Romanya Paylasim Alani (Tanisma)

bu arada herkezin yeni yilli hayirli olsun mutlu seneler:içelim:

merhaba naneciğim ben döndüm türkiye den.biraz geç oldu ama bende herkese sağlıklı,mutlu,huzurlu,krizsiz bir yıl diliyorum.bu arada braşova gittik çok beğendim.bence gitmeyi düşünen varsa fazla düşünmesin.gerçi kar yoktu kayak yapamadık ama şehirde dağ tarafıda güzeldi.sen neler yaptın bu arada? yılbaşı nasıl geçti?hihoyyyt

slmlar ben 1,5 yildir bukreste yasiyorum hersey hos guzelde gorusebilecegim arkadaslar sinirli.sizinle tanismak isterim tabi sizde isterseniz?

bende romanyada yasiyorum
seninle tanismayi bende cok isterim adim yelda ve bukreste yasiyorum.

arkadaşlar ben romanyada dogudum ve 8 yıldır turkiyede yasıyorum.burayı çok sevdim,insallah sizde romanyayı çok sevdiniz.ben adapazarında yasıyorum ve bir gun belki tanısırız.pek gidemyorum yeni dogum yaptım.haberleri sizden alırım,romanyada neler degisti.sevgiler.

arkadaşlar ben romanyada dogudum ve 8 yıldır turkiyede yasıyorum.burayı çok sevdim,insallah sizde romanyayı çok sevdiniz.ben adapazarında yasıyorum ve bir gun belki tanısırız.pek gidemyorum yeni dogum yaptım.haberleri sizden alırım,romanyada neler degisti.sevgiler.

merhaba
bende adapazarliyim, cok sevindim kucuk ama guzel bir yerdir umarim gorusebiliriz adapazarinda hatta yilbasinda oraaydik

merhaba naneciğim ben döndüm türkiye den.biraz geç oldu ama bende herkese sağlıklı,mutlu,huzurlu,krizsiz bir yıl diliyorum.bu arada braşova gittik çok beğendim.bence gitmeyi düşünen varsa fazla düşünmesin.gerçi kar yoktu kayak yapamadık ama şehirde dağ tarafıda güzeldi.sen neler yaptın bu arada? yılbaşı nasıl geçti?hihoyyyt

merhaba canim ne ara gitin geldin turkiye,ye ben kendimi cok gidiyo geliyo saniyodum turkiye,ye sen benide gectin hayirdir vize icinmi gitin?ben iyim kis geldi eve kapandik yilbasinda,da evdeydik brosova dusunduk yilbasi icin gidelim ama cok kalabalikmis vaz gectik insallah bir ara gideriz bende merak ediyorum efenin vizesi bu ay sonunda cikiyo bende subat sonu mart basi giderim kismetse hic gidesim yok ama mecbur msn hic gozukmuyosun?:1hug:

slmlar ben 1,5 yildir bukreste yasiyorum hersey hos guzelde gorusebilecegim arkadaslar sinirli.sizinle tanismak isterim tabi sizde isterseniz?

merhaba imelde hos geldin aramiza bende bukresteyim 2 sene bitti benimde3,5 yasinda bir oglum var insallah senin ilede tanisiriz burda cok guzel ve saglam arkadasliklarimiz var bukresin neresinde oturuyosun? ben stefan cal mare,de oturuyorum:1hug:

merhaba canim hos geldin aramiza bebegin hayirli olsun romania biraktiginda nasildi bilmiyorum ama ben burda eski sayilmam guzel yerleri var gecen yaz mangalia gitik gezmeye suboregi yedik orda mesurmus tadi damagimizda kaldi oralari cok guzeldi:1hug:

naneciğim ben msn de sana türkiye ye gideceğimizi söylemiştim ama sen unutmuşsun.evet gerçekten çok sık gidip geldim türkiye ye. 6 aydır romanyadayım bunun 2 ayı türkiye de geçti neredeyse.ben analamadım şubat sonu mart başı türkiye yemi yoksa braşov amı gideceksin? mart başında bende gidiyorum mecburen çünkü ücretsiz iznim bitiyor.msn ye pek giremedim geldiğimden beri o yüzden denk gelmiyoruz. inşaallah denk gelirizde daha uzun konuşuruz.

naneciğim ben msn de sana türkiye ye gideceğimizi söylemiştim ama sen unutmuşsun.evet gerçekten çok sık gidip geldim türkiye ye. 6 aydır romanyadayım bunun 2 ayı türkiye de geçti neredeyse.ben analamadım şubat sonu mart başı türkiye yemi yoksa braşov amı gideceksin? mart başında bende gidiyorum mecburen çünkü ücretsiz iznim bitiyor.msn ye pek giremedim geldiğimden beri o yüzden denk gelmiyoruz. inşaallah denk gelirizde daha uzun konuşuruz.

haklisin canim soylemisindir ben aksam yedigimi unutuyorum valla turkiye,ye kismetse gidicem hic gitmek istemiyorum sitresli gunler beni bekliyo ordadelikafadulden turkiyenin neresine gidicen?

naneciğim hayırdır neden türkiye de stresli günler seni bekliyor.umarım kötü birşey yoktur.

naneciğim hayırdır neden türkiye de stresli günler seni bekliyor.umarım kötü birşey yoktur.

yok canim hastane dr isleri aylarca git gel olmadi bidaha gibi birsuru sitres iyi bir sonuc alicagimi bilsem hic problem degilde:bbo:

selamlar bende burdayim bukreste. Bu sayfayi gorunce nasil mutlu oldum anlatamam. Ben cok isterim sizlerle tanismayi. Sizde benim gibi buraya isinamayanlardanmisiniz bilmiyorum ama ben buralara alisamadim pek. Savastan cikmis bir sehiri animsatiyor bana buralar. Cenem acildi neyse gorusmek umuduyla.

bacim eski mesajlara bakarken ilk yazdigin mesaji gordum nostalji olsun dedim iyiki seni tanimisimkaydirigubbakcemile5:1hug:

merhaba nanecim ben sana ses verdim naber.ruh halin cok hosuma gitti ya... kendine iyi bak bye

sagol gulpinar,cim kendim yaziyorum kendim cevaplar duruma geldim artik kimsecikler yok burda in,cin top oynuyo cok sukur iyim bende sen nasilsin is,e baslamistin galiba nasil gidiyo calisma hayati? senin ilede bir gorustuk pir gorustuk valla musait oldugun bir gun haberleselimda yine bulusup kahve icelim:kahve:

:dance:slm canım bende bükreşte yaşıyorum timişorayı seçmekle iyi bi karar vermişsin romanyanın en güzel en medeni şehirlerinden bi tanesi timişora çok fazla türk yaşamıyor sanırım umarım sende beğenirsin ben beğendim.bol şans diliyorum.

cnm kusura bakma bayadır giremiyordum siteye yeni görebildim mesajını .. süprizzzzz
şimdiye kadar timişoarada yaşayan türklerle hiç tanışma fırsatım olmadı ama ben de hep güzel şeyler duydum umarım öyle çıkar bekliyorum bakalım az kaldı.. yerimseniben

sagol gulpinar,cim kendim yaziyorum kendim cevaplar duruma geldim artik kimsecikler yok burda in,cin top oynuyo cok sukur iyim bende sen nasilsin is,e baslamistin galiba nasil gidiyo calisma hayati? senin ilede bir gorustuk pir gorustuk valla musait oldugun bir gun haberleselimda yine bulusup kahve icelim:kahve:

naneciğim kendim yazıp kendim cevaplar oldum kimseler yok burada demişsin.arkadaşım gönlüm razı olmadı buna yazıyorum bak! son günlerde msn de yazıştığımız için siteye yazmıyorum ama hep kim var kim yok diye kontrol ediyorum tabii.benden haerkese bir öneri : eğer düzenli olarak yazışmak haberleşmek istiyorsanız ortaya hepimizin işine yarayacak bir konu atalım,herkes de bu konuyla ilgili düşüncelerini belirtsin. hangi konu dersen şu an için bir fikrim yok ama önerisi olan varsa hemen bir konu önerebilir.bu arada romen arkadaşım bana goblen işlemeyi öğretti 1 haftadır sadece akşam tv seyrederken işliyorum çok zevk aldım doğrusu tavsiye ederim.öptüm.:teytey:

X