-
- Konu Sahibi Angel wing
- #1.061
Ra da ilaç kullanmadan iyi olan var mı?
Ben kullanmıyorum.bitkisel tedavi ve sülük le idare ediyorum. Geçiş mevsimlerde biraz zorlanıyorum. Çok şükür...Yoktur heralde :)
Ben de sizin gibi omega3,d vitamini,haftada bir kaç defa da folik asit kullanıyorum. Ben de guliten içeren şeyler yemiyorum.sebze meyve ve balık,çiğ kabuklu yemişler ve pirinç onu da abartmadan. Ben sadece ilk teşhisim koyulduğu zaman matera da dahil olmak üzere metaktras,kortizon mide koruyucu vs.kendimi daha kötü hissettiğimiz biliyorum şu an ki halime çok şükür.Tabiki hastalık yoktur hasta vardır mantığıyla yaklaşmaklazım olaya. Allah hepimizin yardımcısı olsun.Beslenme şeklidir değiştirin bakın ozaman cok rahatladiginizi göreceksiniz abur cubur asitli şeyler kısaca zararlı hicbirsey yemeyin probiyotik içeren şeyleri tüketim ev turşusu ev tarhana si ev yoğurdu yiyin
Çok özür diliyorum yanlış yazmışım . İsveç şurububu(ceduvarlı) olacak ismi araştırabilirsiniz.Ben de sizin gibi omega3,d vitamini,haftada bir kaç defa da folik asit kullanıyorum. Ben de guliten içeren şeyler yemiyorum.sebze meyve ve balık,çiğ kabuklu yemişler ve pirinç onu da abartmadan. Ben sadece ilk teşhisim koyulduğu zaman matera da dahil olmak üzere metaktras,kortizon mide koruyucu vs.kendimi daha kötü hissettiğimiz biliyorum şu an ki halime çok şükür.Tabiki hastalık yoktur hasta vardır mantığıyla yaklaşmaklazım olaya. Allah hepimizin yardımcısı olsun.
Şimdi yeni duyduğum cevadur (ingiliz şurubu ) ü deneyeceğim siparis verdim. İşe yarasa sizleri bilgilendiririm.
selam canım ben de 6 aylık hamileyim bir ay önce sakroleit dendi ilaç falan kullanmıyorum dogumdan sonra tedavi olcam muhtemelen. şu an durumun nasıl tedavi oldun mu.Dün doktorum kan tahlillerine göre romatoid artrit değil sakroilet olduğumu söyledi. İnternetten bakıyorum sakroliet in kendi başına bir hastalık olmadığı hastalık belirtisi olduğu yazıyor. Off kafam çok karıştı :S
Bendeki de sakroleit. Tedavisi hangi ilaclarla yapiliyormus bilginiz var mi.selam canım ben de 6 aylık hamileyim bir ay önce sakroleit dendi ilaç falan kullanmıyorum dogumdan sonra tedavi olcam muhtemelen. şu an durumun nasıl tedavi oldun mu.
Tatlım RA da ağrı sadece hareket ettirdikçe olmuyor. Devamlı bir ağrı ve için için yanar ağrıyan yer..Herkese selamlar bir kaç sayfa okudum çok üzüldüm kotu bir hastalık bendede haşimeto illeti var ve ra ile benim haşimeto kardeş sanırım benim bir kaç ay önce sağ ayak parmağımın eklemlerinde ağrı oldu sebepsiz yere bir kaç hafta sonra geçti şimdide sol baş parmağımın ekleminde ağrı var ama hareket ettirdikçe ağrıyor merak ediyorum bu şekildemi başlıyor acaba
Cevap için teşekkürler benimde bağışıklık sistemi hastalığım olduğu için ne yazık ki bir diğeri konusunda tedirginim benim sorunum haşimeto ve tüm hastalıkların olduğu gibi benimkisinde tedavisi yok bir yerden bağışıklık sisteminde P roblem olanların gluten kullanmaması gerektiğini öğrendikten sonra dikkat ettimş gerçekten oyle ekmek yada bulgur yediğim Zaman hemen halsizlik başlıyor alerjilerim azıyor sesim kısılıp boğazım acıyor biliyorum ülke şartlarında bu imkansıza yakın bir şey yani glütensiz beslenmek ama bir dene istersenTatlım RA da ağrı sadece hareket ettirdikçe olmuyor. Devamlı bir ağrı ve için için yanar ağrıyan yer..
Tek bir parmağın ağrısından oturup ağladığımı bilirim.
Keşke kesin bir tedavisi olsa soğuk ve yağışlı havalarda isyanlardayım..
Gerçekten mi?Cevap için teşekkürler benimde bağışıklık sistemi hastalığım olduğu için ne yazık ki bir diğeri konusunda tedirginim benim sorunum haşimeto ve tüm hastalıkların olduğu gibi benimkisinde tedavisi yok bir yerden bağışıklık sisteminde P roblem olanların gluten kullanmaması gerektiğini öğrendikten sonra dikkat ettimş gerçekten oyle ekmek yada bulgur yediğim Zaman hemen halsizlik başlıyor alerjilerim azıyor sesim kısılıp boğazım acıyor biliyorum ülke şartlarında bu imkansıza yakın bir şey yani glütensiz beslenmek ama bir dene istersen
bence olur sağlıklı beslenmek en iyisi eğer ilgilenirsen İnternetten gluten ve şekerin insan sağlığına olan zararlarını araştırGerçekten mi?
Çok sağol tatlım deneyeceğim ise yararsa duacin olurum.
Selam canim ayni tani bana da kondu. Merak ediyorum su an ne durumdasin tedavi oldun mu hangi ilaclari kullandin cevap yazarsan cok sevinirim su an hamileyim ve cok zor geciyor.Dün doktorum kan tahlillerine göre romatoid artrit değil sakroilet olduğumu söyledi. İnternetten bakıyorum sakroliet in kendi başına bir hastalık olmadığı hastalık belirtisi olduğu yazıyor. Off kafam çok karıştı :S
AllAh sifa versin .atak donemi zordur banasoguk iyi geliyor odonemlerde buz torbasi kullaniyorum dene istersenBen de doktora gittim romatizmal degerlerin yuksek cikmis dedi o kadar zorlaniyorumki artik. Ne uzerimi degistirebiliyorum ne sacimi tarayabiliyorum ne de bir poset tasiyabiliyorum.ingiliz karbonati iyi geliyor diye okudum onu deneyecegim bir sure bakalim.
Yazinizi yeni girdum kusura bakmayin. Amin size de Allah sifa versin insallah :)AllAh sifa versin .atak donemi zordur banasoguk iyi geliyor odonemlerde buz torbasi kullaniyorum dene istersen