- 27 Ocak 2016
- 560
- 208
- 103
- Konu Sahibi Kuzeymasal
Kizlar aranizda rosense dogal gul suyu kullanan var mi cildi gozenekleri sıkılastirdigi dogrumu bizim burda olmadigi icin internet siparis verdim 20 tl kullanan varsa yorum yapabilirmii
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Eczanelerde satiliyomu ya bilseydim sorardim interntten siparis verdim normal fiyati 10 tl kargoyla 20 ye gelmis oldu bide pembe maske siparisi verdim kullanan herkes memnun bakalm gelsinler kullanicm deneyimlerimi yazicamBen kullanıyorum fakat 2haftadır kullanmaya basladim.
duzenli de kullanmiyorum
Etkilerinin pek farkinda degilim.
Farkli maskeler bakimlarda yapiyorum.
Eczaneden 12tl aldım ben.
Evet bende arastirdim en iyisi rosense kullanicm bakalim maskemde gelsin maskeyi yaptiktan snra tonik.olarak kullanicamGratis ve aktarlarda da var.
Gratisdeki kız otaci daha iyi dedi 18tl idi.
Aktardakine fiyat sormadim
Ben eczaneye güvendim o rosensa en dogalı dedi.
Insallah benimde isime yarar bi arkadasm kullaniyodu yuzu sivilce doluydu ne yaptiysa kullandiysa gecmemisti en sonunda gul suyu almisti butun sivilceleri kurumustu sasirmistim sordgumda gul suyuyla siliyorum demisti gerci bende sivilce yok ama adet gunlerime yakin tek tuk cikiyoBEN KULLANIYORUM YENİ BAŞLADIM AMA BİRÇOK ŞEY KULANIYORUM.GÜSUYU BİRAZ KURUTUYOR SANKİ.AMA GÜZEL.YÜZÜM SIKILAŞTI.
Bazilari demis kokusu eksi gibi kokuyoBnde kullandim eczaneden almistim
Bnim cildim kuru sanki daha da kuruttu
Bnde arada bi suruyorum kokusu hosuma gidiyo yuzumu sıkılastırıyo hissediyorum
Cok fazla gul suyu kolanyasi gibi kokmuyo dogal oldugundan heralde daha hafif kokuyoBazilari demis kokusu eksi gibi kokuyo
Iyi yaptiin gunde istedigin kadar surebiliyomusun yoksa sınırı var miiCok fazla gul suyu kolanyasi gibi kokmuyo dogal oldugundan heralde daha hafif kokuyo
Aklima geldi gittim surdum![]()
Hic bilmiyorum ama 1-2 kere sur istersen fazlasi kurutabilirIyi yaptiin gunde istedigin kadar surebiliyomusun yoksa sınırı var mii
tamam tesekkürlerHic bilmiyorum ama 1-2 kere sur istersen fazlasi kurutabilir
Gözeneklere ve siyah noktalara etkisi oldu mu ?Rosens da kullandım otacı da
Şuan da otacı kullanıyorum. Rosensda bi kurutma olayı vardı. Otacıda o yok. Sanki nemlendirici sürmüş hissine kapılıyorum yuzum gerilmiyor.
Buzdolabında muhafaza edıyorum. Yuzume soğuk uyguluyorum. Kan dolaşımı hızlansın ve daha canlı olsun diye cildim