Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bende yaptırıcam yaaa.içim rahat etmedii.
ya bide bişi sorcamm bu ishal yapıyo yaa bebeklerimizin ishal olduğunu nerden anlıcaz.yani hep kakaları sıvıı su gibi.ya bu konuda biraz cahilmi kaldım neee?
ben de diyordum zaten sıvı zaten günde 2-3 kez yapıyorlar nasıl ishal oluyor diye bu sabah anladım sen misin ishal olduğunu anlamayan bir bez dolusu sıvı kaka herzamankinden daha sıvı ve daha çok olmuştu heralde o dur dedim ishal :}
ay ama benimkinin öyle yaptığı zamanlarda oluyokii sırtından falan çıkıyoo.pöff kafam karıştıı
tecrübeli annelere soralım dicem ama onlar böyle faydalı işlerle ilgilenmiyolar ahaha ayy çok gülesim geldi kendi söylediğim şeyee yaaa.
aklında soru işaretleri kalmaktansa en iyisi yaptırmak 3.ay olmadan yaptırmak daha iyi oluyormuş..
pazar günü gittiğim dr.öyle söyledi.
Sevil'e ben istemiyordum ama kendi dr.yoğun bakımda kaldığı için onu korumak açısından yaptıralım parasına bakmayın hasta olursa daha çok çekersiniz üzülürsünüz dedi.Doğruda söyledi aslında
yemişim parasını. onların sağlığından kıymetlimi.Allah korusun hastalansalar çektikleri eziyet paralarla telafi edilemez.ayy yok yok bende yaptırayımm.yarın gideyim doktora yazdırayımm.alayımm ağza damlatılıyo sadece dimi kendimizde damlatamazmıyız
yemişim parasını. onların sağlığından kıymetlimi.Allah korusun hastalansalar çektikleri eziyet paralarla telafi edilemez.ayy yok yok bende yaptırayımm.yarın gideyim doktora yazdırayımm.alayımm ağza damlatılıyo sadece dimi kendimizde damlatamazmıyız
Hiçbişey Yok Damlatırsın, Bi Tüpü Boşalttı Ağzına Doktor O Kadar Ama Dikkat Et Damlatmadan Önce Çok Doyurma Damlattıktan Sonra Bi Yarım Saat Falan İyice Doyurma ki Kusup da Boşa Gitmesin..
Bizde Bi Yan Etkisi Azcık Kusma Oldu O da Ağzının Kenarından Akma Şeklinde Şükürler Olsun Şiddetli Kusmuyor Bi de İshal {Hala Emin Değilim O İshalmi Ama :} }
Ateş Falan Yapmadı Şükürler Olsun..![]()