Romantik kzlarn toplanma yeri (Hadi bizim tayfa)

kaydirigubbakcemile3 allah razı olsunnn alnıosun benii tabı kızımm senın son seenen degıl

hoşgeldın belınayy

hoşbuldukk kızlarr... allah izin verirse adapazarı kuzuluğa gidiyoruz kaplıclara annem ve babamla mayıs ortalarında... giden bilen varmı nasıl bi yer??

ben hıc bılmem vala canımm ..

söz ne zmn olcak??

ya belınay aklıma ne geldıı senın kapanmakla ılgılı bı konun vardı noldu o?
ne zaman dusunuyorsunn ?

gülşahım mayısın ilk haftası yada ikinci haftası gelicekler aileler tanıışcaklar canım.. nezaman gidiceğimiz belli değil mayısın sonu haziranı başı gibi dedi babam.. kapanmak konusuna gelince evet kapanıcam RABBıM nasip ederse.. evlendikten sonra düşünüyorum çünkü herşeyi yaşadım birde gelinliğimi istediğim gibi giyim istiyorum....

hakkında hayırlısı olsun belinayımmm a.s.

ooo bayıldım belinayımmm allah bozmasın canım benimmm :nazar:

yaa kızlar bana akıl verinn.. ufuğun ailesi gelicek taışmaya ailemle ve ben o ilk esnada ne giyiniceğimi bilmiyorum.. tanışma sırasında benim 2 dayılarımda olucak ablam ve eniştemde olucak.. onunda annesi babası ablası eniştesi büyük dayısı falan gelirler sanırım.. ailesi mutasıp bir aile ve ben kumaş pantalon ceketmi giysem yoksa hoş bir dizaltı elbisemi yada dizaltı etekle ceket takımmı??

ailesi mütasıp bi aile olabilir ama bence sen daha tanışma gününde bile onlara neden kıyafetlerinle daha ilk günden taviz veriyorsun ki canım...bence canın ne giymek istiyorsa onu giy.kasma ailesi mütasıp falan diye.çünkü sen en iisini bilirsin...yerimseniben

dizaltı etek ceket hoş olabilir aslında:nazar:

gülşahh patiiiiiiii nerdesiniz kızlar yaaaa

hımmm yaa bana yakışabilcek şöle takımlar resimli lazımyardım edin yahuu..

buarada ben geliom kızlar gidiyooo :KK43:(((

ya spor ama şık bi takım al bilmiyorm ki belinaym yaa tarzın nasıl:nazar:

X