum ama çok az düzeldi şimdi burnum dimdik duruyor ve çok üzülüyorum ama kısalıyor burun bu kesin

dimdik derken nasıl??anlamadım sivri falan mı kastettin yoksa kalkıklığından mı?

bu aralar bende burun estetiğini araştırmaktayım.Ameliyat görünüyor çünkü aradan estetikte yaptırmayı düşnüyüorum.tüm yorumları okudum.ameliyat sonrası sabır gerekiyor

ben beğendim senin burnunu gayet düzgün ve güzel görünüyor,benim ki uzun ve sivri duruyor bugün 7. gün tabii beklicem biraz istesem de istemesem de:)))

ben beğendim senin burnunu gayet düzgün ve güzel görünüyor,benim ki uzun ve sivri duruyor bugün 7. gün tabii beklicem biraz istesem de istemesem de:)))

canım daha senin 7 gün olmuş. benim 20. gün hala yüzüm şiş. şişler inince burnun değişir merak etme. fotograf var mı buarada?

canım öncelikle cok geçmiş olsun..sargılıyken ve bandajlıyken burun cok havada olur daha sonra bandajların cıkınca yavaş yavaş incek bide şişlikten öyle havada olur korkma cok normal durumun büyük olmasıda şişlikten 6 ay sonra fıstık gibi olur cok yeni burun 1 sene sonra süper burnun olur tecrübeyle sabit 3 sene bitti benim onun için bende yaşadım bunları cok normal benim öyle kötüydü şişlikleri felan kocamandı burun sonra minacık kaldı merak etme canım geçmiş olsun tekarardan

şeyden korkuyorum,10. gün bugün aynaya bakıyorum mesela burun deliklerim geniş değil uzunlamasına büyük,benim kanatlar kesilip ameliyat yapıldı başka dikişim yok sadece kanatlarda ,sanki uzunluğu ve delikler aynı kalmış , perşembe doktora gidicem ama şu an moralim bozuk açıkçası biliyorum daha 10. gün ama mesela geniş olsa küçülür dicem delikler uzuuunlamasına büyük ve ucu da uzun yaa

canım y senin önden nasıl görünüyor? benim çok şiş olduğu için yamuk duruyo sanki ( benim de 22. günüm

benim de yamuk biri mersine diğeri tersine bakıyor ama ödemlerden o geçicek korkma

lavanta senin burnun çok güzel olmuş valla benim delikler seninkinin 2 katı valla ve uzunnn

bence gayet şık olmuş. ödemlerin etkisi ameliyatla başlıyor ve kişiye göre 2 ay ile 1 yıl arasında sürebiliyormuş. yani dert etmeye gerek yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…