- Konu Sahibi reyhan1302
-
aynen sana katılıyorum.ben yaptırdım.gerekli olan tüm aşılarını yaptırdım.100 kişiden 99 u aşı pahalı olduğu için yaptırmıyor olabilir ama bu aşının gerekli olduğu gerçeğini değiştirmez.
ne olursa olsun bu aşıyı yaptırmanızı tavsiye ederim.gerekirse başka bişeyden kısın.
hiç bir ilacıda vermeyelim çocuklarımıza o zaman.onlarda ilaç firmalarının oyunu olabilir:1closedeyes:
kızlar rotavirüs aşısı yaptırdınızmı bugun doktora gittik (özel hastane)bir dozu 130 ytl miş
kızım için herşeyın en ıyısını ıstıyorum ama cok ta geldı acıkcası.saglık ocagına sordum sen bılırsın ıstege baglı 100 kısıde 1 kısı yaptırıyo dedı cok kararsızım sızler ne yaptınız sımdıden tşk.benneyaptımki
canım bizm dr.yaptır dedi ama çok pahalı geldi bizde isterdik her şeye para harcanıyor ama 9 aya kadar bin ytl gidiyor ve bizde de okadar yok doğrusu ....keşke oolsada yaptırabilsem yani ama ne yapalım ALLAH A EMANET MELEĞİM ....
ben yaptırdım.gerekli olan tüm aşılarını yaptırdım.100 kişiden 99 u aşı pahalı olduğu için yaptırmıyor olabilir ama bu aşının gerekli olduğu gerçeğini değiştirmez.
ne olursa olsun bu aşıyı yaptırmanızı tavsiye ederim.gerekirse başka bişeyden kısın.
hiç bir ilacıda vermeyelim çocuklarımıza o zaman.onlarda ilaç firmalarının oyunu olabilir:1closedeyes:[/QUO
Meslek icabı az çok ilaç firmalarının mantalitesini biliyorum ve evet gerçekten özellikle aşılarda bu oyunları yapıyorlar.Aşıların ülkelerde geçmiş etkilerine ve tarihine bakarsanız ne demek istediğimi anlayabilirsiniz.:1shok:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?