Daha bir çare bulunamamış bu hastalığa. Yandı gülüm keten helva. :1no2:
Ümitsizliğe kapılmanızı istemem arkadaşlar ama ben bu hastalığı yıllardır çekiyorum..
Azalmak mı aslaaaa gittikçe arttı zaten bunu dr.um bana söylemişti..:sinifsinif:
nadiren geçtiği oluyormuş ama kendi araştırmalarım sonucu bulduğum vitaminleri almazsam vayy halime o gece sabah olmuyor...mafoldumben
sağolsun kk.nın oyun kulübü....
Konuyu hortlatmıs olacagım ama yaklasık bir senedir bende cekiyorum bu sıkıntıyı, hayattan ve bacagımdan soguyacak raddeye de geldı. Sen nasılsın kadısım yorumlarını bastan sona okudum, bitkısel ilaclar konusunda bana yardımcı olur musun? E vitamininden bahetmişsin hala aynı vitaminleri mi kullanıyorsun? Parknson ilacları hakkında soru sormak istiyordum sana ozelinde kapalı sanırım.Rica ederim canım..
iyi dileklerin içinde teşekkürler..))
Konuyu hortlatmıs olacagım ama yaklasık bir senedir bende cekiyorum bu sıkıntıyı, hayattan ve bacagımdan soguyacak raddeye de geldı. Sen nasılsın kadısım yorumlarını bastan sona okudum, bitkısel ilaclar konusunda bana yardımcı olur musun? E vitamininden bahetmişsin hala aynı vitaminleri mi kullanıyorsun? Parknson ilacları hakkında soru sormak istiyordum sana ozelinde kapalı sanırım.
Konuyu hortlatmış olmazsın zaten hastalık hep hortlak..
E vitaminini hala kullanıyorum..Sana beta caroten içeren tabletler kullanmanı tavsiye ederim bu arada demir eksikliğin varsa mutlaka onu da tedavi ettirmelisin..
Ben ara ara dr.umun verdiği ilacıda kullanmaya devam ediyorum..
özelime de hemen bakıyorum umarım faydam dokunabilir..Geçmiş olsun..
Benim kullandığım a beta caroten eczanelerde satılmıyor int.ten bulabilirsiniz isterseniz özelden yazarım..Ya da solgarın beta carotenini de kullanabilirsiniz..Bu arada şiddetle e vitaminini de tavsiye ederim..Daha önce de yazmıştım nörolojik rahatsızlıkların yanısıra güzelliğine özen gösteren hanımların hemen hemen bütün ihtiyaçlarını karşılıyor..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?