• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Rowenta derma Perfect , lazerli epliasyon !

Biraz once 3. seansimi yaptim. Kol bacak kol alti genital bolge seklinde gidiyorum, Henuz bir azalma olmadi. Ama bende kollarima jilet yaptigim icin suan oyle yapin deniyor korkuyorum azalacagina birde siyah siyah artar die. Bende ara ara bilgi veriyor olacagim. Ise yaradimi yaramadi mi tekrar yazarim.

Bu tuylerden kurtulus yokmu ya kizlar cvp yazin ise yariyorsa kullananlar

kizlar rowenta kullanan arkadasim var memnun basligida deisiyorms kesin ogrendi sormk istediginizi msj atin ben cok arastirdim
Ya bn almayi dsnuyrm ama aci nasl oluyo bde srekli bi makinami kllaniliyo tuyler btene kdr kac seans sruyo mesela brz blgilendrr msnz

Birisi sadece philips ve rowentada var lazerli alet diye yazmışta..babyliss ve remingtonda var ben onları gördüm birisinin kartuşu bitmiyor diyodu biride koruyucu gözlük falan vardı kutusunda bunlar çok iyi markalar aslında ama burda herkes philips en iyisi dedi diye bende onu aldım... arada çok fiyat olarak fark yok hepsi benzer ürünler sanırım..

kizlar rowenta kullanan arkadasim var memnun basligida deisiyorms kesin ogrendi sormk istediginizi msj atin ben cok arastirdim
Phlipsi mi alayım roventayı mı alayım diye düşünürken sizin msjınızı gördüm şimdi indirimde roventa Kıl çıkan bütün bölgelerlerde kullanılabiliyor mu cvplarsanız sevinirim artıları philipse göre dahamı iyi

internetten baktım şimdi, lazer dense de aslında IPL ve 2 farklı fiyat buldum. 1.099 ve 1.999, 1.999 baskı hatası olabilir. bir de alıntı yaptım:

Rowenta Derma Perfect, tüy köklerinin ısınarak tahrip ve daha sonra yok olmalarına neden olan yoğunlaştırılmış ışık sistemli (IPL) epilasyonu evinizin
rahatlığında uygulayabilmenizi sağlıyor. Benzersiz teknolojisi sayesinde
tüylere kusursuz ışık akışı yollayarak maksimum etki sağlıyor. Dermatolojik
olarak test edilen ve onaylanan Rowenta Derma Perfect, tüylerde yalnızca 1 ay sonunda yüzde 67 oranında, 3 ayda ise yüzde 83'e varan azalmaya neden oluyor.

Ben de kullanıyorum ve gerçekten çok memnunum bu ara da bayagı indirime giriyor, alacaksanız kaçırmayın derim

merhaba arkadaşlar ilk önce söyleyeyim ki ben beyaz tenli ve koyu renk tüyleri olan biriyim. rowentanın bu cihazını kullanmak istiyorsanız açık ten ve koyu kıl çok önemli. yaklaşık 3 aydır kullanıyorum. program çıkardım ama hiç uyamadım bir ayda bir yaptığımda oluyor 15 günde birde. şunu söylemeliyim ki bu cihaz daha önce almadığıma çok pişmanım. genital bölge haricinde neredeyse vucudum da kıl kalmadı.kalanlarda zaten tüy gibi. kullanma klavuzunda yüz bölgesine ve genital bölgeye uygulanmaması söylenio ama ben ayarı düşük bir şekilde uyguladım. özellikle çene bölgemde 20 ye yakın siyah kalın kıl vardı şu an 3 veya 4 tane.genital bölgeye gelince bu bölge güzellik salonlarında bile hemen bitmiyor sürekli su ile temas halinde olduğu için.ama azalma yokmu derseniz yüzde 40 ı yok diyebilirim. almak istiyorsanız ve tüylerle başınız beladaysa hiç düşünmeyin ben tefal mağzasında 790 liraya mavi olandan almıştım.üstelik bu cihazda kartuş bitince yeni başlık alıyosunuz zaten yanndaki yedek kartusda veriyor. tek kartus 3 insan vucudunun kılını bitirebilecek kadar zaten .yani ölme eşeğim ölme.daha fazla uğraşmayın derim ben. şimdi size aşağıda denmiş olduğum kıl yok etme çabalarımı yazıcam. eminim yarısını sizde denemişsinizdir:)
-ağdadan sonra limon tuz(yakması çabası hiç bi etkisini görmedim)
-dolunayda ağda(sıfır etki)
-her banyoda jilet yaparsan kıl kökleri artık körleşirmişmişmiş(yok ya tabi tabi tabi:)bacaklarım çatır çutur oldu)
-komik ama ağdadan sonra idrar sürme(sadece küçük bi bölgeye denedim.tabiki saçmalıktı)
-sir ağda(sizi bilmem ama ağdadan bile daha çok açıdı.yada ben yapamadım)
-sürekli ağda azaltıyormuş(yok öyle bir dünya. insanın bütün vucudundaki tüyler 80 güne bir dökülür ve tekrar çıkar ağda yapıosun zaten 80 gün beklemiosun senin az diye gördüğün şey henüz çıkmamış olan kılların)
-lazer epilasyon(bu işin garantisi olduğu söyleyemem elbette hormonlarla birlikte tekrar tüylenme meydana gelir. ama cihaz elimin altında 2 3 kere atış yapmam bana yetecektir kıyın paranıza alında yukarıdaki saçmalıklarıda bırakın)sonra oturun bana dua edin:))

merhaba arkadaşlar ilk önce söyleyeyim ki ben beyaz tenli ve koyu renk tüyleri olan biriyim. rowentanın bu cihazını kullanmak istiyorsanız açık ten ve koyu kıl çok önemli. yaklaşık 3 aydır kullanıyorum. program çıkardım ama hiç uyamadım bir ayda bir yaptığımda oluyor 15 günde birde. şunu söylemeliyim ki bu cihaz daha önce almadığıma çok pişmanım. genital bölge haricinde neredeyse vucudum da kıl kalmadı.kalanlarda zaten tüy gibi. kullanma klavuzunda yüz bölgesine ve genital bölgeye uygulanmaması söylenio ama ben ayarı düşük bir şekilde uyguladım. özellikle çene bölgemde 20 ye yakın siyah kalın kıl vardı şu an 3 veya 4 tane.genital bölgeye gelince bu bölge güzellik salonlarında bile hemen bitmiyor sürekli su ile temas halinde olduğu için.ama azalma yokmu derseniz yüzde 40 ı yok diyebilirim. almak istiyorsanız ve tüylerle başınız beladaysa hiç düşünmeyin ben tefal mağzasında 790 liraya mavi olandan almıştım.üstelik bu cihazda kartuş bitince yeni başlık alıyosunuz zaten yanndaki yedek kartusda veriyor. tek kartus 3 insan vucudunun kılını bitirebilecek kadar zaten .yani ölme eşeğim ölme.daha fazla uğraşmayın derim ben. şimdi size aşağıda denmiş olduğum kıl yok etme çabalarımı yazıcam. eminim yarısını sizde denemişsinizdir:)
-ağdadan sonra limon tuz(yakması çabası hiç bi etkisini görmedim)
-dolunayda ağda(sıfır etki)
-her banyoda jilet yaparsan kıl kökleri artık körleşirmişmişmiş(yok ya tabi tabi tabi:)bacaklarım çatır çutur oldu)
-komik ama ağdadan sonra idrar sürme(sadece küçük bi bölgeye denedim.tabiki saçmalıktı)
-sir ağda(sizi bilmem ama ağdadan bile daha çok açıdı.yada ben yapamadım)
-sürekli ağda azaltıyormuş(yok öyle bir dünya. insanın bütün vucudundaki tüyler 80 güne bir dökülür ve tekrar çıkar ağda yapıosun zaten 80 gün beklemiosun senin az diye gördüğün şey henüz çıkmamış olan kılların)
-lazer epilasyon(bu işin garantisi olduğu söyleyemem elbette hormonlarla birlikte tekrar tüylenme meydana gelir. ama cihaz elimin altında 2 3 kere atış yapmam bana yetecektir kıyın paranıza alında yukarıdaki saçmalıklarıda bırakın)sonra oturun bana dua edin:))

üye olur olmaz tek bir yorum yapmanız çok manalı. bir de ben anlatayım bu ürünle maceramı.
müşteri hizmetlerini arayıp iade etmek istediğimi söyledim. iade gibi bir prosedürlerinin olmadığını, ısrarla ürünü kullanmamı söylediler. ürünü 3 seans kullandım. belki görüş belirtmek için az bir süre ama neden memnun olmadığıma gelince. kol altıma lazere başlamıştım çok az kalmıştı. orayı babamın sakalına çevirdi. jiletle almaktan iyice çoğaldı tüylerim. beyaz tenli ve koyu renk tüylüyüm. yani lazerin en sevdiği renk olmama rağmen bir tane bile azalma olmadı. ürün açıklamasında bir kaç güne kadar tüylerin döküleceği yazıyor. hiç bir tane bile tüy dökülmesi olmadı. müşteri hizmetleri buna cevap veremedi otomatiğe bağlamış şekilde cevaplarla geçiştirdiler beni. bin küsür lira para verip aldık. sırf jilet yapıp tüylerimizi çoğaltmak için. para çöpe gitti. ayrıca ürün düz yere koymadan çalışmıyor. diz bölgesini alamazsınız, genital bölgesini alamazsınız sadece bacak ya da kol anca. çok paranız varsa alıp deneyin ama benim gibi zar zor para kazanıp böyle hırsızlara para kaptırmak istemiyorsanız hiç düşünmeyin. marketten iki liraya jilet alın aynı sonucu alırsınız .

arkadaşlar ben rowentanın ıpl lazer epilasyonunu kullanıyorum gerçekten çok etkili internetten almıştım fiyatı yüksek gibi geldi başta ama ben kız kardeşimle kullanıyorum çünkü 4 başlığı var 4 kişi bile kullanabiliyorsunuz. bu şekilde kişi başı epey uyguna geliyor aslında yaklaşık 2 ay olacak ve etkilerini hemen görmeye başladım bir kaç seans daha yapsam hiç bişey kalmayacak sanırım tavsiye ederim.

üye olur olmaz tek bir yorum yapmanız çok manalı. bir de ben anlatayım bu ürünle maceramı.
müşteri hizmetlerini arayıp iade etmek istediğimi söyledim. iade gibi bir prosedürlerinin olmadığını, ısrarla ürünü kullanmamı söylediler. ürünü 3 seans kullandım. belki görüş belirtmek için az bir süre ama neden memnun olmadığıma gelince. kol altıma lazere başlamıştım çok az kalmıştı. orayı babamın sakalına çevirdi. jiletle almaktan iyice çoğaldı tüylerim. beyaz tenli ve koyu renk tüylüyüm. yani lazerin en sevdiği renk olmama rağmen bir tane bile azalma olmadı. ürün açıklamasında bir kaç güne kadar tüylerin döküleceği yazıyor. hiç bir tane bile tüy dökülmesi olmadı. müşteri hizmetleri buna cevap veremedi otomatiğe bağlamış şekilde cevaplarla geçiştirdiler beni. bin küsür lira para verip aldık. sırf jilet yapıp tüylerimizi çoğaltmak için. para çöpe gitti. ayrıca ürün düz yere koymadan çalışmıyor. diz bölgesini alamazsınız, genital bölgesini alamazsınız sadece bacak ya da kol anca. çok paranız varsa alıp deneyin ama benim gibi zar zor para kazanıp böyle hırsızlara para kaptırmak istemiyorsanız hiç düşünmeyin. marketten iki liraya jilet alın aynı sonucu alırsınız .

yeni seansımı da yaptım. artık tüylerim bir kökten iki tane çıkmaya başladı düşünün halimi. iyi araştırmak lazım almadan ama internet yorumlarına da güvenmemek lazım. büyük bir firmanın bir çalışanı bilgisayar başında oturup bıkıp usanmadan her siteye yada böyle forumlara ürün hakkında yorumlar yazabilir. işim gereği araştırmacı bir kişiliğim var ve ben ürünü araştırırken aynı ürün hakkında aynı yorumu farklı isimlerle kopyala yapıştır yapılmış olduğunu bile gördüm. benden önce yukarıda abla kardeş kullandığını iddia eden kişi gibi. hiç yabancı bir yorum değil. bu firmalar nasıl çalışıyor ? yorumlarda ürünün mükemmel harika olduğundan bahsediliyor ama siz kullanıyorsunuz sonuç hüsran. herkesin memnun olduğu bir ürünün sizde işe yaramadığını yada kullanmayı beceremediğinizi düşünüyorsunuz, sizin de öyle düşünmenizi istiyorlar zaten. ürünleri mükemmel ama sorun sizde.

Back