Royal Adam & Eve Otel balayı yerım kızlarr:)

hayırlı olsun canım bende o oteli düşünüyorum ama ocak ayında el değiştirmiş önceki senelerde giden herkes çok memnun kalmış ama el değiştirince pek emin değilim bende ..

canım ben haziranda ordaydım balayı için değil ama bir kız arkadaşımla gttim.Gerçekten çok harika bir otel.Design odada kalmıştık biz baya farklı bir konsepti var.Yemekler,eğer seviyorsanız gece eğlenceleri çok iyi,hatta en alt katında baya baya büyük podyum havasında bi club ı var.Yalnız dansçı kızlara dikkat,kavga sebebi olmasınlar:)).Ben de gitmeden çok tereddüt yaşadım ama gidince çok beğendim.hatta bikaç tane ünlü bile gördüm:) bence balayı için çok hoş bir tercih olmuş.Allah mutluluğunuzu daim etsin:)

22-10-2013 de ıns asskkk ıle ordayaım daha once gıtmıs olan varmı kızlarr

merhaba.. daha bugün bi topicte bi arkadaş bu otele ilişkin yazdı pek hoş bi otel değilmiş. yabancılar sürekli havuz kenarlarında uygunsuz vaziyette oluyormuş falan diye. ne derece doğru bilmiyorum tabi ama.. seneye balayı için düşünebileceğim oteller arasındaydı. döndüğünde yorumlarını yazarsan sevinirim. Hayırlı olsun mutluluklar.

Ben de o tarihlerde balayina ordayim
Arastirmalarima göre evet biraz ucuk kacik bi hotele benziyor,
malum bi de sezon ici olunca yabancilar akin edip cosuyorlar.
Bizim gidecegimiz tarih bence iyi, sezonun ortasi olmadigi icin sakin olur diye umut ediyorum :)

Allah içinize sindirsin şimdiden canım. döndüğünde senin de yorumlarını bekliyor olacağım. bi ömür mutluluklar..

Allah içinize sindirsin şimdiden canım. döndüğünde senin de yorumlarını bekliyor olacağım. bi ömür mutluluklar..

Amin canim insallah cok tskler, biz yorumlarimizi paylasiriz mutlaka seninle. Sen de ona göre artik karar verirsin.
Baska nereleri düsünüyorsun?

Amin canim insallah cok tskler, biz yorumlarimizi paylasiriz mutlaka seninle. Sen de ona göre artik karar verirsin.
Baska nereleri düsünüyorsun?

orange country de olabiliir listemde... bir de kıbrıs otellerini düşünüyoruz ama bakalım. daha çok zamanımız var bizim =) ocakta açılıyormuş rezervasyonlar

ben de gitmiştim memnun kaldım..sezon dısı olunca denız hayal oluyor o kotu ama otel gayet guzeldi.danscı kızlar var da sızın eşinize nıye baksınlar.koca otelde 6 danscı var ve sızın eşiniz gibi her gun oraya bin kişi geliyor yapmayın bu kadar kıskanclık yahu

Gittim gördüm cok memnun kaldim
Bu hoteli bence hayatinda herkes bir kez görmüs olmali. Özellikle ciftler.
Cocuklu gidecek olanlara pek önerecegim bi yer degil. Cünkü onlari oyalayacak neredeyse hic bir faaliyet yok.
Ya da en azindan bizim gittigimizde öyleydi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…