Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
tekrar mehaba,
bugün alçılarım çıktı kavisi güzel ,delikler, ucunun sivriliği fena değil haliyle şiş tabii mükemmel bişey beklemiyorum şu an için ancak gözüme çok uzun görünüyor,pinokyo gibiyim aynaya bakınca,bilsemki şişlikler inince kısalıcak biraz rahatlicam,sizin alçı çıktığında nasıldı
cevaplarınızı bekliyorum
yook benimkini doktor çıkardı,ayna verdi elime ama çok uzun ya,kısalır mı bilmiyorum,hiç böyle bi durumla karşılaşanıda duymadım
18 gündür sizin alçı duruyor mu?benim 1 hafta içinde alındı şişlikler iniyor benim de şiş hala bıyık bölgesi yanak falan şiş ama geçiyor,benim eski burnumda uzundu yaaa:)ucunu ellemediyse doktorun benden çekeceği var çünkü kısaltıcam çünkü yüzün çok ufak demişti
18 gündür sizin alçı duruyor mu?benim 1 hafta içinde alındı şişlikler iniyor benim de şiş hala bıyık bölgesi yanak falan şiş ama geçiyor,benim eski burnumda uzundu yaaa:)ucunu ellemediyse doktorun benden çekeceği var çünkü kısaltıcam çünkü yüzün çok ufak demişti
merhaba,
ben dün oldum ameliyatı ancak sargı bezini kaldırıp bir baktım burnum aşırı kalkık duruyor acaba tamponlardan ve bantlardan mı öyle duruyor,burun deliklerim de biraz büyük gibi,normal mi anlıyamadım,düzelir mi,moralim bozuldu sabah sabah...
ya benimde henüz bandaj cıkmadı. çok korkuyorum. yandan çok güzel görünüyor ama önden kötü görünür mü diye korkuyorum
kısalmazsa yandım o zaman çünkü bayaaaa uzun duruyor,yüzüm de minnacık((sırıtıyor şu an ne yazıkki,bekleyip görücez artık napalım