Saç Şekillendiriciler Rowenta Lissima

ya bnmde saçım gür deil o yüsden çekiniorm cnm sen rowenta mı almştn bi yardım et bana:içelim:

ben bu rowenta lissima ilk çıktığnda almıştımda yanarım yanarım verdiğim paraya yanarım.ancak bukadar dandik olabilir bişey..ztn hiç ısıtmıyoki ne bekleyerek almışım şaştım kaldım :)

Kızlar bu rowentanın hiç işe yarar bir görüntüsü yok..
Ben bugün kendime BRAUN ES1 Aldım fiyatıda süper üründe süper
İlk kullanımda bile harika oldu

kızlar okuudum da bi ben miyim ki güzel fön çeken bunla dedim. 4-5 senedir bunla düzleştiriyodum evet biraz yorduğu doğru. şimdi zaten çok düzleştirmiyorum kvırıcık geziyorum. benim saçlarım yıllardır belimde çılgın kabarık gür ve yoğun dalgalıdır.

kendi kendime yöntem geliştirdim. baktım saçın öyle üstünden geçince olmuyo. tarayarak önce kuruttum, sonra ortadan ayırdım kuaför gibi tutamlara ayırdım. ama yine istediğim sonucu alamadım. dedim ki saçı arasından geçiriyorum çok tutamıyorum çünkü ısınınca elim yanıyo tutamıyorum o sırada gözüme kartopğu oynadığım eldiven çarptı. eldiveni taktım saçımı tuttuuğum elime. ondan sonra ohoooooo değme kuaföre taş çıkardım valla. ve toplamda 10 dakikamı alıyordu. elinde makinesi olanlar bide eldivenle denesinler.

Canım onda iyon özelliği varmış elektriklenmeyi önlüyo saçta saçların çok gür ve kıvırcıksa senin daha çok işine yarayabilir :1rolleyes:es2

bende 3 yıldır babyliss kullanıyorum tavsiye ederim çok güzel bi ürün ama kullanınca benim saçlar elektrikleniyo yine istediğim saça kavuşuyorum:)

hiiiiç memnun değilim.acayip kabartıyo ve on saat uğraştırıyo.artık sadece saçlarımı kurutmak için kullanıyorum bu ürünü...
okadar para boşa gitti.araştırmadan almştım çünkü...

ewet bende kullandım bunu ama hiç memnun kalmadım sana önerebileceğim bi ürün war ben kullanıyorum şuan we çok memnunum,sinbonun shd 2668 modelini tawsiye ederim ayrıca sadece 20 lira migroslarda bulabilirsin

rowenta lissima ilk cıktığında ne ümitlerle almıştım çünkü o zaman boyle bu kadar cok alternatıf yoktu ve piyasaya yenı yeni sürülmeye başlamıştı bu tarz ürünler ah ah bi dunya para verdım ve hiç memnun değilim Çok üzgünüm çoook sadece kurutmak amaclı kullanıyorum şuan.Zamanla cok guzel ürünler cıktı duzleştırmek ıcın e haliyle kadın mılletı dururmu hıc kaydirigubbakcemile yenılerden aldım bende philipsin sac duzleştırıcısı seramık kaplı olanından ve geniş olanı.Gayet memnunum aslında bir yıl oldu alalı ama bakıyorumda şimdi dahada gelişmiş olanları cıkmış.. sositososito

Normal düzleştiriciler çıkmadan önce bende kullandım Lissimayı, oooof harıl harıl kafan patlıyo sesinden,biraz uğraşınca oluyoda amaaan.Fakat babyliss'in düzleştiricisinin üzerine tanımam.hem tv izliyon hem saçımı yapıyon ses yok gürültü yok.oh be icad edenden allah razı olsun.Lissimada kurutucu olarak banyoda duruyo.

merhabalar. bütün yorumları okudum kafam allak bullak oldu :1no2: benim saçım ince telli, yarı dalgalı düz karışık bişey ve az maşalardan istemiyorum zaten az saçım iyice azalacak diye korkuyorum. en son lissimada karar kılmıştım ama çok şikayet var. benim için ne önerirsiniz? :uhm:

merhabalar. bütün yorumları okudum kafam allak bullak oldu :1no2: benim saçım ince telli, yarı dalgalı düz karışık bişey (hep düz olsn istiyorum ^^) ve az maşalardan istemiyorum zaten az saçım iyice azalacak diye korkuyorum. en son lissimada karar kılmıştım (kurutucum da bozuldu ikisi bi arada çıksın istiyorum kaydirigubbakcemile5 ) ama çok şikayet var. benim için ne önerirsiniz? :uhm:

foruma ik mesajım üsttekini editlemeye çalıştım yanlış yapmışım

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…