Romantik kzlarn toplanma yeri (Hadi bizim tayfa)

aynen be canım aynen bende öyleyim ama açmicam artık bildiğiniz konuyu (

çok teşekkür ederim lady anlayışın yanımda olduğun için.. sen nasılsın senin nen var kuzum??

çok teşekkür ederim lady anlayışın yanımda olduğun için.. sen nasılsın senin nen var kuzum??

midem ağrıyo dünden beri
bi ütü yaptım ütü yaparken sinirlerim boşaltı
hiç sevmediğim iştir
çok biriktirmiştim
bitmiyo diye hüngür hüngür ağladım :ecrin_bebek:
olan mideme oldu kafamçokkarıştı

oyyy kuzumm kıyamam ben sana yaaaa..birde sıcaklarında etkisi varr ee daha önce anne evindeydin işler ortaktı şimdi tüm işler sana bakıyoo birdee (( dikkat et kendine tatklım yaa

açıkçası mutfağa yemeğe girmiyorum eşim yapıyo çamasır desen iş değil bulaşık desen o da öyle bi ütü çok biriktirmiştim
ev temizliğinde eşim yardım ediyo bi o bi ben yapıyoruz
sıcaklar bunalttı beni sanırsam
ev acaip sıcak oturulmuyo kalkılmıyo yatılmıyo uykusuzluk çarptı benş kafamçokkarıştı

eşin bakımından şanslısın ozaman tatlım... bu arada sıcaklık 40 dereceymiş ve çöl sıcakları geliyormuşşş, ağustosta mübarek günlerde ne yapıcaz bilmiyorum (

eşin bakımından şanslısın ozaman tatlım... bu arada sıcaklık 40 dereceymiş ve çöl sıcakları geliyormuşşş, ağustosta mübarek günlerde ne yapıcaz bilmiyorum (

azcık şanslıyım :kedi:

bilmiyorum kuzum ya oruç tutarken nasıl olcak kafamçokkarıştı
yollarda düşüp bayılırım diyorum ama Rabbim yardım eder

pasaklım 1ay dinlendim kuzum.. lady ne bayılması canım aman dikkat et kendine dediiğn gibi RABBıM YARDIM EDER..
Elisam hobulduk tatlım nasılsın??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…