Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
canım kaldırmıştım resimleri burdan devam etmeceğim çünkü, normal kendi yaptığımız başlığına koyacağım. ama son yaptıklarımdan koyayım şimdilik senin için:)
cancucum yaa bence de olsun ama bazı sebeplerden dolayı resimleri koyduktan bir süre sonra geri sayfalarda kalınca kaldırıyorum, başlık olunca kaldıramam:) anladın sen onu:)
kıs bak ne dicem seni alanın vay haline haaaaaa. işe güce gitmez akşama kadar dizinin dibinde öle mayhoş mayhoş gözlerini izler. sölemedi deme haaaa. aç kalırsınız benden sölemesi!!!...kafamçokkarıştı
kızz valla bayılıdım ya gözlerine okumuşsundur belki .biri neden renkli gözler daha çok beğeniliyor diye bir başlık açmış.ahanda o başlığa bir kapak daha!!!...:lepi: alah nazarlardan saklasın seni(poponu kaşıman gerekiyor şimdi)maaşallah tü tü tü...opuyorumnanaktan