Romantik kzlarn toplanma yeri (Hadi bizim tayfa)

benimkiler mutasıp bir aile, bizde öyleyizde babam çok açık olmadığı sürece karışmaz darlığına falan ama saygı itibariyle önce ufuğuma laf gelmemesi için sonrada ön yargılı olmamaları için usturuplu giyinim diyorum şimdi bunlar kalabalıkta gelcek büyük hacı dayısı gelicek ablası eniştesi teyzesi gelir benimde dayılarım eşleri ve ablamla eniştem olur.. belkide tanışma sırasında isteme gibi şeyde olur konu açılır yanii
kumaş pantalon vekumaş ceket olurmu?
yada dizaltı etekle ceket
veyada diz altı bir elbise?
hangisi sizce?
bana bi örnek verin yahu kıyafet hakkında??

merhabaaaaaaaaaaa benceee hoş guzel dız altı bır elbıse gıyy

ama kendınden de tavız verme sonucta sen onlara gıderken tarvını degıstırıp gıttıkten sonra sen sen olmaktan cıkarsın zaman geecr bı bakarsın kı sıkılmıssın ..

onlar alıssın senın tarzına cnm ..

aumrım cok güzel bı gun gecırırsınnnn bol bol resım tabıkı de :KK66:

gülşahım dizaltı elbisedemi diyorsun bebeğim?? kuzuuuu tabikide resi çekilcek o gecee:)))

bencee takım pantolon ve ceket fazla resmı olur yanı ıs toplantısı mı bu :KK70:

elbıye gıy elbısee ..

yani kararsız kaldım zaten pantalon cekette haklısın toplantımı buu :)) yaa gülşahım bana elbise modeleri bulun yaa lütfennn

selam kızlar..
kimler var kimler yok
napıyosunuz görüşmeyeli
gülşah sınavların nasıl geçti?

özlemim ben varımm :)

çok şükür Rabbime artık yavaş yavaş yoluna giriyor herşey.. bu hafta sonu ömrümümn dayısının 40 mevlütü okutulcak sonrada çok şükür gelicekler.. ama Düşünce sardı beni yahuu mayısın ilk yada ikinci haftasında geliyolarr ama ben başladım şimdiden düşünmeye :uhm: ömrümün ailesi mutasıp bir aile, bizde öyleyizde babam çok açık olmadığı sürece karışmaz darlığına falan ama hem saygı itibariyle önce ufuğuma laf gelmemesi için hemde ön yargılı olmamaları için usturuplu giyinim diyorum şimdi bunlar kalabalıkta gelcek büyük hacı dayısı gelicek annesi babası ablası eniştesi teyzesi gelir benimde annem babam dayılarım eşleri ve ablamla eniştem olur.. belkide tanışma sırasında isteme gibi şeyde olur konu açılır yanii
kumaş pantalon ve kumaş ceket olurmu? (yoksa iş toplantısı gibimi olur)
yada dizaltı etekle ceket?
hangisi sence?
bana bi örnek ver yahu kıyafet hakkında?? off ne zormuş yaaa bu kararsızlık:uhm:ben ömrümün ailesiyle tanıştım herkesi tanıyorum büyük hacı dayısı hariç annesi babası ve ablalarıyla eniştelerini tanıyorum, ömrümde babam hariç annem ablam eniştem ve kuzenlerimle tanışmıştı böle işte yaa bana bi el atın bi yardımcı olun ne olurrrrkaydirigubbakcemile3

NoT: Rabbim ne olursun yalvarırım bu sefer herşey yolunda gitsinn ne olur bu sefer bi aksilik çıkmasınn yalvarırım artık zamanı bu zaman olsun ve vakti zamanı gelmiş olsunnn..biliyorsun hakkımda hep hayırlısını istedim senden, gece yatarken hep dua ettim namazlarımda son dualarımda hep dua ettim lütfen RABBıM sen hakkımda hayırlısını ver ve bu sefer aksilik çıkmasınn hevesim muttluluğum kursağımda kalmasınn:Saruboceq:

belinay bence diz altında şık bir elbise giy
fazlalıgın olmadııgı ıcın güzel kaldırırsın
pantolan ceketi bırak..iş toplantısı gibi olur bencede
sen şık ama abartısız bir elbise bak,eteği kısa olmasın
güzel takılarlada kombine ettin mi harika olur..

özlemim ben varımm :)

çok şükür Rabbime artık yavaş yavaş yoluna giriyor herşey.. bu hafta sonu ömrümümn dayısının 40 mevlütü okutulcak sonrada çok şükür gelicekler.. ama Düşünce sardı beni yahuu mayısın ilk yada ikinci haftasında geliyolarr ama ben başladım şimdiden düşünmeye :uhm: ömrümün ailesi mutasıp bir aile, bizde öyleyizde babam çok açık olmadığı sürece karışmaz darlığına falan ama hem saygı itibariyle önce ufuğuma laf gelmemesi için hemde ön yargılı olmamaları için usturuplu giyinim diyorum şimdi bunlar kalabalıkta gelcek büyük hacı dayısı gelicek annesi babası ablası eniştesi teyzesi gelir benimde annem babam dayılarım eşleri ve ablamla eniştem olur.. belkide tanışma sırasında isteme gibi şeyde olur konu açılır yanii
kumaş pantalon ve kumaş ceket olurmu? (yoksa iş toplantısı gibimi olur)
yada dizaltı etekle ceket?
hangisi sence?
bana bi örnek ver yahu kıyafet hakkında?? off ne zormuş yaaa bu kararsızlık:uhm:ben ömrümün ailesiyle tanıştım herkesi tanıyorum büyük hacı dayısı hariç annesi babası ve ablalarıyla eniştelerini tanıyorum, ömrümde babam hariç annem ablam eniştem ve kuzenlerimle tanışmıştı böle işte yaa bana bi el atın bi yardımcı olun ne olurrrrkaydirigubbakcemile3

NoT: Rabbim ne olursun yalvarırım bu sefer herşey yolunda gitsinn ne olur bu sefer bi aksilik çıkmasınn yalvarırım artık zamanı bu zaman olsun ve vakti zamanı gelmiş olsunnn..biliyorsun hakkımda hep hayırlısını istedim senden, gece yatarken hep dua ettim namazlarımda son dualarımda hep dua ettim lütfen RABBİM sen hakkımda hayırlısını ver ve bu sefer aksilik çıkmasınn hevesim muttluluğum kursağımda kalmasınn:Saruboceq:

içini okumuşum sanki,sen yazmadan ben fikir vermişim..kaydirigubbakcemile2
herşey bak nasılda yoluna giriyor hele bir gelsinler istesinler bak sonu nasıl çorap söküğü gibi gelecek...dediğim gibi sen şık bir elbise düşün ama çok abartıya kaçma..
madem iki tarafta mutahasıp hem de diğer düşüncelerinde de haklısın ilk intiba herzaman çok önemlidir..kısa olmayan şık bir elbise al bence....of biz kadınların giyinmesi ne zor ya
ufuk bir pantolon giyer bir de gömlek hadi yallahhihoyyyt
bizim saçımız makyajımız...amannn:lepi:

biraz elbise araştıralım internetden güzel birşey bulursam eklerim bende canım

özlemimm elbise dizaltı olucakta benim bi elbisem var ama dökük yaka yani eğildiğimde kahve servsinde yada el öperken falan firikik veririm içinede badi giyemem hoş durmaz dökük yaka olduğu için ama elbisem cidden güzeldir..diyorumki yeni bir dizaltı elbise alsam v yaka olursa içine siyah yada beyaz badi giyersem ince askılı eğildiğimde firkik vermem :).. altınada ince siyah bir çorap ve babet ayakkabı çünkü terlik giyersem ses çıkartıtr şakşak diye topuklu giyersemde rahat hizmet edemem

Bak elbisem bu

2vnicd0.jpg

u elbise çok şık sana da çok yakışmış ama bence daha değişik renkli cıvıltılı bir elbise giymelisin..
bir kaç örnek bulursam eklicem bende...ama bu biraz iş kadını havası veriyor çok güzel ama
sizin durumunuz için pek uygun gelmedi sanki bana...
hem dediğin gibi frikik vercem diye kahveleri falan milletin üstüne dökersin:roflol:
bence daha yaza uygun mavili beyazlı cıvıltılı birşey geçio içimden
bir model bulsamda koysam:lepi:

şşşşşşşşşşş ben geldiimmm romantik güzelleriiimmmmm

özlem ne olur koy be yavrum vallahiii aklım darma duman..

bitterim nerdesin sen be güzelimyaaaaa.

resmi tam boy ekleyemiorum ya..nasıl yapcam onu
bak bikaç model buldum onlardan yola çıkabilirsin..

Eklentiler

• $halter4.jpg
    $halter4.jpg
    67,9 KB · Görüntüleme: 64
  • $ff.jpg
    $ff.jpg
    19,4 KB · Görüntüleme: 68
  • $milly3.jpg
    $milly3.jpg
    36 KB · Görüntüleme: 70
özelm bunlar açık yavrum bee ve kısalarr diz altında istiyorum ben yarım kol yada uzun kol penye gibi yada böle kumaşlar gibi ama açık bunlar hayatım askılı veya boyundan bağlı olmazkii :KK43:

işte dediğim gibi kuşum bunlardan yola çıkacaksın
üst kısmına bi badi giyersin bunlar renk ve desen olarak güzel durur...
akşam eve gidince evdeki benim elbiselerimi eklerim kuşum

canımsın sen yaa çok teşekkür ediyorum.. haftasonu dışarı çıktığımdada adil ışığa falan gidicem bakırköyde aşkımcımla bakalım

X