ARKADASLAR BU URUN SAC DUZLESTIRICI BICOK SITEDE OVGUYLE BAHSEDILIYOO VE KULLANANLARIN YUZDE SEKSENI MEMNUN ACABA ARANIZDA KULLANAN VARMI ALMAYI DUSUNUYORUM YARDIMLARINIZ ICIN TESSEKKURLER HAAA BU ARADA DAHA IYI BI URUN BILEN VARSA TAVSIYELERINIDE BEKLIYORUMM...
Tuanacığım ,ben yaklaşık 4 senedir kullanıyorum. Genel olarak memnunum ama kullandığın şampuan ve kreme göre de değişiyor. Bir de öyle bir kere tutunca hemen düzlemiyor saç. Biraz özenmek lazım. Bir de saçın kıvırcıksa bilmiyorum sonuç ne olur. Benimki iri dalgalı. Ama genel olarak memnunum. Tarar gibi,çok yorulmadan düzleştiriyorum. Tabi kuaförden çıkmış gibi olmuyor ama o kadar da olur.
bende yaklasik 3 seneden beri kullaniyorum. tek benim saclarim cok inat. dalgali ve kivircik arasi bisey. yani hemen olmuyor. bende cok sürüyor ve her zeferinde parmaklarimi yakiyorum. iyi düzlestiriyor. ama iste benim sacim bi acayip oldugundan giri dalgalaniyor. bunu bide cok sIk kullaninca saclar kiriliyor. yoksa ama iyi ))))))))))
4 sene önce almıştım ve ondan önce philips in saç düzleştiricisini falan almıştım memnun kalmadım
ama rowenta lissima derdimde çare oldu..kesinlikle tavsiye ediyorum...
2 işin tek bir makinede yapılabilmesi çok iyi..hem kurutma makinesi hem düzleştirici..daha ne isterim
bunun yanısıra arkadaşımızın da dediği gibi sonuç kullandığın şampuana ve saç kremine de bağlı..düzleştirici şampuan ve saç kremi kullanırsan
işin büyük ölçüde kolaylaşır
Bende Aldim Lisima Dan Tamam Güzel Düzleştiriyor Ama Acayip Derecede Saçlari Kiriyor ,yoluyor Desem Daha Doğru Olur.kullanmayi Biraktim Remigtonun Saç Düzleştirici Maşasini Aldim Süper Düzleştiriyor ütü Yapsan Ancak Bukadar Olur.ama Tüm Isiticilar Gibi Bununda Saça Zarari Var.ama Saçiniza Bakim Yaparsaniz Sorun Yaşamazsiniz.lisima Lana Kadar Maşa Almani Tavsiye Ederim.
ya arkadaşlar banada akıl verin bende alıcam şimdi rowenta lissimanın lonic sac düzleştiricisini ama tereddütlüyüm cünkü benim saclarım kalın teli ve kabarık kıvırcık ne ararsan var yani kuaförde bile fön cekildiginde 3 kat üstünden geciliyor :1no2: napsam bilmiyorum kulananlar sizin saclarınız nasıl kabarık saclarda ne gibi etkiler bırakıyor ve bide babyliss diye bir marka var ondada teredütlü kaldım cünkü her eve lazim reklamında gösterdiler ve uyguladılar kıvırcık sacı düzleştirdiler sizce hangisini almalıyım 5 gün içinde almayı düşünüyorum yardım ederseniz sevirinirim:uhm:
adasu benim arkadaşımda vardı saçları dalgalı ama memnun kalmamıştı yani düzleştirmiyordu.benim saçlarım kıvırcık ama inatçı değil ,ben bir düzleştirici kullanıyorum ve kullanan arkadaşlarım da çok memnun kaldılar remington marka bir ürün büyük migroslarda satılıyor 50 ytl ye.200 dereceye kadar ısınıyor senin saçın için yeterli olur mu bu ısı bilmiyorum ama fiyatı çok uygun benim saçlarımı dümdüz yapıyor istersen bir dene derim...
ya benım saçlarım bayağı dalgalı bıde ince tyelli olduğu için hemen kabarıyor lissima almayı bı ara çok düüşündüm ama ona o kdr para vericem nerden bıllım saçımı güzel düzleştireceeğini çoğu kişilerde memnun deil
benim arkadasım kullanıo Rowenta Lissimayı :) ama hiç memnun değil bi kere ben de ondan alıp kullanmıştım gerçekten saçları yoluoo ayrıca kabartıo we düz yapması için baya bi üstünden geçmeniz gerekio benim saçlarım kıvırcık hiç de düz yapmadı böle hafif dalgalıymış gb yaptıÇok üzgünüm çoook ama mesela arkadasımın ablasının saçları zaten düz gb bişe hafif dalgalı onunkini 3 kere üstünden geçince tam düz yapıo bi de ağır elinde tutmaktan sıkılıo insan fisfisfis bence düzleştirici almak istiosanız en iisi babylissyerimseniben.ben de babyliss var arkadasım kullandı hayran kaldı şimdi o da babyliss alcak
benim saçlarım çok uzun ve dalgalı, kollarım ağrısa da gayet iyi düzleştirebiliyorum. tabiki kuaförünki gibi olmuyo çünkü sonuçta kendi saçını düzleştiriyosun, bi de ben çok sıkılırım saçımla uğraşmaktan ama arkadaşların dediğine katılmıyorum kırdığını ve yolduğunu görmedim ben saçımı...