• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Şekillendiriciler Rowenta Lissima

canım valla ben bir senedir kullanıyorum saçlarım dalgalı eskiden ütü yapıyodum mahfetti saçımı ama bu itiye göre daha az zarar veriyo sanki yani bence en fazla fön kadar zarar veriyodur tutam tutam alıp yapıyorum biraz uğraştırıyo ama sonunda iyi oluyo tavsiye ederim yanı bide phılıpsın boyle maşalı tostlu bı takımı var bende phılıps beauty oda guzel duzlestirici ucu da var ama bence lıssıma daha ıyı

iyide.. çok uğraşmak gerekiyo yaaaa... üşeniyom ben.. kafamçokkarıştı kuafördeki gibi olmuyo tabiiki..

bu konuda biçok ürün aldım ve en sonunda braun satinliner aldım ve çok çok memnun kaldım üstelik biçok ürün saç kırılmasına neden olurken braun da böyle bişey yaşamadım çok güzel bi ürün tavsiye ederim

ben de 2 yıldır rowenta kullanıyorum sacım kıvırcık kabarık ve uzun makina cok agır ve yarıms aat tuttuktan sonra kolum agrıyor ayrıca tamamen düz yapman için baya üstünden gecmen lazım ve bu işlem de sacını kırıyor bence maşa alsan daha etkili bir sonuc elde edersin hiç kullanmadım ama lissimayı da tavsiye etmiyorum

arkadaslar bende kullanıyorum yaklasık bir saatimi alıyor ama yine istdediğim gibi olmuyor sacları kırıyor. benin saclarım cok kıvırcık.. sacınız az dalgalıysa sonuc iyi oluyor,kıvırcıksa vasat...:1no2:

kıvırcık saçlılara önermiyorum.dümdüz olması için sürekli üstünden geçmen gerekiyo ve çok zamanını alıyor. artık kullanmıyorum bile kolum ağrıdan kopuyor walla. şimdi braun ion teknolojisi olan ürünü aldım.gerçekten dümdüz ve parlak oluyor.hatta bi arkadaşımın şaçları aşırı ince kıvırcık.kuaförler bile düzelmekte baya uğraşıyor fakat bu ürünle dümdüz oldu.başkasını bilmem tabi ama ben çok memnunum.

walla bende büyük umutlarla almıştım ama şu an bi kenarda ööle duruo :( çünkü saçımı acaip yoldu. benim de saçım çok dalgalı yada az kıvırcık da diebiliriz:) zaten azıcık saçım var o yüzden kullanamıyorum. ben çok tavsiye etmiyorum açıkçası.

arkadaşlar rowenta yı ilk çıktığında çok aramıştım ve sonunda bulup almıştım ama ben memnun kalmadım hayal kırıklığına uğramıştım.bi tutamı yapmak için okadar uğraşmıştım ama gene dümdüz olmamıştı kabarık duruyodu çok üzülmüştüm:çok üzgünüm: sonrada geri verip yerine tost makinesi aldık:utangac:

bu tür ürünler hiç işe yaramıyo philips ide kullandım oda olmadı ama burda kullanıp memnun kalan arkadaşlar varmış demekki saç yapısıyla ilgili.benim saçımı anca kuaförde çekilmiş iyi bi fön ve ütü dize getiriyo(tabi ütü de zamanla saçı maf ediyo) kafamçokkarıştı

lissima'yı bende aldım ama memnun kalmadım.. ..saçları çok kurutuyor, yeterince düzleştirmiyor ve de çok yorucu.. tavsiye etmiyorum...

ben de yaklaşık 4 senedir kullanıyorum. saçlarım dalgalı ve kendi haline bırakırsan kabarık :) çok uğraşıyorum düzleştirmek için.bir de kalıcı olsun diye üstüne ütü yapıyorum saçlarıma.bir de benim makine ısınınca kapaınıyor, fön de yarım kalıyor. makine kapanmasın diye ılık ayarda çekiyorum fönü... ööööffff sıkıntı geldi yaaa...daha pratik bişey yokmuuuu ...

ben babylıss kullanıyorum
bi kerede düzleştiriyor ben kalıcı olsun die daha 2 kat çekiyorum
ve de memnunum

bende kullandım am acaip zamn alıyo hemde yoruyo üstelik asla koaför gibi olmuyo ama philiss in şaç düzleştiricisi var maximum 10 dakika ve dümdüz biraz ütüyü andırıyo ama saçların uzunsa ideal bence.100 ytl olacaktı fiyatıda

ben kullanmadım ama kullanan bı arkadasım var normalde sacı kıvırcık sonuc ıyı ama uzun zaman alıyomus.ben braun s2 kullanıyorum duzlestırıcı cok guzel valla zaten ısım elektronık satıs elemanıyım bunlarıda satıyruz ben genelde braun tavsıye edıyorum.

hiç tavsiye etmiorum bnm arkdşmdada vardı bayağ dalgalı saçları çok uğraştırıo ve dümdüz yapmıyo:1no2:bnc braun e2 yada e1 süper onlardn birini deneyeblrsnyerimseniben

arkadaşlar ben yeni üye oldum hepinize slmlar..bnm saçlarım ince telli kıwırcık we çok gür deil.kıwırcıkken çok güsel ama ben de düze özeniorum.rowenta mı remington mu dersiniz_?*

bende kullandım rowenta hiçte memnun kalmadım eşim almış philips digital göstergeli olanı çok memnunum istediğin ısıya getirebiliyorsun iyi sonuç veriyor.

Back