T tennec Aktif Üye Kayıtlı Üye 22 Aralık 2008 54 0 38 30 Aralık 2008 Konu Sahibi tennec #1 Arkadaşlar romanyada üniversite okuyan türk arkadaşlar varsa burada bilgi alışverişinde bulunalım..a.s
Arkadaşlar romanyada üniversite okuyan türk arkadaşlar varsa burada bilgi alışverişinde bulunalım..a.s
A aquaris Aktif Üye Kayıtlı Üye 25 Şubat 2009 7 0 37 21 Mart 2009 Konu Sahibi tennec #2 tennec .!.: Arkadaşlar romanyada üniversite okuyan türk arkadaşlar varsa burada bilgi alışverişinde bulunalım..a.s Genişletmek için tıkla... biraz geç oldu sanırım ama ben varım.west timisoara üniversitesindeyim.
tennec .!.: Arkadaşlar romanyada üniversite okuyan türk arkadaşlar varsa burada bilgi alışverişinde bulunalım..a.s Genişletmek için tıkla... biraz geç oldu sanırım ama ben varım.west timisoara üniversitesindeyim.
T tennec Aktif Üye Kayıtlı Üye 22 Aralık 2008 54 0 38 27 Haziran 2009 Konu Sahibi tennec #3 biraz geç oldu sanırım ama ben varım.west timisoara üniversitesindeyim. Genişletmek için tıkla... mrb canım yazan birini bulmak sevindirici kaç senedir romanyadasın?:)a.s
biraz geç oldu sanırım ama ben varım.west timisoara üniversitesindeyim. Genişletmek için tıkla... mrb canım yazan birini bulmak sevindirici kaç senedir romanyadasın?:)a.s