• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Rowenta derma Perfect , lazerli epliasyon !

ben de çok merak ettim yaa kampanya fiyatı da gayet iyiymiş lazer de her bünye için kesin çözüm değil ve ben o bünyelerden birini taşıdığımı düşünüyorum :/ o yüzden bu makine mantıklı geldi bana...

kızlar bizzat kendim 5 aydır kullanıyorum yaz ayları olmasına ragmen tatile gidip güneşlenmeyeceğim için kullandım kol ve bacak bölgesindeki sonuctan fazlasıyla memnunum ama özel bölgede henüz sonuc alamadım koltuk altı, kol ve bacak bölgesinde benden fazlasıyla gecer not almıs bir üründür kesinlikle tavsiye ederim.

kızlar merhaba :) bir süredir aktif okuyucuyum ancak hem bu samimiyeti hem de güzel paylaşımları görünce artık üyeyim de :) rowentayı kullanan arkadaşlardan yeni geri-bildirimler var mı diye konuyu yineliyorum :) açıkçası bir dönem lazer epilasyona gittim,(4 ya da 5 seanstı) daha sonra evlendiğm ve şehir değiştirdiğim için devam edemedim.. o sürede baya azalma olmuştu, ancak tekrar eski halini aldı. şimdi ise özellikle özel bölgeler için lazere gitmek yerine bu cihazı kendim uygulama fikri daha cazip geldi.. lazer gibi 5-6 ay içerisinde olumlu sonuç alamasak bile sonuçta evde kendi isteğimizle yapacağımızdan idealmiş gibi düşünüyorum, siz ne dersiniz? özellikle kullananlar? sonuçta fiyat çok da uygun değil, kararın iyi verilmesi gerekiyor ;)
şimdiden çoooooooooooook teşekkürler :)

Bende yeni gördüm nette gerçekten vaadettikleri gibiyse harika bişey

evet bence de öyle.. yani biraz bile azaltsa epilasyon yerine bunu kullanırım.. benim cildim çok hassas ve bir dönem lazere gittiğimde jilet kullanmak zorunda olduğum için şimdi tüyler daha kalın.. ve bu tüy(daha doğrusu kıl)leri ağda, epilatör vs ile almak zulüm gibi bana.. sürekli kızarıklık, sürekli batık... ama keşke deneyimle paylaşılsa da ben de karar verebilsem canım :5:

ben rowentanın epilasyonunu kullanıyodum ısıklı mavı bı ısıgı var gece karanlıktada yapabılıyosun özellıgınden dolayı ve yparken soguk hava üflüyo cihaz ama normal makine işte lazersiz memnundum daha az tahrıs oluyodum ki cok hassasım ben.sonra lazere basladım.ıpl dı basladıgım yerde sonuc ckötü cunku yuzde 90 dedıler suankı durum yuzde 40 11. seansım bitti.son seans hakkım var hala böyle makınesını alsaydım kendım yapardım jıletten agdadan ıyıdır yınede döküyo sonucta ev ortamında daha duzgun yaparsın atısları daha sık atarsın bitirmesede 2 ayda bır epilasyon yaparsın inceltir.ben makıneyle 15 gunde bı yapıyodum.fıyat söyle 500 fılan olurmukı suan bunu alamam ben.ama param olsa kesın alırdm.

ben rowentanın epilasyonunu kullanıyodum ısıklı mavı bı ısıgı var gece karanlıktada yapabılıyosun özellıgınden dolayı ve yparken soguk hava üflüyo cihaz ama normal makine işte lazersiz memnundum daha az tahrıs oluyodum ki cok hassasım ben.sonra lazere basladım.ıpl dı basladıgım yerde sonuc ckötü cunku yuzde 90 dedıler suankı durum yuzde 40 11. seansım bitti.son seans hakkım var hala böyle makınesını alsaydım kendım yapardım jıletten agdadan ıyıdır yınede döküyo sonucta ev ortamında daha duzgun yaparsın atısları daha sık atarsın bitirmesede 2 ayda bır epilasyon yaparsın inceltir.ben makıneyle 15 gunde bı yapıyodum.fıyat söyle 500 fılan olurmukı suan bunu alamam ben.ama param olsa kesın alırdm.

evet en azından normal acılı batıklı epilasyon yerine iki ayda bir temiz acısız epilasyon için değer ama karar veremiyorum bende :( genitalimde kullanıcam yanık falan olur diye korkuyorum

evet en azından normal acılı batıklı epilasyon yerine iki ayda bir temiz acısız epilasyon için değer ama karar veremiyorum bende :( genitalimde kullanıcam yanık falan olur diye korkuyorum

orda deneme denersende içe girme üst kısmı yap.ıc kısmıda en düşükle yap.ama bacak koltuk altı göbek için iyimiş.

istenmeyen tüylere yeterli enerjide lazer atışı yapmazsanız o tüyü mümkğn değil yok edemezsiniz. bunlar ev tipi aletler.uzman olmayan bireyler kullanacağı için zayıf atış yapan cihazlar.güzellik salonuna gidip işiinin ehli birine yaptırın. paranızı bunlara harcayıp çöpe atmayın.
sevgiler...

ya ben genital bölge için birilerinin yapmasından rahatsızım.. evde kendim yaparım.. bir de pcos hastasıyım.. sonuçta lazer için de hiç çıkmayacak denmiyor.. en azından bunu epilasyon yerine kullanırım.. yarı yarıya azaltsa kar benim için... ;)
hani ucuz birşey olsa alayım beğenmezsem de paraya acımam denir.. ama maalesef ucuz değil ve o yüzden kullananların tavsiyelerine ihtiyacım var.. bu arada yazan herkese çok çok teşekkür ediyorum :)

istenmeyen tüylere yeterli enerjide lazer atışı yapmazsanız o tüyü mümkğn değil yok edemezsiniz. bunlar ev tipi aletler.uzman olmayan bireyler kullanacağı için zayıf atış yapan cihazlar.güzellik salonuna gidip işiinin ehli birine yaptırın. paranızı bunlara harcayıp çöpe atmayın.
sevgiler...

iyide arkadaşım çöpe atmış olmuyorsun sonuçta ağdada yapsan epilatörlede alsan yine çıkıyor. genitalinde güçlü kıllar olan kişiler için ideal bence. Sonuçta kıllar çok kalın olunca ağda yapsan sarkıtır kanatır. ayrıca lazer çok güçlü genital için hem %100 bitirmiyor ayrıca zararıda olabilir. bu düşük dozda en azından temiz rahat bitirmese bile ağda ve jiletten daha uzun süre temiz geziyorsun ve şişlik batık kanama sarkma riski yok iç tarafa en düşük dozla yaparım sorun olmaz herhalde. diğer sayfada kullanan arkdaşlar var hepsi gayet memnunuz yazmışlar şikayet eden yada pişman oldum diyen yok. hepsi bunun kesin sonuç olmadığının bilincinde.

ya ben genital bölge için birilerinin yapmasından rahatsızım.. evde kendim yaparım.. bir de pcos hastasıyım.. sonuçta lazer için de hiç çıkmayacak denmiyor.. en azından bunu epilasyon yerine kullanırım.. yarı yarıya azaltsa kar benim için... ;)
hani ucuz birşey olsa alayım beğenmezsem de paraya acımam denir.. ama maalesef ucuz değil ve o yüzden kullananların tavsiyelerine ihtiyacım var.. bu arada yazan herkese çok çok teşekkür ediyorum :)

bende pcos hastayım canım geçmiş olsun. Bütün yan etkileri mevcut bende. :(

iyide arkadaşım çöpe atmış olmuyorsun sonuçta ağdada yapsan epilatörlede alsan yine çıkıyor. genitalinde güçlü kıllar olan kişiler için ideal bence. Sonuçta kıllar çok kalın olunca ağda yapsan sarkıtır kanatır. ayrıca lazer çok güçlü genital için hem %100 bitirmiyor ayrıca zararıda olabilir. bu düşük dozda en azından temiz rahat bitirmese bile ağda ve jiletten daha uzun süre temiz geziyorsun ve şişlik batık kanama sarkma riski yok iç tarafa en düşük dozla yaparım sorun olmaz herhalde. diğer sayfada kullanan arkdaşlar var hepsi gayet memnunuz yazmışlar şikayet eden yada pişman oldum diyen yok. hepsi bunun kesin sonuç olmadığının bilincinde.

evet canım öyle de bir arkadaş uzun süre kullanmış.. keşke paylaşsaydı en son durumu da :s

herhalde memnundur. Zira kötü olsa hemen yazardı bence. :)

doğru diyosun :) ama bir de ben başka yerlerden de araştırdım biraz.. malum almayı ciddi ciddi düşününce.. genelde şikayetler bu atış yapan lambanın çabuk bozulduğu ile ilgili.. yani bu kadar parayı verip üzerine ayda 140'şar tl de bu aparat için verildiği gibi yorumlar okudum.. o yüzden tereddütte kaldım :(

Back