• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Aylık Gelişimi, Aşı Takvimi rotavirüs aşısını bugün yaptırdık..

Bebeğimizin Aşıları, Kontrolleri, Aylık Gelişim Bilgileri

elf07

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Aralık 2011
89
9
96
araştırdık, soruşturduk, herkesin çok kararsız olduğu rotavirüs aşısını minik kızıma bugün yaptırdık. internette okuduklarımdan gözüm çok korktu ama doktorumuz yaptırın dedi. bir de yaptırmayıp bu hastalığı çekenlerin yazdıklarını okudum ve "keşke" dememek için yaptırdım. yaklaşık 8 saat oldu. huzursuzluk ve klasik gaz problemimiz dışında bir durum yok. calpol verdim, o da biraz rahatlatmıştır. herhangi olumsuz bir durum olursa yazarım. rotavirüs konusunda kararsız kalan annelere yardımı olur umarım.

vallaha arkadaşım iyiki yaptırmışsın dedin gibi yarın öbür gün pişman olcağına yaptırmak en güzeli ben oğluma iki dozunuda yağtırdım ve hiçbir sorun yaşamadım sadece yapıldıktan iki gün sonra falan kakası yeşil ve sümükümsüydü onuda rotavirüs aşısı yaparmış hepsi bu.

hepsi buysa hiç sorun değil. kızım çoook ama çok emdiği için yeşil kakaya alışkınım ben :) şimdilik bir sıkıntı yok allaha şükür.

bugün 2. gün ve gün boyunca mışıl mışıl uyudu kızım. şimdi çok huzursuz ama bu da kolikten zaten. rotavirüs korkunç bir aşı değilmiş arkadaşlar. tabi her bebek farklı tepki veriyordur ama bizde bir sorun olmadı şimdilik çok şükür.

en zor aşı bence karma aşısı. yaparken de çok ağlamıştı eve gelincede 3 gün huzursuz ve ateşliydi.

Back