Rowenta derma Perfect , lazerli epliasyon !

doğru diyosun :) ama bir de ben başka yerlerden de araştırdım biraz.. malum almayı ciddi ciddi düşününce.. genelde şikayetler bu atış yapan lambanın çabuk bozulduğu ile ilgili.. yani bu kadar parayı verip üzerine ayda 140'şar tl de bu aparat için verildiği gibi yorumlar okudum.. o yüzden tereddütte kaldım :(

philipsin var birde lumea diye. ondan şikayet gelmiyor. onun lambası yok. atış ömrü 200bin atış mıydı neydi. lamba almıyorsun yani ama fiyatı daha pahalı galiba. of hakkaten pahalı bu aletler. bende ucuzlar diye yazdan beri bekliyorum:(

philipsin var birde lumea diye. ondan şikayet gelmiyor. onun lambası yok. atış ömrü 200bin atış mıydı neydi. lamba almıyorsun yani ama fiyatı daha pahalı galiba. of hakkaten pahalı bu aletler. bende ucuzlar diye yazdan beri bekliyorum:(

çok sağol canım :) ayy dur ben ona da bir bakayım.. ben müsadeni isteyeyim, yarın fırsat buldukça devam ederiz ;) malum yarın işbaşı :ssz:

Aleti deneyenler sonucu yazsaydı iyiydi yahu bu tüylerden acısız kurtulmam gerek huf :2:

kızlar izmirden philips lumea almayı düşünen varsa bna da haber verin aynı yerden alırsak indirim yaptırırırz bnde alıcak bir arkdaş daha var :31:

philips lumea ya akıyodum ama satıcının gazına gelip rowenta aldım ikisi de indirimdeydi. kız rowentanın başlığı değişiyor daha kullanışlı atışı daha çok gibi şeyler söyledi kendi yüzünü kollarını gösterdi. boş anıma denk geldi aldım yorumları görünce bi pişman oldum ama bakalım belki iyi olur. dün denedim ilk defa 1 de . gelişmeleri yazarım

philips lumea ya akıyodum ama satıcının gazına gelip rowenta aldım ikisi de indirimdeydi. kız rowentanın başlığı değişiyor daha kullanışlı atışı daha çok gibi şeyler söyledi kendi yüzünü kollarını gösterdi. boş anıma denk geldi aldım yorumları görünce bi pişman oldum ama bakalım belki iyi olur. dün denedim ilk defa 1 de . gelişmeleri yazarım

canım bende rowenta ipl siparişi verdim 2gün sonra gelecek sana bişeyler sormak istiyorum. 120.000 Atışlık Lamba ve 3 Adet Işık Kartuşu diyor canım bu kartuş bitiyor mu 5000 atışlık diye okudum sonra yenisi mi alınacak başka bir yerde de almaya gerek yok demiş hiç anladım neden var bu kartuşlar bana bilgi verirsen çok çok sevinicem :)

selam
mesajını yeni gördüm. bende daha yeni kullanmaya başladım bende bir adet başlık var. satıcı başlığın bütün vücüt için 4 ya da bes kere kullanınca biteceğini söyledi. ben iki seans kullandım . şimdilik bi değişiklik yok. pişman oldum ama bakalım ne olacak

Arkadaşlar biraz internetten baktım da rowenta ve philipste var sanırım lazerli epilasyon aletleri. almayı düşünüyorum yorumları okudum iyi yorum da var kötü de kafam karıştı ne yapsam?parasında değilim eğer iyiyse hiç farketmez alırım. bilen,çevresinde kullanan bilgisi olan varsa yardımcı olursa çook sevinirim.

Merhaba arkadaslar Ben yeni uye oldum bu site sayesinde brezilya fonu hakkinda herseyi ogrendim ve ucuza yaptirdim ve dukan diyetine basladim. Yani hayatimda buyuk bir yenilenme var :) derma perfect aldim gecen hafta . aslinda sac duzlestirici alacaktim birden gozum takildi yaninda yine roventanin duzlestiricisini hediye ediyorlardi. Bugun kollarima yaptim aci hissetmedim AMA bir yere yanlislikla iki kere yaptim kizardi. Denemek amacli bikini kenarina yaptim hic acimadi. AMA bu iyi mi biliyorum gercekten etkili olursa mukemmel birsey cunku Ben kaslarimi alirken bile zip zip zipliyorum. 15 gun sonra 2 seansi yapicam merak ederseniz 15 gun sonra yazicam. Insallah bu kadar acisizken etkilidir. Ben sac duzlestiricisiyle 950 liraya aldim maltepeden taksitle. Umarim 3 kere kullananlarda yazar :) sevgiler
kullandıgın zaman benide etiketleyip yazar mısın bende almayı düşünüyorum ama kafam cok karıştı da

Kızlar Rowentanın yeni bir epilasyon aleti çıkmış , yada benim yeni haberim oldu ,
lazerli , 3 ayda tüylerde %83 azalma diyo , eğer vaad ettikleri gerçekse süper bişi olur bu yaa... :52:
hemde evimizde düşünsenize ...
hiç gören duyan kullanan oldu mu kızlar ???
link aşağıda :

Rowenta - Derma Perfect

kizlar rowentanin basligi 89 tl civarnda deisebilio zaten 120.000 atis yapio 7 yil kullaniosn bence philipsden cok daha ii philipsn.basligi deismio die duydum

kizlar rowenta kullanan arkadasim var memnun basligida deisiyorms kesin ogrendi sormk istediginizi msj atin ben cok arastirdim

Kızlar Rowentanın yeni bir epilasyon aleti çıkmış , yada benim yeni haberim oldu ,
lazerli , 3 ayda tüylerde %83 azalma diyo , eğer vaad ettikleri gerçekse süper bişi olur bu yaa... :52:
hemde evimizde düşünsenize ...
hiç gören duyan kullanan oldu mu kızlar ???
link aşağıda :

Rowenta - Derma Perfect
n

Back