Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yani bende e nabizda nasıl görünüyorsa öyle attımBu grafi biraz eksik değil mi sizce? Yani ben anlamam ama teniniz de görünüyor. İlk defa böyle bir röntgen gördüm. Bilenler anlatır zaten.
Yo gayet gerçeğim burda bunun gibi birsuru konu olduğunu görünce bende atmaya karar verdim yorum yapma bı zorunlulugunuz yok ayricaBi röntgen yorumlamadigimiz kalmisti, şaka misiniz?
Doktor o şekilde söylediği için bende öyle yazdım e nabızda karın röntgeni diye geçiyorben bağırsağı bile göremiyorum röntgende, isterseniz ben hiç yorumlamayayım
Doktor cevap vermis zaten ama konu sahibi onu begenmedigi icin bizim degerli goruslerimize basvurmusBi röntgen yorumlamadigimiz kalmisti, şaka misiniz?
Sorun o aslında önde gaz var bak sis gibiben bağırsağı bile göremiyorum röntgende, isterseniz ben hiç yorumlamayayım
Doktor ne dediyse doğru olan odur zaten resimde sağ tarafta bir sorun oldugu belli.Röntgen yapan doktora da burda denk gelmen mücize olurdu o yüzden sen doktorla devam et.Kaç gündür karın ağrısını ve sancisiyla bugün doktora gittim röntgen çekindim doktor bağırsaklarında skıntı var sorun gorunyor dedi ilaç verdi iki hafta sonra yine gel tomografi cek dedi anlayan arkadaşlar lütfen yardımcı olabilir mi
Yav nasıl bir hastane ki orası sütyen çıkartmıyorlar doktor sıkıntı var diyor açıklayamıyorSütyeninizi çıkaraydınız ya röntgen çekilirken
Sütyenin tüm hatları ortada yav 3 tane klipsin şekli bile orda, göz zevkimi bozdular insan gibi bi röntgen inceleyemedikkkYav nasıl bir hastane ki orası sütyen çıkartmıyorlar doktor sıkıntı var diyor açıklayamıyor
bir de kabız olmuş olabilir mi? bir tahmin de ben yapayımSorun o aslında önde gaz var bak sis gibi