Romantik kzlarn toplanma yeri (Hadi bizim tayfa)

belinaycımm geldim canım bence elsibe olur ama siyah olmasın daha canlı bileyler olabilir ama şu anda butun elbiselerin boyları kısa boyun uzun olduğu için normaller sana kısa gelebillir güğzel bir pantolan yeni çıkmış bende birinde gördüm yajası düğme olan yerleri fiıfirılı gömlekte olabilir sık bir ayakkabı bence güzel olur canım

kızlarrr ben geldiim sonunda btti vizelerimm :))
hoşgeldin hadi gözün aydınnn​
belinaycımm geldim canım bence elsibe olur ama siyah olmasın daha canlı bileyler olabilir ama şu anda butun elbiselerin boyları kısa boyun uzun olduğu için normaller sana kısa gelebillir güğzel bir pantolan yeni çıkmış bende birinde gördüm yajası düğme olan yerleri fiıfirılı gömlekte olabilir sık bir ayakkabı bence güzel olur canım

hemen resim istiyorum bu kombineninnn lütfeeennnn​

hoşbulduk belinay

resimlerinize baktım maşaallah çok yakışmışsınız,yüzüğünde çok güzel maşaallah

aileler tanışması için kıyafet arıyorsun sanırım inş istediğin gibi bulursun

evet tuğçecim yaa çok teşekkür ederim fıstığımmm

canım öyle bi gömlekle acık renk pantolon acık krem süper olur bence hemder rahat olursun acıldımı acılmadı derdin olmaz ama sen bilirsin yine

haklsıında haala daha elbise fikrindeyim kuşum ben yaa :KK43:

Belinayımmmm resimlere baktım, çok güzelsiniz gerçekten çok yakışıyorsunuz.
Birden bize benzettim sizi de... Benim aşkımda gözlüklü ve gömlek giyer. :)
Ben sizi çok yakıştırdım valla ya. kaydirigubbakcemile5
Bu arada mekan Çamlıca mı? Bizde hep oraya gideriz. :asigim::asigim:

Belinayımmmm resimlere baktım, çok güzelsiniz gerçekten çok yakışıyorsunuz.
Birden bize benzettim sizi de... Benim aşkımda gözlüklü ve gömlek giyer. :)
Ben sizi çok yakıştırdım valla ya. kaydirigubbakcemile5
Bu arada mekan Çamlıca mı? Bizde hep oraya gideriz. :asigim::asigim:

:1hug: canım arkadaşım benimm çok teşkkür ediyorumm.. benim aşkım gömlek delisi işim var yani bol bol ütü yapccamm sende bende kaydirigubbakcemile3 evet gözlüklü benim aşkım canımın içi... bu arada mekan yıldızparki hayatım.. çamlıcaya haftaya gidicez

Ayyyy bizde Yıldız parkı'na gitmiştik daha yeni çıkıyorduk 1 ay falan olmuştu sonra bir yağmur başladı, ALLAH'ım nasıl yağıyor sırılsıklam olduk koşuyoruz ıslanmayacağımız bir yerlere sonra bir yer bulup yağmur geçene kadar oturmuştuk. :asigim::asigim:

Belinay'ım bi evlenelim de ütü yaparım ya :)

Birde benden ala romantik mi olur bundan sonra bende burdayım kabul ederseniz. şakkıdı

aaa canım benimmm nedemek kabul edermisiniz yahuu girişimiz biletli değilkiii artık müdavimisin buranınn anlaştıkmı şekerim..

Anlaştık tatlım. :)

Şimdi ben çıkıyorum iyi akşamlar romantik kızlar, iyi akşamlar belinayım. :)

ıyi akşamlar kızlar.Dün akşam bir girip geri çıkmak zorunda kaldım.Ama belianycığın fotoğraflarını gördüm sonunda.Tekrar MAŞALLAH canım.Çok beğendim.Yüzüklerin de çooook hoşmuş.ıncili de pek fena göz alıyor valla.
Kusuruma bakmayın ne zaman girip çıkacağım belli olmuyor.KPSS'ye hazırlanıyorum hoşgörün.
Hepiniz iyisinizdir umarım.

aaa yaşasın burcuda gelmiş buraya...
çok sevindirik oldum valla..

belinayım bak bu elbiselerde benim arkadaşlar lutfen erkeklerle bakmayın
hanı olur ya yanınızda eşiniz abiniz falan olur..kapalıyım normalde beloş görsün kaldırcam..

Son düzenleme:
X