- 11 Eylül 2007
- 1.284
- 7
teşekkür ederimm:1hug: foto bekliyoruz o zaman:)çok güzel olmuş yarın böyle bişey yapmak vardı aklımda baka baka yaparım artıka.s.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
teşekkür ederimm:1hug: foto bekliyoruz o zaman:)çok güzel olmuş yarın böyle bişey yapmak vardı aklımda baka baka yaparım artıka.s.
tatlımm çok teşekkür ederimm
canım ilk resimde tamamen siyah kalem sürdüm ana tonu onunla yapıyorsun, çünkü sırf far olsa dağılıyor, tam istediğim gibi olmuyor. ben eskiden hep öyle yapardım sonradan dank etti göz kalemlerini sadece gözün içine değil tamamen üstüne de sürmek:)a.s.
anladım canım kalemle denerim bende.
Şu fotoğraf çekme işini nasıl yapıyorsun kuşum yaa.
Ben bir türlü beceremiyorum da... Çok abuk subuk çıkıyor.
Gerçi makina neyi görürse onu çekiyor ama :jeyyar:
ah canım neler çektim ben bu foto konusunda:) bir türlü olmuyordu, foto makkinesinin ayarlarını değiştire değiştire buldum. iç mekan diye bir seçeneği var öncelikle o seçenekte çekiyorum, ayrıca mutlaka flashlı çekiyorum çünkü flaş olmazsa renkler gözükmüyor. flashlı çekerken iyice uzakta tutmaya çalışıyorum makineyi ki yüzümde patlamasın flaş. sadece gözüme odaklanmıyorum, bütün yüzümü çekiyorum sonra pcye aktarıp düzenliyorum.
MaŞallah ya Çok gÜzel olmuŞ bİrde sen zaten gÜzelsİn ama becerİklİsİnde maŞallah canım ÖptÜm...
İkiside en sevdiğim renk tonlamaları ... :1hug:
Çok harika olmuş çok yakışmış canım maşallah
tam benim tarzım hihoyyyt
harikasınnnnnnn güzellik var maaşallahhh
kabiliyet de varrr fevkaladesinnn:))
cok güzel olmus ya masallah ah bide ben becere bilsem:uhm:
Ben resimleri göremiyorum ama eminim çok güzel olmuştur canım
canim ya cok güzel anlatmissin cok güzel makyajin gözün kasin zaten süper
maşallah kaş göz yerinde mgecm çok yakışmış hepsi de kullandığın renklerde çok hoş.
süperrrrrrrrr olmus , bayildimmmmalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis
gene süper olmuş cnmkaydirigubbakcemile2