- Konu Sahibi Angel wing
çok sağol canım zaten annemde var diye korkuyorum bende de büyük ihtimalle olur, perşembe veririm haberleri:)
tamam cnm geçmiş olsun inş olmazz sendeeee perşembe yazz buryaaa
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
çok sağol canım zaten annemde var diye korkuyorum bende de büyük ihtimalle olur, perşembe veririm haberleri:)
sürekli takip ediyorum bu topiği.. belki hamile olup yazan olur diye ama :)
merhaba kızlar bugün gittim doktora romatizma çıkmadı ama akciğer filminde bir şeyler görünüyor dedi göğüs hastalıklarına gitmem gerekiyormuş.
evt meliscm bende ra hastasıyım ama pasif yaşıyorum çok şükür
vildan sen ra hastasımısınnn:)
yarenke iy bak çıkmadıııgııı sevindim adınaa:)
kız sevinn walalhiiii bi çifte telii att bari)teşekkür ederim canım, annemde de bu hastalık var ne kadar zor olduğunu çok iyi biliyorum o yüzden bende de çıkar diye korktum ama şimdilik yok bir şey
rüyaa test sonuçalrın çıktımıı seninnnnn nerdesinnnn
geçmiş olsun vildann zor bi hastalıkk okuduklarıma bakınncaa(
bende yok şükürrrr ilaç alıyomusun pekii[
methotraxate kullanıyordum doktorum kesti ve salazyropin verdi hamilelik düşündüğüm için. onun haricinde folik asit ve gün aşırı en düşük dozda (4mg) kortizon kullanıyorum
methotraxate kullanıyordum doktorum kesti ve salazyropin verdi hamilelik düşündüğüm için. onun haricinde folik asit ve gün aşırı en düşük dozda (4mg) kortizon kullanıyorum[/QUOTE .!.:rabbim şifa versinn tez zamndaa hamileleiktee daha kolay geçernler var diyolarrrr
vildan inş sende rahta geçeriririsinnn
oh çok sevindim rüyacım,,,negatifse yok demektir raaa kurtuldun yaaaaaaaaaama o şişliklerin sebeii neymiş sabahları olaannn pekii,,ilaçalrını neden kesscenki:44:Evet canım çıkmış bugün öğrendim, negatifmiş hastanede çalışan arkadaşım doktorun yanına götürdü tahlil sonuçlarını ve doktor verdiğim ilaçlarını kullansın, arada kontrole gelsin demiş, ilaçları kestim kullanmıyorum.
Darısı tüm bekleyenlerin başına.
geçmiş olsun vildann zor bi hastalıkk okuduklarıma bakınncaa(
bende yok şükürrrr ilaç alıyomusun pekii[
methotraxate kullanıyordum doktorum kesti ve salazyropin verdi hamilelik düşündüğüm için. onun haricinde folik asit ve gün aşırı en düşük dozda (4mg) kortizon kullanıyorum
canım ben de hamilelik istediğim için ilaçlarım kesildi..salazorprini de kesti..1 yıldır sadece endol ve deltacortril kullanıyorum...haftaya ankaraya doktora gidecem bakalım ne diyecek...salazorprini de sorayım bi..dönünce yazarım gelişmeleri...