Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
walla bende büyük umutlarla almıştım ama şu an bi kenarda ööle duruo çünkü saçımı acaip yoldu. benim de saçım çok dalgalı yada az kıvırcık da diebiliriz:) zaten azıcık saçım var o yüzden kullanamıyorum. ben çok tavsiye etmiyorum açıkçası.
Braun ES1 69 Ytl ye migros larda hatta kipalarda bile bulabilirsin canım. Kredi kartına taksitte yapıyolaryerimsenibenbraun un piyasa fiatı nedir
Braun ES1 69 Ytl ye migros larda hatta kipalarda bile bulabilirsin canım. Kredi kartına taksitte yapıyolaryerimseniben
Canım onda iyon özelliği varmış elektriklenmeyi önlüyo saçta saçların çok gür ve kıvırcıksa senin daha çok işine yarayabilir :1rolleyes:es2
ya arkadaşlar banada akıl verin bende alıcam şimdi rowenta lissimanın lonic sac düzleştiricisini ama tereddütlüyüm cünkü benim saclarım kalın teli ve kabarık kıvırcık ne ararsan var yani kuaförde bile fön cekildiginde 3 kat üstünden geciliyor :1no2: napsam bilmiyorum kulananlar sizin saclarınız nasıl kabarık saclarda ne gibi etkiler bırakıyor ve bide babyliss diye bir marka var ondada teredütlü kaldım cünkü her eve lazim reklamında gösterdiler ve uyguladılar kıvırcık sacı düzleştirdiler sizce hangisini almalıyım 5 gün içinde almayı düşünüyorum yardım ederseniz sevirinirim:uhm: