- Konu Sahibi eylultamer
-
IPL ye de pek iyi degil diyolar fiyatı uygunmuş ama kesin garantı verıyolarmı bakalıminternetten baktım şimdi, lazer dense de aslında IPL ve 2 farklı fiyat buldum. 1.099 ve 1.999, 1.999 baskı hatası olabilir.
ben de hep IPL ile bir zaman sonra geri geliyor diye duyuyorum ama kendi makinen olunca geri geleni de masrafsız göndermek mümkün :) ben diode düşünüyorum yaza doğru, daha fazla para vericem bu makineden ama kesin çözüm olmasını umuyorum. makine cazip geliyor tabii ama bilmem ki.
ben de hep IPL ile bir zaman sonra geri geliyor diye duyuyorum ama kendi makinen olunca geri geleni de masrafsız göndermek mümkün :) ben diode düşünüyorum yaza doğru, daha fazla para vericem bu makineden ama kesin çözüm olmasını umuyorum. makine cazip geliyor tabii ama bilmem ki.
Ben lazer epilasyon yaptırdım yaklaşık 5 yıl oldu ve büyük rahatlık. Ayrıca geri gelme durumu da olmadı. Ben karar verdiğimde etraftan araştırırken tekrar çıkıyormuş iz kalıyormuş bilen bilmeyen anlatıp durdu. Ne iz kalıyor ne de bitmişse tekrar çıkıyor.İz kalması da yazın yaptırıp güneşe çıkılırsa oluyor. İstediğin kadar koruyucu kullan fayda etmiyor koruyucu sürdüğün noktalar beyaz kalıyor. Güneşe çıkmadan en az bir ay önce işleme ara vermek gerekiyor
Yaza dogrumu :44:Bence şimdiden al,yaza kadar tüyler gitsinTecrübelerinide yaz,iyiyse bizde alalım
inşallah niyetliyim nisanda başlicam bakalım. fiyat biraz fazla geliyor bana ama şu an bulunduğum yerde yaptıracağım yerin de 2 katı fiyatlar, o yüzden nisana kadar beklemek durumundayım. bir de bitene kadar fiks fiyat veriyorlar ama bende zaten pek bir şey yok, olan da sarı. başkalarıyle karşılaştırınca bana haksızlık olacakmış gibi ama napalım. güneşe normalde de hiç çıkmıyorum ama güneşli bir yerde yaşadığım için ister istemez sürekli bronzum. bir şekilde orta yolu bulucaz artık. bu yaşa kadar uğraştım, artık kurtuluyim gitsin di mi
Cnm bende tum vucud baslicam epilasyona o yuzden kadinlar sitesinde lazer bolumu okuyorum arastiriyorum,ipl den kimse memnun diil hele hele ki eve alinan epilasyon aletlerini kimse tavsiye etmiyor alex ve diode en memnun kalinanlar arasinda,ince tuyler icinde kesinlikle igneli epilasyon deniliyor ...bi o forumu oku istersen baya tecrube var bende ona gore kararimi veriyorum zatenben bacak ve kalin tuylerin oldugu yerleri diode ile diger ince tuylu yerleri direkt igneliyle yaptirmayi dusunuyorum...
traşlamak gerekiyomuş ya sonuç alamazsak ne olacak o traşlanan yerler çok büyük risk
ben çoğu zaman traşlıyorum zaten, bende bir değişiklik yapmıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?