Kimse yok muuuuuuuEki Görüntüle 2591421 Eki Görüntüle 2591564
Kızlar hamıleyımm ılk kan verişimin sonucu, doktora yarın gıdıcem gostermeye de sanırım 2.defa da kan verılıyormuş takıbı ıcın doğrumu?
İkincisine bakıcaksınız goruntuleme ıcınSayfa açılmadı fakat pozitif ise iki gün sonra tekrar kan verip artışa bakmak yeterli oluyor. Sonra ultrason zamanı verilir.
Teşekkür ederim canım ben çarşamba verdım kan anca yarına doktora goturebılcem sonuc dün çıktı cunku ay baya zaman gecmıs oldu galıbaEvet canım doğru iki gün sonra tekrar vermelisin 2 kat artmış olmalı. Hayırlı uğurlu olsun inşallah ❤
Bugün git acilden ver canım sen yükselişe bakar doktor ikisini birden götürmüş olursun hem. Acilde 1.5 saatte falan çıkıyor sonuçTeşekkür ederim canım ben çarşamba verdım kan anca yarına doktora goturebılcem sonuc dün çıktı cunku ay baya zaman gecmıs oldu galıba
Ne dıyoruz acile gıdıp? Surat yapıyorlarmış sanırım yapmama gıbı bıseylerı varmı?Bugün git acilden ver canım sen yükselişe bakar doktor ikisini birden götürmüş olursun hem. Acilde 1.5 saatte falan çıkıyor sonuç
Yok yok canım ben de gitmiştim önceki aylarda o zaman tabi nasip olmadı ama adetim 10 gün gecikti ilaç almam gerekiyor kan testi istiyorum dedim doktor hemen yazıp vermişti. Sende öyle söyleNe dıyoruz acile gıdıp? Surat yapıyorlarmış sanırım yapmama gıbı bıseylerı varmı?
Çok mantıklıYok yok canım ben de gitmiştim önceki aylarda o zaman tabi nasip olmadı ama adetim 10 gün gecikti ilaç almam gerekiyor kan testi istiyorum dedim doktor hemen yazıp vermişti. Sende öyle söyle
Rica ederim sonucu yaz lütfenÇok mantıklıteşekkür ederiiiim
Tabıkı gıdıyorum acile hemen bakalım inş yaparlarRica ederim sonucu yaz lütfen
Yaparlar canım tedirgin olma karşılarında yapmak zorundalar çünkü mide bulantım var eğer ondan değilse ilaç almam gerekecek de şüphem var kanda baktırmak İstiyorum deTabıkı gıdıyorum acile hemen bakalım inş yaparlar
Saglık ocagına gıttım sabah alıyoruz demıstı aç alınıyor ama sanırım?Yaparlar canım tedirgin olma karşılarında yapmak zorundalar çünkü mide bulantım var eğer ondan değilse ilaç almam gerekecek de şüphem var kanda baktırmak İstiyorum de
Canım yaptırdımya saglın ocagında cıkarmı ekranlarında ?Yaparlar canım tedirgin olma karşılarında yapmak zorundalar çünkü mide bulantım var eğer ondan değilse ilaç almam gerekecek de şüphem var kanda baktırmak İstiyorum de
Onu bilmiyorum ki canım çıkar mı. Bilemedim şimdi şansını dene derim amaCanım yaptırdımya saglın ocagında cıkarmı ekranlarında ?
Teşekkür ederiiiimmmHiç bir açıklama yapma gebelik testi istiyorum de.
gecikmen var mı der Evet 1 haftayı geçti de ona bakmaz acilde ki doktor bence sonra da gitmezsin zaten sonucu alsan yeter sana
Sonucu bize de yaz canımmTeşekkür ederiiiimmm
Acılden verdım kan sonucuda aldım 2000küsürlerde çıktı normalmi acaba 5gun once 338diSonucu bize de yaz canımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?