- Konu Sahibi Angel wing
inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
geçmiş olsn arkadaşım. ben hiç böyle bir sorun yaşamadım. bende 2 yıldır ra tedavisi görüyorum.
[
canım ben de hamilelik istediğim için ilaçlarım kesildi..salazorprini de kesti..1 yıldır sadece endol ve deltacortril kullanıyorum...haftaya ankaraya doktora gidecem bakalım ne diyecek...salazorprini de sorayım bi..dönünce yazarım gelişmeleri...
rabiim yardımcın olsun istasnbulda bulunana arkdaşalrr biliyodurr cnm..arkadaşlar lütfen yardım edin bu romotoloji bölümü hangi hastanede var istanbul avrpa yakasındayım.yada iyi bir doktor bilen varmı bu tarafata bleğim feci şişti yine uyutmadı meret 4 aylıkta hamileyim.
kan testindemi çıktııı rötgendemi pekimrb bende ra hastasıyım okadar çok özel hastane gezdim ki hiç bir şeyin yok dediler. ama asıl teşhisimi bakırköy osmaniye araştırma hastanesi koydu tavsiye ederim şu an çok memnunum doktorumdan fizik tedavi bölümü oraya gidebilirsiniz. çok ilgileniyorlar allah şifa versin tüm arkadaşlar....
geçmiş olsn arkadaşım. ben hiç böyle bir sorun yaşamadım. bende 2 yıldır ra tedavisi görüyorum.
[geeçmiş olsun canım ankardaki hangi drun görüncen benimm bilğim bi dr var çok iyi alanında hacetpede benden şüphlenmişler r.a ama temizç ıktı çok şükürrrr
vildancım kandamı çıktı senini ra oldugun peki
bende aynı dru söylücektimm geçmiş olsun ccmmcanım benim de tanıdğım bi doktor var.gerçekten süper bi doktor..beni iyi yapan o oldu..ismi meral çangüveri...
evet canım kanda çıktı röntgenlerde bişey çıkmadı onlar temizdi
ayos nerelrdesin sen merak ettim noldu tedavin ? bebek istiyordun varmı bir gelişme bu arada benim için bir kaç soru soracaktın cevapları çok merak ediyorum açıkçası
herkese merhabalar.aranıza yeni katıldım .aslında bu hastqlıkla yenitanışmadım.12 yaşında ra teşhisi kondu.16 yaşıma kadar ra tedavisi gördüm.daha sonra hastalık atak yaptı karaciğerimi vurdu yüzümde kırmızı lekeler çıktı .bunlar lupus belirtisiydi.daha sonra hastalığımın adı lupus oldu.16 yaşımdan taki şu yaşıma kadar bu arada 24 yaşındayım,lupusdum.son bi senedir ellerimde işlevsellik kaybı şekil bozukluğu başladı.nörolojiye gönderdiler .bişey çııkmadı çokda önemsemediler bence ellerimi.çünkü lupusda ağrı olur ama deformite olmaz.en son 1 ay önce yine hastalık karaciğerime vurdu ben hastaaneye yattım.nihayet bu arada ellerim gözlerine çarptı ve emar çekildim.ve eski hastalığıma yine kavuştum evet ben yine ra'yım!!hemde hem ra hemde lupus!artık bu forumunda takipçisiyim .yarın kontrolum var bakalım.en çok neyden korkuyorum biliyomusunuz ooo iğğğğğğrennnç ilaca methatraxte e yeniden başlatırlar diyeee!!inşallah öyle bişey olmaz çok kötü oluyodum onu içerken.bu arada kendimi tanıtayım 24 yaşındayım evliyim 5 yaşındada bi kızım var.şimdiden memnun oldum.bide hakan rauf tüfekçiye giden arkadaşa sormak istiyorum.nerde nasıl ücreti nedir?banada çok güvenilir ve bilgili bi doktor izlenimi veriyo tvden takip ettiğim kadarıyla.