• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Şekillendiriciler rowenta otomatik dönen saç maşası

tugce32

Nirvana
Kayıtlı Üye
23 Kasım 2007
294
4
621
Antalya
arkadaşlar geçen gün tefal mağazasında Rowenta CF6510 saç maşası gördüm. satıcı çok övdü ama ben pek anlayamadım kullanma fırsatıda olmadı. saçı maşa kısmına otomatik sarıyor dediler tecrübeli arkadaşlar bir bakarmısınız
Eki Görüntüle 122358

ben bi rowenta maşa almıştım ucuza, üzerinde made in china yazıyor
o yüzden rowentaya pek güvenim kalmadı
bende internette gördüm, sen mağazada eline alma imkanın varsa deneseydin, birde kaç dereceye kadar ısındığına bak bnimki hiç ısınmıyordu

evet canım keşke deneseydim, daha önce hiç maşa kullanmadımda saçın maşaya otomatik sarılması nasıl oluyor kullanışlımıdır bilemedim fiyatıda 135 tl idi. birde çok ağır ve uzundu o yüzden biraz olumsuz baktım ama aklımda onda kaldı:) birgün gidip denemek isteyeceğim.

evet canım keşke deneseydim, daha önce hiç maşa kullanmadımda saçın maşaya otomatik sarılması nasıl oluyor kullanışlımıdır bilemedim fiyatıda 135 tl idi. birde çok ağır ve uzundu o yüzden biraz olumsuz baktım ama aklımda onda kaldı:) birgün gidip denemek isteyeceğim.

yakından incelemek hatta denemek lazım alışveriş merkezlerinde bu imkan var
anlattığın kadarıyla bana mantıklı geldi denemek istiyorum:37:

bence o kadar da farketmez.hatta kendimiz yaparsak daha bile güzel olur elimiz alışınca çeşitli şekiller verebiliriz.ters sararız kıvırarak sararız,saçları maşaya yayarak sararız yada üst üste sararız..

Back