• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Rubella ıgg avidite acil yardım lütfen....

Jasssminnnn

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
25 Mart 2024
3
0
1
39
Bu sonuç ne anlama geliyor anlayan biri yardım etsin lütfen 5 gün önce test verdim 6 haftalık hamileyim kontrol günüme daha çok var rutin kan testlerinde bi enfeksiyonun pozitif dedi dr tekrar kan aldı bugün sonuç çıkmış 5 gündür içim içimi yiyor bilen biri varsa açıklasın lütfen bi 5 gün daha kafayı yemek istemiyorum
Screenshot_20250216_080624_com.huawei.browser.jpg

Eklentiler

• Screenshot_20250216_125023_tr.gov.saglik.enabiz.jpg
    Screenshot_20250216_125023_tr.gov.saglik.enabiz.jpg
    52,4 KB · Görüntüleme: 11
Bu sonuç ne anlama geliyor anlayan biri yardım etsin lütfen 5 gün önce test verdim 6 haftalık hamileyim kontrol günüme daha çok var rutin kan testlerinde bi enfeksiyonun pozitif dedi dr tekrar kan aldı bugün sonuç çıkmış 5 gündür içim içimi yiyor bilen biri varsa açıklasın lütfen bi 5 gün daha kafayı yemek istemiyorum
Eki Görüntüle 3545256
Rubella kızamık ile alakalı eğer vücudunda kızamık varsa ada daha önveden aşı olduysan vucudun buna bağışıklık kazandığı içimde pozitif çıkar canım

Eğer bu teste bağlı doktor enfeksiyon var dediyse mutlaka bişeyler söylerdi çünkü ortada gebelik var bence bagışıklığın var diye pozitif çıkmıştır
Dr daha görmedi test sonucunu rutin kan testlerinde kanımda enfeksiyon gördü tekrar 1 tüp daha kan aldılar bu testi istedi 10 gün sonra gel dedi daha randevuma var tekrardan istediği kan sonucu bu

Dr daha görmedi test sonucunu rutin kan testlerinde kanımda enfeksiyon gördü tekrar 1 tüp daha kan aldılar bu testi istedi 10 gün sonra gel dedi daha randevuma var tekrardan istediği kan sonucu bu
Bu test aonucun iye ile alakalı işte canım enfeksiyon bar

Back