• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Rowenta derma Perfect , lazerli epliasyon !

eylultamer

Nirvana
Kayıtlı Üye
31 Mart 2008
916
14
643
İstanbul
Kızlar Rowentanın yeni bir epilasyon aleti çıkmış , yada benim yeni haberim oldu ,
lazerli , 3 ayda tüylerde %83 azalma diyo , eğer vaad ettikleri gerçekse süper bişi olur bu yaa... :52:
hemde evimizde düşünsenize ...
hiç gören duyan kullanan oldu mu kızlar ???
link aşağıda :

Rowenta - Derma Perfect

internetten baktım şimdi, lazer dense de aslında IPL ve 2 farklı fiyat buldum. 1.099 ve 1.999, 1.999 baskı hatası olabilir. bir de alıntı yaptım:

Rowenta Derma Perfect, tüy köklerinin ısınarak tahrip ve daha sonra yok olmalarına neden olan yoğunlaştırılmış ışık sistemli (IPL) epilasyonu evinizin
rahatlığında uygulayabilmenizi sağlıyor. Benzersiz teknolojisi sayesinde
tüylere kusursuz ışık akışı yollayarak maksimum etki sağlıyor. Dermatolojik
olarak test edilen ve onaylanan Rowenta Derma Perfect, tüylerde yalnızca 1 ay sonunda yüzde 67 oranında, 3 ayda ise yüzde 83'e varan azalmaya neden oluyor.

ben de hep IPL ile bir zaman sonra geri geliyor diye duyuyorum ama kendi makinen olunca geri geleni de masrafsız göndermek mümkün :) ben diode düşünüyorum yaza doğru, daha fazla para vericem bu makineden ama kesin çözüm olmasını umuyorum. makine cazip geliyor tabii ama bilmem ki.

ben de hep IPL ile bir zaman sonra geri geliyor diye duyuyorum ama kendi makinen olunca geri geleni de masrafsız göndermek mümkün :) ben diode düşünüyorum yaza doğru, daha fazla para vericem bu makineden ama kesin çözüm olmasını umuyorum. makine cazip geliyor tabii ama bilmem ki.

Yaza dogrumu :44:Bence şimdiden al,yaza kadar tüyler gitsin :34:Tecrübelerinide yaz,iyiyse bizde alalım :37:

Ben lazer epilasyon yaptırdım yaklaşık 5 yıl oldu ve büyük rahatlık. Ayrıca geri gelme durumu da olmadı. Ben karar verdiğimde etraftan araştırırken tekrar çıkıyormuş iz kalıyormuş bilen bilmeyen anlatıp durdu. Ne iz kalıyor ne de bitmişse tekrar çıkıyor. :34: İz kalması da yazın yaptırıp güneşe çıkılırsa oluyor. İstediğin kadar koruyucu kullan fayda etmiyor koruyucu sürdüğün noktalar beyaz kalıyor. Güneşe çıkmadan en az bir ay önce işleme ara vermek gerekiyor :27:

inşallah niyetliyim nisanda başlicam bakalım. fiyat biraz fazla geliyor bana ama şu an bulunduğum yerde yaptıracağım yerin de 2 katı fiyatlar, o yüzden nisana kadar beklemek durumundayım. bir de bitene kadar fiks fiyat veriyorlar ama bende zaten pek bir şey yok, olan da sarı. başkalarıyle karşılaştırınca bana haksızlık olacakmış gibi ama napalım. güneşe normalde de hiç çıkmıyorum ama güneşli bir yerde yaşadığım için ister istemez sürekli bronzum. bir şekilde orta yolu bulucaz artık. bu yaşa kadar uğraştım, artık kurtuluyim gitsin di mi :52:

Ben lazer epilasyon yaptırdım yaklaşık 5 yıl oldu ve büyük rahatlık. Ayrıca geri gelme durumu da olmadı. Ben karar verdiğimde etraftan araştırırken tekrar çıkıyormuş iz kalıyormuş bilen bilmeyen anlatıp durdu. Ne iz kalıyor ne de bitmişse tekrar çıkıyor. :34: İz kalması da yazın yaptırıp güneşe çıkılırsa oluyor. İstediğin kadar koruyucu kullan fayda etmiyor koruyucu sürdüğün noktalar beyaz kalıyor. Güneşe çıkmadan en az bir ay önce işleme ara vermek gerekiyor :27:

yok yaza lazer yaptırıcam, makineyi alacağımı sanmam. nihayetinde IPL ile tekrarlama riski var, bu işi uğraşmayalım diye yapmıyor muyuz, tekrarlarsa yine makineyle uğraşıcaz.

Yaza dogrumu :44:Bence şimdiden al,yaza kadar tüyler gitsin :34:Tecrübelerinide yaz,iyiyse bizde alalım :37:

inşallah niyetliyim nisanda başlicam bakalım. fiyat biraz fazla geliyor bana ama şu an bulunduğum yerde yaptıracağım yerin de 2 katı fiyatlar, o yüzden nisana kadar beklemek durumundayım. bir de bitene kadar fiks fiyat veriyorlar ama bende zaten pek bir şey yok, olan da sarı. başkalarıyle karşılaştırınca bana haksızlık olacakmış gibi ama napalım. güneşe normalde de hiç çıkmıyorum ama güneşli bir yerde yaşadığım için ister istemez sürekli bronzum. bir şekilde orta yolu bulucaz artık. bu yaşa kadar uğraştım, artık kurtuluyim gitsin di mi :52:

Güneşli bir yer mi dedin? :3: Ne güzel... Tavsiyem bir an önce yaptır kurtul süper bir rahatlık :9:

Cnm bende tum vucud baslicam epilasyona o yuzden kadinlar sitesinde lazer bolumu okuyorum arastiriyorum,ipl den kimse memnun diil hele hele ki eve alinan epilasyon aletlerini kimse tavsiye etmiyor alex ve diode en memnun kalinanlar arasinda,ince tuyler icinde kesinlikle igneli epilasyon deniliyor ...bi o forumu oku istersen baya tecrube var bende ona gore kararimi veriyorum zaten ;) ben bacak ve kalin tuylerin oldugu yerleri diode ile diger ince tuylu yerleri direkt igneliyle yaptirmayi dusunuyorum...

okudum ben o konuyu baştan sona, epey de araştırdım. benim bir arkadaşım ne akla hikmetse önce bir kolunu iğneli yaptırmış, diğeri lazer. iğneli ile yapılanda kıl kökleri nokta nokta belli oluyor. lazerle yapılan kol pürüzsüz. benim ten rengim aslında beyaz ama sürekli bronzluğum var, ve tüylerim seyrek ve sarı. sanırım alex sarı tüyü koyu tende görmüyor. koyu ten için diode öneriliyor. yada karıştırdım biri koyu renk tende daha iyi sonuç veriyormuş işte, onu yaptırıcam :32:

Cnm bende tum vucud baslicam epilasyona o yuzden kadinlar sitesinde lazer bolumu okuyorum arastiriyorum,ipl den kimse memnun diil hele hele ki eve alinan epilasyon aletlerini kimse tavsiye etmiyor alex ve diode en memnun kalinanlar arasinda,ince tuyler icinde kesinlikle igneli epilasyon deniliyor ...bi o forumu oku istersen baya tecrube var bende ona gore kararimi veriyorum zaten ;) ben bacak ve kalin tuylerin oldugu yerleri diode ile diger ince tuylu yerleri direkt igneliyle yaptirmayi dusunuyorum...

bende başlamayı düşünüyorum lazer epilasyona bacak ve bikini bölgesi için özellikle ...
ben internette rowentayı araştırırken fiyat ve nerelerden alabileceğimizin bilgisini bulamadım :50:
ama gerçekten yazılan gibiyse müthiş bişey olur gerçekten şahsen 1000 lira da veririm , elimizin altında ufak tefek çıkanları da tekrar alırız ne olacak
makineyi satan bir yer bulsakta iyice bi araştırabilsek keşke yakından görüp :34:

Merhaba arkadaslar Ben yeni uye oldum bu site sayesinde brezilya fonu hakkinda herseyi ogrendim ve ucuza yaptirdim ve dukan diyetine basladim. Yani hayatimda buyuk bir yenilenme var :) derma perfect aldim gecen hafta . aslinda sac duzlestirici alacaktim birden gozum takildi yaninda yine roventanin duzlestiricisini hediye ediyorlardi. Bugun kollarima yaptim aci hissetmedim AMA bir yere yanlislikla iki kere yaptim kizardi. Denemek amacli bikini kenarina yaptim hic acimadi. AMA bu iyi mi biliyorum gercekten etkili olursa mukemmel birsey cunku Ben kaslarimi alirken bile zip zip zipliyorum. 15 gun sonra 2 seansi yapicam merak ederseniz 15 gun sonra yazicam. Insallah bu kadar acisizken etkilidir. Ben sac duzlestiricisiyle 950 liraya aldim maltepeden taksitle. Umarim 3 kere kullananlarda yazar :) sevgiler

Back