• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Rowenta derma Perfect , lazerli epliasyon !

ne kadar fiyata aldnz? 1099 tl mi yazdgı gibi. bazıları 1999 diyo. Ayrca traşladnzya şuan ne kadarı çktı belli oluyomu biseyler.nerden aldnz AVM'den mi acaba. Sorularima cevap verirseniz cok sevincm.iki güne kadar almayi planlyorum bende yazarm artk.

Merhaba arkadaslar Ben yeni uye oldum bu site sayesinde brezilya fonu hakkinda herseyi ogrendim ve ucuza yaptirdim ve dukan diyetine basladim. Yani hayatimda buyuk bir yenilenme var :) derma perfect aldim gecen hafta . aslinda sac duzlestirici alacaktim birden gozum takildi yaninda yine roventanin duzlestiricisini hediye ediyorlardi. Bugun kollarima yaptim aci hissetmedim AMA bir yere yanlislikla iki kere yaptim kizardi. Denemek amacli bikini kenarina yaptim hic acimadi. AMA bu iyi mi biliyorum gercekten etkili olursa mukemmel birsey cunku Ben kaslarimi alirken bile zip zip zipliyorum. 15 gun sonra 2 seansi yapicam merak ederseniz 15 gun sonra yazicam. Insallah bu kadar acisizken etkilidir. Ben sac duzlestiricisiyle 950 liraya aldim maltepeden taksitle. Umarim 3 kere kullananlarda yazar :) sevgiler

Ne kadar fiyata aldınız? 1,099 tl mi. bazıları 1,999 tl diyor. Ayrıca traşladnzya şuan herhangi bi gelişme yokmu,belli olmuyor mu.Nerden aldnz AVM.den mi? İki güne kadar bende almayı düşünüyorum.kendimdeki gelişmeleri yazarm. Sorularıma cevap verirseniz sevinirim ;)

Aldım ve hemen yazmak istedim.Bİ AVM.de Tefal satış noktasından aldım. Kadn bana ürünü anlattı bi güzel. yazıldığı gibi 1,099 tl ama şuan kampanyadaymış 890 tl verip alıp geldim.tabi hemen kullanacagm bölgeleri traşladım. Yalnız üründe 2 gün bekleyin diye yazmıyor.ama biyerde okudugumda traşlayp iki gün bekleyin yazıyor. Bende detaylı araştrp kullancam. Burdan da herkesi bilglendrcem.değişikliği farkettiğmde hemen yazarm.. :)

Nazohatun, Zeyno denediniz mi kızlar ne durumdasınız ben de alacağım sizleri merak ediyorum.

Son düzenleme:
Kızlar 15 gün geçti.bugün 2. seansımı gerçekleştircem. tıraşladğm için mecbur biraz artmış durumda.ikinci kullanımdan sonra belli olur dendi.. bugün kullancam bi haftaya belli olur dye düşünüyorum.snuçta traşlanmş bi bölge üç güne çıkar.yalnız ilk kullanımda cilt tipime göre ayarlayamadm.tekrar üstünden de geçemedim zarar verir diye. köklerin yandğnı hissedeblyosun zaten.neyse bi hafta sonra tekrar gelişmelerden haberdar edicm sizi.. söz verdiysem tutarm. ;)

kızlar bu ürünü uzun süredir araştırıyorum ama kullanıp iyi yada kötü diyen bir yorum bulamadım. lazer ve ağda vs. başkalarına açık işlemler pek tercihim olmadığından yakında da düğünüm olduğu için böyle bir şey istiyorum. Kullanan, sonuç alan, alamayan varsa yazarsanız sevinirim. Önemli olan, geç bitirse de acısız ve evde kişisel uygulanması, birde uyguladıktan kaç gün sonra tekrar tüyler çıkmaya başlıyor. yani bir nevi evde epilasyon olarak bakıyorum tamamen yok olacak varsaymıyorum şu durumda ama uygulamadan sonra ağda vb. gibi işe yarıyormu önemli olan bu.

kızlar bu alet gerçek lazer değil. IPL denen sistem. IPL ile lazer aynı şey değil. IPL kullanmayı bıraktığınızda tüyler aynen geri gelir, kalıcı değil yani. Kalıcı sonuç için yani ömür boyu bir daha tüy çıkmaması için lazer epilasyon ya da iğneli epilasyon yaptırmak gerekir. IPL diye bir araştırın isterseniz...

Google'a "IPL ile lazer farkı" yazıp ilk çıkan sitedeki açıklamalara bir bakın, yazıyı buraya alıntılayamadım. IPL ile lazer arasındaki farkı doktor açıklamış...

Son düzenleme:
Kzlar korkutmayn beni ya.insallah gider tüyler.o gün kullanamadım.iyce araştırdım.trasladktan iki gün sonra kullanldgı için bende uzun yolculuga çıkacağım diye o gün yapamadm.trasladm iki gün bekleyip dün kullandım.bugünde bacaklarıma kullanacam. Bioder serum kesinlikle acayip azaltyo.bunu kullanmam diyenlere.karinca yağından tutunda hürrem hamam otu yağına kadar ne duyduysam kullandm. Kesinlikle Bioder bir numara.koltuk altlarm felaketti.bioderle iki ayda saysam bı koltuk altında 20 Tane tüy olacak derece azalttı.ama düğünüm olacak tamamen gitsin diye bunu aldm.trasladm arttı yine.daha ikinci seansım.ne olur bilemem.bakp görcz.

Çıkarsa da tekrar tekrar kullanrm.makina bende nasilsa.. Elbet evde kullanabileceğimiz lazer makinası da cikar.yalniz philips'in cihazını yurt dısında kullananlar memnun kalmş.rowenta da kotu marka değil ki.zamanla görcz hep birlikte.. Bakalm n'olcak. Her seansı da yazcm.

IPL'e modern ağda yöntemi de deniyor. Yani ağda yaptırmış gibi bir süre rahat oluyorsun sonra tüyler tekrar çıkıyor. Tüylerin tamamen bitmesi gibi bir durum yok IPL'de. Yani mesela braun epilatör yerine bunu kullanıyorsun, tek fark cımbız yok, ışığın oluşturduğu ısı ile tüyler yanıyor... Devamlı kullanmak durumundasın yani... Ben de evde lazer epilasyon aleti mi çıkardılar diye ilk başta sevinmiştim ama lazer değil bu malesef...

Kızlar gece 2.seansimi yaptm (aslından 3.ama ilkini becerememiştim) ve sonuc süper.. ::)))) yalnız üstüste gelmesin zararı var diye biraz aralıklı olmuş.makinanin demediği yerleri şutlamamis.ama yaptgm yerlerde hic tüy yok.keske ilk halini cekiP koysaydım ama utanç verici derece de çoktu erkek bacağı gibi. Bayıldım bittim yani.Amannn yeniden çıkarırsa çıkarsın makina bende nasılsa.ayrica araştırdım lazer de kesin sonuc veriyo diyemeyiz yazms doktorlar, bu ipl ışığı da lazerden iyi cunku cilt analizi yapılıyo yazmışlar sizde bakın isterseniz.bitiyo valla :D muthis bisey.

söylemeye çok çekiniyorum ama maalesef bende genital ve popo arasındada acayip bir tüy sorunu var. Ağda epilatör gibi şeylerle almam mümkün değil. kanıyor ve uzun süre şişlikler oluyor, tenimde aşırı hassas yani ağda yapsam bir hafta ağrısı sürüyor. Bu aletleri uzun süre araştırdım. Kökten çözüm değil belki ama en azından epilatör yerine bunu kullanırım. Batık şişlilk morarma ve kanama gibi yan etkiler olmaz. ve daha uzun süre pürüssüz kalırım diye düşündüm. Lazeri ise genital ve koltukaltında uzun vadede kötü sonuçları olduğu söylendiği için tercih etmiyorum. Bu aletler lazerden daha az etkili olduğu için zararı olmaz diye düşünüyorum. Yani o kadar güçlü değil. Ama kullanan arkadaşlar yorumlarını yazarsa sevinirim. Genital popo arası gibi hassas bölgelerde kullanılabiliyormu? cevap yazan yardımcı olacak herkese şimdiden teşekkürler. :43:

Tüyler biraz çıksın foto koycm bakın.ben beğendim. ;;)))

fotoğraf ekleyecek misin.. nasıl memnun musun.. ben lazere gidiyorum çookkk memnunum herkese tavsiye ederim aylarca kaymak gibi geziyorsun ama arada tek tük çıkanlar oluyor onlara da bu aletle çare bulmak aklıma yattı.. haber bekliyorummm

Kızlar 3.seansımı ( cenaze, düğün, ameliyat..) dolayısıyla gerçekleştiremedim. Ağda yapmak zorunda kaldım uzun süre çıkmasın diye. Şimdi uzamalarını bekliyorum. Yaptığımda tekrar yazarım. Bu arada genital bölgeye yapıyorum hatta arkaya da hiç bir zararı yok. Azaltıyor hatta. Yalnız pamukla en hassas kısımları kapattım anladığınız üzere.. Ne olur ne olmaz diye. Şimdilik gayet memnunum.

Back