M MeralKose Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye 25 Temmuz 2016 5 0 1 50 1 Ağustos 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi MeralKose #1 Evimde Rowenta Turbo Silence Extreme vantilatör kullanıyorum. Yaz aylarındaki en büyük dostlarımdan. Gece modu da var ve oldukça sessiz çalışıyor sizi rahatsız etmiyor. Tavsiye ederim.
Evimde Rowenta Turbo Silence Extreme vantilatör kullanıyorum. Yaz aylarındaki en büyük dostlarımdan. Gece modu da var ve oldukça sessiz çalışıyor sizi rahatsız etmiyor. Tavsiye ederim.
S semiha79 Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye 4 Mayıs 2016 4 0 1 2 Ağustos 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi MeralKose #2 Bende bu sıcaklara daha fazla dayanamayıp Rowentanın VU4110 model vantilatörünü aldım. Şahane bir ürün, artık doyasıya oturabiliyoruz evde.
Bende bu sıcaklara daha fazla dayanamayıp Rowentanın VU4110 model vantilatörünü aldım. Şahane bir ürün, artık doyasıya oturabiliyoruz evde.
M MeralKose Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye 25 Temmuz 2016 5 0 1 50 2 Ağustos 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi MeralKose #3 Evet çok kaliteliler bencede :) güzel günlerde kullanın.