kızlar ben bu söylediğiniz şikayetleri yaklaşık 7-8 yıldır yaşıyorum.romatizma zannediyordum.ağrının dışında bacaklarımda tuhaf bir his var dediğiniz gibi bıcır bıcır bişeyler oluyor.ağrı,uyuşukluk,halsizlik de var son bir yıldır,kollarımda da başladı.
acaba bu husursuz bacak sendromu mu?
ayrıca benim kan değerlerimde de biraz yükseklik var.sizde bunlar yükseliyormuydu?
crp ve sedimantasyon(yani kanda iltahap varmış)yoksa ikisi birleşip (hem romatizma hem de huzursuz bacak sendromu)bana ızdırap mı çektiriyorlar anlamadım.
bide kendimi çooook yorgun ve halsiz hissediyorum.ben de ağrı kesiciler ve kas gevşeticilerle yaşıyorum.Allahım hepimize şifa versin.
ben bu dertten muzdaribim nrsyse 5 yıldır..uyuşma güçsüzülk gbii bacaklarım bazen ayagıma ininyoo gitmedigim dr kalmasdı alanında heepside pröf nöröjiye beyin ceraha heppsinni twk t wk..kan tahlili olmadı beyin mr emg,sep,igneyle kaslarıma baktılar yok yok yok..çok şükür ma mbenim şikayetmm geççmiyooo..benim psikola yönlendirdiler..bende kızdım gitmedim neyapcam bilmiyorum..ha bide geceleri uyamıyorum
maalesef canım bu hastalığın tedavisi yok gibi birşey dr. bana belki geçer belki kalır demişti..:1no2:
ilaç bazen tedavi ediyormuşş bazende işe yaramıyormuş zaten bu hastalık için çok fazla ilaç yok ..
ben hepsini teker teker kullandım kimisi hiç işe yaramadı kimisi ise hipotansiyon problemiyle karşı karşıya bıraktı beni..:çok üzgünüm:
tıp literatüründe adı bile konmamış bu hastalığın..
hala reçeteye yazılırken huzursuz bacak sendromu diye değilde parkinsonizm diye yazılıyor..benneyaptımki
sana da geçmiş olsun..
buda bizee gelldii garip bi hastalık bide kimseyi inandıramıyorum böyle bi durum var...saolll canmımm..sanada aalh şifALARR versin.yarabbim..bittkisel olarak bişe yapıyormusun iy gelen varmıııCADIARZU
şimdi açııyorum.....çok sewinirimm.....ŞenizEvet benim eşim de 3 yıl inanmadı bana uyumak istemiyorsun bahane uydurma diyordu..
Aslında o kadar çok kii ama romatizmayla karıştırılıyor çünkü çok benziyorlar..
Benim dr.um beni tebrik etmişti bu hastalığı bu kadar iyi tarif eden bir hastayla ilk kez karşılaşıyorum demişti..
bitkisel tablet kullanıyorum ama sana yazacaktım yazamadım sanırım özel msj. kutusunu kapatmışsın..açarsan yazabilirim..kaydirigubbakcemile5
gecmıs olsun canım...
bazen benımde gece bacaklarım cok agrır..agrıda degıl cok degsıık bıse...doktora hıc gtmedım..bole bacaklarımı ole gerdırmek ıstıyorumkı uyutmuyo benı belkı bu baska turlu bısedr ama yazmadan edemedım allah sıfa versın cnm..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?