Merhabalar;
annemin çok şiddetli ağrıları var ve son zamanlarda dayanılmaz olmaya başladı. Cerrahpaşa da bir prof a gittik bütün tahlilleri yaptırdı ve yok romatızmanız dedi, sonuç olarak herşeyi psikolojik olarak yorumlayıp bir psikiyatr a gidin dedi. Gittik tabii, ama sonuç değişmedi. Annem her sabah uyanınca yataktan kalkıp yürüyemiyor uzunca bir süre ve sürekli olarak voltaren 75mg ağrı kesici içiyor. Ayrıca kemiklerinde eğrilme ve hani eli yumruk yapınca orta parmağın bitimindeki top gibi kemik var ya iki elinde de o kemikte yükselme var. Ne yapacağımı şaşırdım artık. Sürekli doktor doktor gezmekten de sıkıldı. Bilgilerinizi lütfen paylaşın çünkü daha 50 yaşında bile değil annem ve yaşamak bile istemiyor bu şekilde.
arkadaşlar istanbul da romatoloji bölümü olan hangi hastaneler var? moon83 sen hangi hastaneye gittin? çapa dışardan hasta kabul etmiyor... fizikçiler romatoloji bölümüne gitmeniz lazım dediler...
bilgi veririseniz sevinirim...
benim crp biraz yüksek ve kemiklerde hafif düşüklük başlamış... yaşım 28 haşimato tiroidi hastasıyım..
çok teşekkür ederim arkadaşım... inşaallah şifayı bulrsun.. bakırköy osmaniye de ayrıca devlet hastanesi nerde ben bilmiyorum..cnm ben çok özel hastane dolaştım sonuç alamadım.şu an bakırköy osmaniye fizik tedavi bölümüne gidiyorum onlarda romatizmaya bakıyorlar,memnunum. kontrol altındayım her ay gidip kan veriyorum takip ediyorlar şuan ilaçlarımın dozunu düşürdüler bile. doktorumdan memnunum. geçenlerde gene gittim oraya ve bir kadınla görüştüm oda ra hastasıymış. ve 20 yıldır bu hastalıktan muzdaripmiş cerahpaşa çapa hepsine gitmiş kadına 5 yılda teşhis koymamışlar en son buraya gelmiş ve çok memnun doktorundan. bana dedi boşyere gezme burası iyi dedi. benim hastalığımı özel hastanede teşhis konmada araştırma hastenesi buldu.o yüzden tavsiye ederim.
çok teşekkür ederim arkadaşım... inşaallah şifayı bulrsun.. bakırköy osmaniye de ayrıca devlet hastanesi nerde ben bilmiyorum..
cnm fizikçiler ama romatizmayada bakıyorlar özellikle sibel hnm var ona gitmeni tavsiye ederim, benim crp yüksekti 3,5 falan şuan 0,3lere indi ilaçların etkisiyle..tamam canım. izin alıp en yakın zamanda giderim. seni de haberdar ederim. fizik tedavi bölümü di mi? bana daha teşhi konmadı ama crp biraz yüksek.. hafif kemik düşüklüğü başlamış.ama çok ağrılarım var. eklemlerimde..diz ve dirseklerimde .. bükülü olunca yanmayla karışık bir ağrı var...tiroit dr bir romatoloji dr git demişti. o bölümde romatologlar var mı? yoksa fizikçiler mi bakıyor?çünkü bir fizikçi görmüştü sonuçlara pek bakmadı. şikayetlerine göre romatolojiye gitmen gerekir demişti...
tamam canım çok teşekkür ederim saolasın... Seni kk arkadaş olarak ekleyebilir miyim? Haberleşiriz:)