• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Şekillendiriciler Rowenta Lissima

bende 3 yıldır kulannıyorum menunum ama biraz ugrastırıyo bide yeni cıkan philipsten altım oda el ütüsü gibi ama sacları düzlestirirken iyice inek yalamısa benzetio
Roventa gercekten cok kullanışlı canım tavsiyte ederim

hediye olarak geldi. düzleştirici başlığını kullanmıyorum artık, 3 ay kullandım saçlarımı çok kırdı ve döktü..
ayrıca kıvırcık olduğu için saçlarım çok da düzleştirmedi. ama braun'un maşalarını tavsiye ediyor bir kaç arkadaş.
yine de saçlarım kırılsın istemiyorum o yüden kararsızım almakta.:1no2:

Son düzenleme:
ben kuaförlerin kullandığı fön makinalarından aldım bir tane, bir de fön fırçası aldım 30-45dk da kuaförden çıkmışgibi fönlüorum:))))
saçım röfleli olduğu için fönlemeden kullanmam çok irenç bi görüntü oluşturuyor::))))
hem maşa vs gibi kırılmıyor saçım hemde kısa sürede halloluo:)))) tek derdim tatile falan gittiğimde koca mak yanımda götüremiyorum ve yoluk gibi geziorum hahaa

rowenta lıssıma yardım?
kızlar bugün bu makinadan aldım kullanma talimatı çok açıklayıcı değil. saçı düzleştirmek kullanırken hava çıkışının ordaki ayarı tek başına kullanmak yeterli mi? yoksa fönün hava üfleyen düğmesini açmak mı gerekiyor? $lıss.jpg

cumartesi aldık bizde güzel bi ürün gibi bir kere kullandım ..saçlarımı yıkayıp kuruttuktan sonra onunla bi kere üstünden geçtim güzel oldu biraz elektirklenme oldu gibi ama güzle yani kullanışlı kademleri falan var ..10 dk da hallettim işimi..düzleştiriciler kadar zaarar vermediğni idüşünüyorum ama sıfır zrarsızda değil tabi sonuçta belli bi ısı veriyo saça..saçımı yolmadı bişey yapmadı zaten taralı saça uygulayınca gayet aktı gitti saçımdan ..saçtan saça farkediyomu bilememe :34:

Ben kullanıyorum fakat memnun değilim Çünkü saçlarım çok kıvırcık. Belki az dalgalı olan saçları düzleştiriyordur

kızlaaaaarrrr Rowenta YD3027 Artist Saç Şekillendirme setinden kullanan var mı? çok acil düzleştiriceye ihtiyacım var, teknosa da gördüm güzele benziyor ama kullananlardan da bilgi almak istedim lütfeeeen yardım edin, aklım karıştı :((

Back