E
EU2
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EU2
neyse bari ben bakarım bir ara takımlara artık (
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
özlemim ben varımm :)
çok şükür Rabbime artık yavaş yavaş yoluna giriyor herşey.. bu hafta sonu ömrümümn dayısının 40 mevlütü okutulcak sonrada çok şükür gelicekler.. ama Düşünce sardı beni yahuu mayısın ilk yada ikinci haftasında geliyolarr ama ben başladım şimdiden düşünmeye :uhm: ömrümün ailesi mutasıp bir aile, bizde öyleyizde babam çok açık olmadığı sürece karışmaz darlığına falan ama hem saygı itibariyle önce ufuğuma laf gelmemesi için hemde ön yargılı olmamaları için usturuplu giyinim diyorum şimdi bunlar kalabalıkta gelcek büyük hacı dayısı gelicek annesi babası ablası eniştesi teyzesi gelir benimde annem babam dayılarım eşleri ve ablamla eniştem olur.. belkide tanışma sırasında isteme gibi şeyde olur konu açılır yanii
kumaş pantalon ve kumaş ceket olurmu? (yoksa iş toplantısı gibimi olur)
yada dizaltı etekle ceket?
veyada diz altı bir elbise?
hangisi sence?
bana bi örnek ver yahu kıyafet hakkında?? off ne zormuş yaaa bu kararsızlık:uhm:ben ömrümün ailesiyle tanıştım herkesi tanıyorum büyük hacı dayısı hariç annesi babası ve ablalarıyla eniştelerini tanıyorum, ömrümde babam hariç annem ablam eniştem ve kuzenlerimle tanışmıştı böle işte yaa bana bi el atın bi yardımcı olun ne olurrrrkaydirigubbakcemile3
NoT: Rabbim ne olursun yalvarırım bu sefer herşey yolunda gitsinn ne olur bu sefer bi aksilik çıkmasınn yalvarırım artık zamanı bu zaman olsun ve vakti zamanı gelmiş olsunnn..biliyorsun hakkımda hep hayırlısını istedim senden, gece yatarken hep dua ettim namazlarımda son dualarımda hep dua ettim lütfen RABBİM sen hakkımda hayırlısını ver ve bu sefer aksilik çıkmasınn hevesim muttluluğum kursağımda kalmasınn:Saruboceq: