Romantik kzlarn toplanma yeri (Hadi bizim tayfa)

geldim deryam geldim sonunda artık mesajlarda tellerde konuşmak yerine buradayıız canım arkadaşım...

napıosunuzz kızlarrr
cnm sıkılıyorr
bugünde evde oturim bi yere gitmim dedmm amaa evdede cnm sıkıldı
dışarıda çıksam çok sıcakk

neyle oyalansammmm

benim gibi kendini temizliğe vur caım :)) bak makinaya çamaşırlarımı attım şimdide oturdum şeftali kesti annem onu yiyiorum sonra çamaşır asarım daha sonrada dolabımı düzenlerim sonrada okey oynarım nette herhalde :) böyle manyak manyak şeyler yapıyorım

:))) başka yapıcak bişide yokkii,dışarısı desen fena sıcak, ev yine dışarıya oranla iyi en azından klima var vanilatör var soğuk içicekler var boşver çıkma dışarı sen tatım, çok sıkılırsan akşam üstü yürüyüşe çıkarsın, ben öyle yapıyorum akşam üüstü çıkıyorum sahil yakın olduğu için deniz kenarında yürüyorum biraz kulaklığımıda takıyorum müzik eşliğinde yürüyorum böylelikle bazı öküzlerin laflarını duymuyorum :)) anladın sen onu :)

hhaha ayh cnm yaa erkek iştee başka ne dicenn
en iyisini yapıyosun sinirlerini bozmuyosun müziğini açıosun
bende birazdan pazara giderim ne var ne yok bakim barii cnmın sıkıntısı geçer en azından

salı pazarınamı gidicennn ?? bende ya kuaföre giderim ya alışverişe yada deniz kenarınaa ee şimdi mali krizdeyim deniz kenarına gidiyorum :))

Selam kızlar
Ben de evdeyim canım çok sıkılıyo yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…