- 11 Temmuz 2008
- 11.510
- 5.231
- 773
- Konu Sahibi Angel wing
-
evet tatlım.önce bebeğine ve sana maşallah diyeyim.evet canım tahlillerimi doktora gösterdim ve sedim. yüksekliği gebelikten kaynaklanır kafana takma dedi.onun harici tüm tahlillerim süper. doktor iyi buldu. eğer sorunum olmazsa bebeğin 40 ı çıktıktan sonra gel dedi. bakalım emzirme dönemim nasıl geçecek? geçen gün kadın doğuma kontrole gittiğimdede kortizonu sordum. rom.doktorum sıkıntı yaşarsan kullanabilirsin demişti. kadın doğum doktorumda gerekmedikçe kullanma ama ağrın olursa içebilirsin dedi. hatta 7. aydan sonra bebeğin akciğer gelişimine katkıda bile bulunuyormuş kortizon. duyunca içinm rahatladı iyice..
ben hamile kalmadan önce hatta evlenmeden önce nasıl olacak diye çok kafama takıyordum. ilaçlarım ağır ya bebeğim olmazsa ya bir sorun olursa diye ama allahıma şükür herşey güzel geçiyor. kafanıza takmayın arkadaşlar.herşey güzel olacak allahın izniyle...
çok sevindim allah kucağına almayı nasip etsin inşallah.canım ben de hamileyim...dün kadın doğum doktoruna gittim 5 haftalıkmış...haftaya kalp atışlarını dinliyecez inşallahh...bugün de romotolojiye göründüm.genel muayene etti.durumun gayet iyi dedi..deltacortril ve enbreli kullanmaya devam dedi.sadece dozlarını düşürdü...haftaya da kan sonuçlarını göstercem bakalım...inşallah bu sefer bi problem yaşamayız..sağ salim doğururuz bebeklerimizi.
ben hamile kalınca ilaçları bıraktım...dogundan bir hafta sonra kötüleşmeye başladım..romatizma şok halinde gelmiş 2 ay hastanede yattım...şimdi iyim ama ilaç aldıgım için bebgimi sütten kestim..inşallah sizde böyle sorunlar olmaz....
çok sevindim allah kucağına almayı nasip etsin inşallah.
ben hamile kalınca ilaçları bıraktım...dogundan bir hafta sonra kötüleşmeye başladım..romatizma şok halinde gelmiş 2 ay hastanede yattım...şimdi iyim ama ilaç aldıgım için bebgimi sütten kestim..inşallah sizde böyle sorunlar olmaz....
teşekkür ederim canım allahım sana ve ttüm isteyenlere de versin....
merhabalar bende romatoit artrit hasstasıyım oğlumun doğumundan sonra oldu oğlum şimdi 9 yaşında oğlumdan sonra 3 tane düşük yaptım aranızda romatoit artrit hastası olupta düşük yaşayanınız varmı nasıl bir tedavi uygulanıyor size
canım ben de hamileyim...dün kadın doğum doktoruna gittim 5 haftalıkmış...haftaya kalp atışlarını dinliyecez inşallahh...bugün de romotolojiye göründüm.genel muayene etti.durumun gayet iyi dedi..deltacortril ve enbreli kullanmaya devam dedi.sadece dozlarını düşürdü...haftaya da kan sonuçlarını göstercem bakalım...inşallah bu sefer bi problem yaşamayız..sağ salim doğururuz bebeklerimizi.
inşallah sağ salim bebişine kavuşursun cnm.canım geçen hafta hem kadın doğuma hem romotolojiye gittim...kadın doğumda herşey normal çıktı hatta kalp atışlarını bile gördük..romotolojidde de sonuçları iyi çıktı..doktorum ilaç kullanmana gerek kalmayacak dedi.çok ihtiyaç duyduğun zaman kullan dedi.çoğu hasta bu dönemi rahat geçiriyomuş ilaç kullanmıyomuş..ben şuan ilaç kullanmıyorum gayet iyiyim...inşallah kullanmama da gerek kalmaz...
inşallah allah bize ve isteyen herkese bebek nasip eder inşalah. ama burda düşük yapıp ta hamile kalan arkadaşlarımız var umudunu kaybetme tedavini bırakma doktor kontrolünde olduktan sonra allahın izniyle hiç birşey olma. allah tüm hamişleriarkadaşlar düşük yapıpta tekrar hamile kalan varmı aranızda ben düşük yaptım 6 ay önce şuan bebek istiyoruz ama her ay hayal kırıklıgı yaşıyoruz
inşallah allah bize ve isteyen herkese bebek nasip eder inşalah. ama burda düşük yapıp ta hamile kalan arkadaşlarımız var umudunu kaybetme tedavini bırakma doktor kontrolünde olduktan sonra allahın izniyle hiç birşey olmaZ. allah tüm hamişleriarkadaşlar düşük yapıpta tekrar hamile kalan varmı aranızda ben düşük yaptım 6 ay önce şuan bebek istiyoruz ama her ay hayal kırıklıgı yaşıyoruz
arkadaşlar düşük yapıpta tekrar hamile kalan varmı aranızda ben düşük yaptım 6 ay önce şuan bebek istiyoruz ama her ay hayal kırıklıgı yaşıyoruz
merhaba .... bende romotoit artrit hastasıyım . izmir de oturuyorum . bana önereceğiniz iyi bir doktor varmı ... şimdiden herkese teşekkürler ....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?