Selam kızlar. Ben Romatoid artrit hastayım. Yani eklem romatizması. Bu sitede benden başka bu hastalığa sahip ya da cevresinde bu hastalıktan olan biri var mı? Ya da bana bu konuda yardım edecek biri. Ben kullandıkları ilaçları ve tedavi yollarını araştırıyorum. 2 yıllık evliyim arkadaşlar. Eşimle artık çocuk düşündüğümüz için bir süreliğine doktor kontrolünde bıraktım ilaçlarımı. Neredeyse altı ay olacak. Tekrar kötüleştiğim için de bitkisel tedaviye başladım. Tabi bir uzmanla görüşüyorum. Çocuk işini de ertelemek zorunda kaldım. Kortizon kullanmaya devam ediyorum ayrıca. Eğer kullanmassam zaten şiddetli eklem ağrılarına maruz kalıyorum. Romatoid artrit zor bir hastalık. Hayat standartlarını çok kısıtlıyor ve doktorların dediğine göre de kalıcı. Yani ömür boyu ilaç kullanmak gerekiyor. Merak ettiğim bir şey de bu hastalıktan iyileşen, hiç değilse ilaç kullanmadan hayatına devam edebilen hastalar var mı. Bana yardımcı olursanız sevinirim.
Bir de tavsiyem sağlığınızın kıymetini iyi bilin. Öyle büyük bir nimet ki, değeri kaybedildiğinde anlaşılıyor. Sevgiyle kalın...