Çocuk Hastalıkları Rotvirüs yardım lütfen!!!

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

leo2621

Bende 'ANNE' yim artık!!!
Kayıtlı Üye
22 Temmuz 2007
173
2
643
38
İstanbul
Arkadaşlar dah yeni drdan geldik benim miniğim rotavirüs olmuş dr ref..r verdi eğer ishali devam ederse getir serum takıcaz dedi çoook korkuyorum

geçiren varsa tavsiyeleriniz neler lütfen yardım edin mafoldumben :çok üzgünüm:

çok geçmiş olsun.aşı yaptırmamışmıydın? bol bol su içir çünkü şuan su kaybı var.ishali artıracak gıdalar verme.ayrıca beslenme gereçlerini (kaşık-biberon) hepsini hergün mutlaka kaynat.umarım biran önce iyileşir.acil şifalar dilerim.

benim oğlum da rotavirüs geçirdi.7gün sürdü ama mahvoldu yavrum.kusma ve ateşle başladı sonra ishal oldu.sizin kullandığınız ilaçtan kullandık biz de.ama doğru düzgün bişey yiyemediği için ve sürekli kustuğu için 3 tane serum verdiler.kesinlikle bol bol su içirmen lazım.haşlanmış patates,pirinç lapası,muz yedirin ve süt içirmeyin demişti dr.muz bize.ishal bebekler için özel mamalar var onlardan kullanmıştık.malesef 1 hafta 10 güne kadar sürebiliyo bu hastalık.en önemlisi su kaybını önlemek.çok geçmiş olsun...

canım yaptırdım aşılarını da oldu yine işte bu akşam serum yiyecek çocuğum durduk yere inşallah çabuk geçer çok saol

satürn saol canım benim kızım su içiyor bol bol ama bişi yedirmeye çalışırsan aynen kusuyo bakalım akşam serumu yiyince nolcak çok korkuyorum

Akşam gittik kızlar hastaneye seruma gerek görmediler hala bol su içiyor düzelecek galiba dualarınızı eksik etmeyin desteğinize tşk

çok geçmiş olsun, bu aşıya dunyanın parasını verdik yavrucuklar yınede hasta oluyor nasıl iş bu ya anlamadım

Akşam gittik kızlar hastaneye seruma gerek görmediler hala bol su içiyor düzelecek galiba dualarınızı eksik etmeyin desteğinize tşk

Aç karına sürekli su içirmek, bebeğinizde bulantıyı ve kusmayı artırır.
Su ve süt hariç, diğer sıvıları içirmiştik biz. Pirinç, havuç ve elma suyu özellikle.
Sonuçta serum takılırsa dert etmeyin, sıvı kaybını telafi etmenin başka yolu yok bebek beslenemiyorsa. bebeğin yararı için sonuç olarak.

Kızlar kızım çok şükür çabuk atlattı iyi şimdi yiyor içiyor çok teşekkürler verdiğiniz cevap ve desteklere iyiki varsınız!!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…