Saç Şekillendiriciler Rowenta CF 9000 Rowenta Brush Activ Dönen Fırçalı Saç Şekillendirici

busem33

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Mart 2008
218
0
96
İçel Mersin
slm arkadaşlar bu üründen almak istiyorum kullanan varmı fırça dönüyomu çok merak ediyorum teşekkürler

ben rowenta activ brush dönen fırçalı ürünü kullanıyorum ama çok tehlikeli çünkü saçları anında topluyor ve kopartabiliyor hem canın yanıyor hem de saçın gidiyor

slm arkadaşlar bu üründen almak istiyorum kullanan varmı fırça dönüyomu çok merak ediyorum teşekkürler

canım benim annem kullanıyo, çok memnun kaldı o ama ben bi kere kullandım benim saçlarım uzun olduğu için heralde bir işe yaramadı.. annemin saçları omzunu biiraz daha üzerinde.. sanırım kısa saçlarda güzel uygulanıyo.. yanii uzunsa hiç alma derim ben.. :1no2:

sakın alma saca uflemekten baska bıseye yaradıgı yok bendede var takım olarak duruo 2 defa kullandım asırı kabartıyo babylıss duzlestırıcı aldım super masada alıcam tavsıye ederım

Bu dönen fırça işe yarıyor mu, fön çekmek normalde daha zor çünkü..

Saç düzleştiriciler de daha dümdüz yapıyor, jilet gibi istemiyorum ben daha dalgalı gibi istiyorum..

Ne yapmam lazım ...

a.s.

kizlar bende almak istiyorum dönüyomu fircasi ayni vellformunki gibi geldi bana kullanan yada fikri olan varmi acil cevap

benim aslinda braunun düzlestiricisi var iyi ama kiriyo biraz yipraniyo hakliyle hem saclarim SIK oldugu icin cok zamanimi aliyo sanki döner baslilar daha pratik gibi geliyo bana cevap yazan yokmu kullanan varmi bu ürünü

aynısımı bilmiorum ama kuzenimde böyle bisi bvardı
hiç kuvvetli değil cok sönük dönen bi uç hafif derecede üfleme cok kötü yasakkelime

bir üst modelini yeni aldım.ince telli ne dalgalı ne düz bol kırıklı,röfleden kurumuş saçlarım var.harika bir teknoloji bence.bu güçsüz olabilir ama benim aldığım 1000 watt.10 dk da uçları kıvrık fön çekebiliyorum çok kolay bir şekilde.Artı çok parlak ve yumuşak oldu.sanki saçımın yapısı değişti,daha güçlü,kalın telli,parlak ve çok yumuşak gibi.ancak kalıcılığı için 10 dkdan fazla zaman ayırmak gerekli.bir de braunun satin hair ion saç fırçasını da almayı düşünüyorum,fönün gün içinde kalıcılıgını parlaklığını sağlamak adına.Kuaförden çıkmış saçlardan daha iyi çünkü daha parlak,daha sağlıklı,yıpranmamış saçlara sahip oluyorsunuz.Bu ion olayı inanılmaz bence,herkese tavsiye ederim.Alışverişimin her kuruşuna değdiğini düşünüyorum... :sm_cool:

kesinlikle alma diorum hiç bir ie yaramıyor seramik düzleştiriciler daha iyi ve ağır çok ses yapıyorrr abartıldığı gibi deilll benim saçım hafif dalgalı düz bile yapmıyor

saçların diplerini havalandırmak ve kabartmak için kullanıyorum, tost yaptıktan sonra. çok güzel bir alet yalnız dikkatli kullanmak lazım saçlar dolanabiliyor. uzun saçlı olanlara tavsiye etmem, saçlarınız omuz hizasından biraz daha uzun yada kısa ise güzel sonuçlar veriyor. çok güçlü bir ısı yaymıyor bu nedenle kalıcı olması için en az bir 30 dk uğraşmak lazım, kol kaslarınız kondüsyonlu ise :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…