• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

rudii Burun Estetiği ameliyatı

rudii

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Aralık 2009
108
1
96
Adana
merhaba,
ben dün oldum ameliyatı ancak sargı bezini kaldırıp bir baktım burnum aşırı kalkık duruyor acaba tamponlardan ve bantlardan mı öyle duruyor,burun deliklerim de biraz büyük gibi,normal mi anlıyamadım,düzelir mi,moralim bozuldu sabah sabah...

gecmış olsun oncelıkle,ben d e ameliyat düşünüyorum o yuzden forumu da takıp edıyorum, dııger arkadaslar yrdımcı olacaklardır ama burun en basta kalkık olup sonradan sonraya inermiş, burun ucu da düşüyormuş aynı sekılde. burun zamanla oturuyormuş yerıne ve aşagı iniyomuşr merak etme yani cok normal. Doktor inme payı bırakıyor,ondan olması gerekenden daha kalkık yapıyor:) kıme olmustun acaba amelıyatı bu arada

serkan sayılıkana oldum, ben fındık gibi bir burun istemediğimi burun delikleriminde yuvarlak olmamasını söylemiştim kendisine, inşallah düzelir ya,valla burnum semaya bakıyor:(deliklerde çok geniş ve yuvarlak duruyor

tekrar mehaba,
bugün alçılarım çıktı kavisi güzel ,delikler, ucunun sivriliği fena değil haliyle şiş tabii mükemmel bişey beklemiyorum şu an için ancak gözüme çok uzun görünüyor,pinokyo gibiyim aynaya bakınca,bilsemki şişlikler inince kısalıcak biraz rahatlicam,sizin alçı çıktığında nasıldı
cevaplarınızı bekliyorum

tekrar mehaba,
bugün alçılarım çıktı kavisi güzel ,delikler, ucunun sivriliği fena değil haliyle şiş tabii mükemmel bişey beklemiyorum şu an için ancak gözüme çok uzun görünüyor,pinokyo gibiyim aynaya bakınca,bilsemki şişlikler inince kısalıcak biraz rahatlicam,sizin alçı çıktığında nasıldı
cevaplarınızı bekliyorum

tekrar mehaba,
cevaplarınızı bekliyorum

merhaba, valla bravo bigün sonra açıp bakmışsın. benim 18. günüm hala cesaret edip açıp bakamadım korkuyorum
. burnumun kenarları hala şiş o yuzden açıp bakmak istemiyorum. şişliklerin 3 ayda fln tamamen geçtiğini soylüyorlar bu yuzden panik yapma bence ..geçmiş olsun

yook benimkini doktor çıkardı,ayna verdi elime ama çok uzun ya,kısalır mı bilmiyorum,hiç böyle bi durumla karşılaşanıda duymadım

yook benimkini doktor çıkardı,ayna verdi elime ama çok uzun ya,kısalır mı bilmiyorum,hiç böyle bi durumla karşılaşanıda duymadım

ya eskisinden uzun olacak hali yok heralde. bence şiş olduğu için öyle görünüyordur. benim 18. günüm hala burnumun kenarları hatta bıyık bolgesi bile şiş. kafanı takma bence

18 gündür sizin alçı duruyor mu?benim 1 hafta içinde alındı şişlikler iniyor benim de şiş hala bıyık bölgesi yanak falan şiş ama geçiyor,benim eski burnumda uzundu yaaa:)ucunu ellemediyse doktorun benden çekeceği var çünkü kısaltıcam çünkü yüzün çok ufak demişti

18 gündür sizin alçı duruyor mu?benim 1 hafta içinde alındı şişlikler iniyor benim de şiş hala bıyık bölgesi yanak falan şiş ama geçiyor,benim eski burnumda uzundu yaaa:)ucunu ellemediyse doktorun benden çekeceği var çünkü kısaltıcam çünkü yüzün çok ufak demişti

canım geçmiş olsun arkadaş olarak eklermisin

henüz foto eklemedim ama
doktor bandaj yapıştırdı,perşembe alıcam dedi,foto ekleyince haber ederim mutlaka

alçı değil de bant duruyor hala. doktorun kısaltıcam dediyse kısaltmıştır. bence kuruntu yapma. çünkü şişken çok farklı duruyor burun. benim yandan burnum çok hoş duruyo ama öncen anki kocamanmış gibi. o yuzden cesaret edip açıp bakamıyorum :(

merhaba,
ben dün oldum ameliyatı ancak sargı bezini kaldırıp bir baktım burnum aşırı kalkık duruyor acaba tamponlardan ve bantlardan mı öyle duruyor,burun deliklerim de biraz büyük gibi,normal mi anlıyamadım,düzelir mi,moralim bozuldu sabah sabah...

arkadaşım daha dün ameliyat olmuşsun! dur bi bismillah! bi kadar takıntılı olmayın rahat bırakın kendinizi.şöyle bir 3 ay geçmiş sonra konuşalım bunları!

ya işte 3 ay sonrada burnumun uzunluğu yaklaşık aynı kalıcaksa bilimki hayalkırıklığı olmasın diye soruyorum,yok takıntılı değilim alçıdan çıkar çıkmazsüper bişey beklemiyorum zaten ama burnum uzun kaldı:)diye bir şikayete rastlamadım ondan bi sorim dedim:)

burnun kısalmaz tabi ki ama şişler inince daha kibar olur yani daha çok beğenirsin emin ol (:

kısalmazsa yandım o zaman çünkü bayaaaa uzun duruyor,yüzüm de minnacık:(((sırıtıyor şu an ne yazıkki,bekleyip görücez artık napalım

ya benimde henüz bandaj cıkmadı. çok korkuyorum. yandan çok güzel görünüyor ama önden kötü görünür mü diye korkuyorum :(

ön taraftan ilk zamanlar çok güzel görünmüyormuş,şiş olduğu,burun kalkık olduğu için delikler de simetrik olmuyormuş ilk zamanlar,1 ay sonunda az çok belli ediyor bence,güzel olur inşallah,bandajlar çıkınca bakarız fotolara:)ben şimdi pinokyoyum,burnumda kalkık fare gibiyim bakalım 1 ay sonra ne olacak:40:

ya benimde henüz bandaj cıkmadı. çok korkuyorum. yandan çok güzel görünüyor ama önden kötü görünür mü diye korkuyorum :(

estetikli burunların çoğu öyle canım önden çok fena bak dikkat et çoğu yandan çok kibardır ama gel gör ki önden ): açıkçası benimkide bana öyle geliyor burnumu önden pek beğenmiyorum 1 ay oldu daha ama bakalım güzel olur inşallah (:

kısalmazsa yandım o zaman çünkü bayaaaa uzun duruyor,yüzüm de minnacık:(((sırıtıyor şu an ne yazıkki,bekleyip görücez artık napalım

yüzün küçük ise korkma çünkü çene ve alın mesafesine göre yapılıyor şimdi şiş olduğu için sana öyle geliyordur endişelenme (:

Back